you ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2011 | Minore 365

0

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2011
Έτοιμοι να γυρίσετε σελίδα;
Φρέσκος άνεμος φυσά στη ζωή σας στο ξεκίνημα της νέας δεκαετίας, κι αυτό θα φανεί γρήγορα από το 2011, που είναι μια ξεχωριστή χρονιά για εσάς. Από το 1998, που ο Ποσειδώνας μπήκε στο ζώδιό σας, μπορεί η φαντασία σας να απέκτησε... φτερά, από την άλλη όμως η διέλευση αυτή σας έφερε και πολλή σύγχυση, ευαισθησία, σας έκανε γενικά πιο τρωτούς. Τα σύννεφα αρχίζουν να φεύγουν από τη ζωή σας, μόλις ο Ποσειδώνας κάνει τη δοκιμαστική είσοδό του στους Ιχθύς τον Απρίλιο. Βέβαια, θα επιστρέψει για λίγο στο ζώδιό σας τον Αύγουστο, για να τελειώσει οριστικά τις παρτίδες μαζί σας το 2012. Εμπρός, λοιπόν, για μια ολοκαίνουργια σελίδα στο βιβλίο της ζωής σας!
Από την Άση Μπήλιου
Γενικά

Οι Υδροχόοι φημίζεστε για την πνευματική διαύγεια, την αντικειμενική κρίση και την ικανότητα να βλέπετε μακριά. Για περισσότερο όμως από μια δεκαετία, από το 1998, οπότε ο Ποσειδώνας μπήκε στο ζώδιό σας, φαίνεται ότι πολλές από τις παραπάνω αρετές σας εξασθένισαν και στη θέση τους εμφανίστηκαν περισσότερη ευαισθησία, συμπόνια και υποκειμενικότητα. Αυτή η κατάσταση πολλές φορές μπορεί να σας κόστισε την ίδια σας την ανεξαρτησία ή να σας έκανε ιδιαίτερα υποκειμενικούς ή και αιθεροβάμονες. Όμως, φέτος θα γίνετε πάλι ο παλιός ?θεωρητικός και αντικειμενικός? εαυτός σας, καθώς ο Ποσειδώνας θα κάνει την έξοδό του δοκιμαστικά από το ζώδιό σας από τις 4 Απριλίου μέχρι τις 4 Αυγούστου. Έπειτα θα ξαναγυρίσει και θα παραμείνει σ' αυτό μέχρι το τέλος της χρονιάς, ενώ η... ηρωική έξοδος θα γίνει στις αρχές Φεβρουαρίου του 2012. (Φέτος, θα επηρεάσει μόνο τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας.)

Δεν είναι όμως μόνο ο Ποσειδώνας που φεύγει από το ζώδιό σας και με κάνει αισιόδοξη στην πρόβλεψή μου, αλλά και η αλλαγή ζωδίου του κυβερνήτη σας Ουρανού, που περνά οριστικά στον Κριό το Μάρτιο και για τα επόμενα οκτώ χρόνια. Αν κι αυτό ξεκίνησε από πέρσι το καλοκαίρι, φέτος θα ολοκληρωθεί η μετάβασή του στον Κριό, την οποία θα νιώσετε πιο έντονα κυρίως οι γεννημένοι τον Ιανουάριο. Οι φρέσκες ιδέες και προοπτικές που θα προκύψουν αυτή τη χρονιά θα σας κάνουν να αλλάξετε τον τρόπο που σκεφτόσασταν και επικοινωνούσατε έως τώρα. Η έμφαση του Ουρανού στον Κριό δίνεται στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας, που συνδέεται με τη σκέψη και την επικοινωνία, αλλά και τις επαφές με το στενό περιβάλλον. Ακόμη, θα επηρεάσει θετικά και όσους σπουδάζουν. Η θέση του Ουρανού μπορεί επίσης να σας φέρει την κατάλληλη στιγμή πλάι στο κατάλληλο άτομο, το οποίο θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τη ζωή σας. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με μια επαναστατική, δική σας ιδέα. Πολύ πριν περάσει ο Ουρανός στον Κριό, τον Ιανουάριο, λίγο πριν από τα γενέθλιά σας, η σύνοδος του με τον Δία στους Ιχθύς στις 4.1, σε συνδυασμό με την έκλειψη, μπορεί να φέρει καλά νέα για το πορτοφόλι σας. Ένα αναπάντεχο έσοδο, κάποιο κέρδος από τυχερά παιχνίδια, ή ακόμη και μια μικρή αύξηση ή ένα μπόνους είναι μερικά από τα σενάρια της συνόδου. Από τις 23 Ιανουαρίου μέχρι τις 3 Ιουνίου ο Δίας θα... τρέξει στον Κριό, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τον τομέα της επικοινωνίας. Στο μεταξύ, το πρόγραμμά σας το πρώτο πεντάμηνο θα είναι γεμάτο συζητήσεις, μετακινήσεις, ταξίδια και αρκετές ενδιαφέρουσες προτάσεις, που θα συμβάλουν στην προβολή των ικανοτήτων και των ταλέντων σας. Από τις 4 Ιουνίου και για ένα ολόκληρο χρόνο ο Δίας θα διελαύνει στον Ταύρο και η οικογενειακή ζωή θα γίνει προτεραιότητά σας. Τα σενάρια είναι πολλά: από το να ξεκινήσετε τη δική σας οικογένεια, να αποκτήσετε απόγονο, να αγοράσετε ακίνητο ή να μετακομίσετε μέχρι να στήσετε μια επιχείρηση από το σπίτι σας (π.χ. μέσω Ίντερνετ). Ο Κρόνος, τέλος, όλη τη χρονιά στο Ζυγό, θα ενισχύσει τη σταθερότητα στη ζωή σας και θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε σπουδές, να εμπλουτίσετε το βιογραφικό σας (υπολογιστές, ξένη γλώσσα κ.λπ.) και να κάνετε ανοίγματα στην εργασία σας.

Ο στόχος σας
Ήρθε η στιγμή να πάρετε πάλι το ρόλο του αρχηγού, του ηγέτη και να εμπνεύσετε όχι μόνο τον εαυτό σας, αλλά και τους άλλους στη ζωή σας, ακριβώς όπως κάνατε πριν από το 2000. Μπορεί ο Ποσειδώνας να εξασθένισε τη θέληση και τη δύναμή σας, σταδιακά όμως φέτος θα τις ανακτήσετε. Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, μη χάσετε και αυτά που σας χάρισε: τη συμπόνια σας για τους άλλους, την κατανόηση ότι η ανθρώπινη φύση έχει ατέλειες και ότι το συναίσθημα μπορεί να επικρατήσει της λογικής. Κάποτε δεν το πιστεύατε. Τώρα όμως;

Αναλάβετε ξανά το ρόλο
που σας ταιριάζει περισσότερο απ' όλους, αυτόν του ηγέτη. Τα ψέματα τελείωσαν πια!

Σχέσεις-έρωτας
Οι τέσσερις από τις έξι συνολικά εκλείψεις της νέας χρονιάς αφορούν τον άξονα έρωτα-φιλίας, κι αυτό σημαίνει ότι η καρδούλα σας θα χτυπήσει δυνατά! Η πρώτη έκλειψη, που επηρεάζει τον ερωτικό τομέα της ζωής σας, πραγματοποιείται στους Διδύμους στις 2 Ιουνίου και ανακινεί θέματα που αφορούν τη δημιουργία, το φλερτ και τα παιδιά. Η ευνοϊκή όψη του Κρόνου προς την έκλειψη αυτή μπορεί να φέρει ένα νέο ρομαντικό ενδιαφέρον στη ζωή σας, ένα χόμπι ή ένα σπορ το οποίο θα ερωτευτείτε, ένα ταξίδι ή μια ερωτική γνωριμία σε μια από τις διαδρομές σας ή στις διακοπές σας. Αν είστε μόνοι/ες, μπορεί να γνωρίσετε κάποιον ιδιαίτερα ενδιαφέροντα άνθρωπο αυτή την περίοδο. Αλλά κι αν είστε ζευγάρι, θα περάσετε καλά. Επίσης, μπορεί να ενδιαφερθείτε περισσότερο για ό,τι αφορά το κεφάλαιο που λέγεται «παιδί». Αν δεν νιώθετε ικανοποιημένοι από τη σχέση σας, η έκλειψη αυτή θα σας επιτρέψει να το συζητήσετε και να το λύσετε. Η δεύτερη έκλειψη, στις 15 Ιουνίου, δίνει έμφαση στις φιλικές σας σχέσεις. Το ίδιο και η πέμπτη έκλειψη στη σειρά, αυτή της 25ης Νοεμβρίου, που μπορείτε να την αξιοποιήσετε για να σχεδιάσετε κάποιο ταξίδι με φίλους για τις γιορτές ή απλώς να χαρείτε με κάποιες εκδηλώσεις τους. Η τελευταία έκλειψη, στις 10 Δεκεμβρίου, είναι λίγο πιο ζόρικη, γιατί δέχεται ένα τετράγωνο από τον Άρη και μπορεί να δημιουργήσει θυμό και ξεσπάσματα σε ερωτικές σχέσεις. Μπορεί η απογοήτευσή σας από το σύντροφό σας ή το αίσθημα του ανικανοποίητου που έχετε να χρειάζονται πολλές ώρες ειλικρινούς διαλόγου για να «λυθούν». Αν είστε μόνοι/ες, οι εκλείψεις δίνουν πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες αλλά και για να αλλάξετε τον τρόπο που συνδέεστε με τους άλλους.

Εργασία
Είναι πολύ σημαντικό φέτος να αποφύγετε τους κομπασμούς και το «τα ξέρω όλα» και να είστε ανοιχτοί στην πιθανότητα ότι έχετε ακόμη πολλά να μάθετε. Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά, αυτή η στάση μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα. Κάποιοι μπορεί ήδη να νιώθετε ότι έχετε χάσει έδαφος στον επαγγελματικό τομέα ? και μάλιστα την άνοιξη αυτή η αίσθηση να είναι πιο έντονη, καθώς ο Δίας τετραγωνίζει τον Πλούτωνα, που είναι ο κυβερνήτης του τομέα της καριέρας στο ηλιακό σας ωροσκόπιο. Όμως, μην αποθαρρύνεστε, καθώς, ό,τι κι αν έχετε χάσει, θα μπορέσετε να το αντικαταστήσετε με κάτι πιο ικανοποιητικό και προσοδοφόρο, όταν ο Δίας θα σχηματίσει τρίγωνα (θετικές όψεις) με τον Πλούτωνα τον Ιούλιο, τον Οκτώβριο μέχρι και το Μάρτιο του 2012. Στο μεταξύ, η παρουσία του Κρόνου στο φιλικό σας Ζυγό, σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, θα σας δώσει την αντικειμενικότητα και τη διπλωματία που χρειάζεστε για να διαπραγματευτείτε πιο επιτυχημένα τα επαγγελματικά σας θέματα. Σκεφτείτε πώς θα μπορούσατε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και μη φοβηθείτε να αφήσετε μια δουλειά που είναι πια ξεπερασμένη και δεν έχει προοπτικές. Το 2011 σας δίνει την ευκαιρία να δικτυωθείτε με νέους ανθρώπους και νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, που θα αξιοποιήσουν τα ταλέντα και τον ενθουσιασμό σας. Ακόμη, η έκλειψη της 1ης Ιουλίου στον Καρκίνο θα μπορούσε να σημάνει μια νέα ενασχόληση ή και μια αλλαγή αντικειμένου ή χώρου για τους γεννημένους στο τέλος Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου. Στο ξεκίνημα της χρονιάς, με την έκλειψη στις 4 Ιανουαρίου, αποφύγετε το παρασκήνιο και τη διασπορά πληροφοριών που δεν έχετε ελέγξει στο περιβάλλον εργασίας.

Οικονομικά
Τα τελευταία επτά χρόνια η παρουσία του Ουρανού στους Ιχθύς, στο 2ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, δημιούργησε μια άναρχη κατάσταση στα οικονομικά και, δυστυχώς, για κάποιους επέφερε σοβαρές απώλειες. Βέβαια, κάποιες από αυτές θα μπορούσε να είχαν αποφευχθεί, αν κάνατε πιο συντηρητική διαχείριση ή αποφεύγατε το ρίσκο και την υπεραισιοδοξία. Όμως, καλώς ή κακώς, φτάσατε εδώ, και από δω και κάτω τα νέα είναι πιο ευχάριστα. Έτσι, λοιπόν, από το Μάρτιο του 2011, οπότε ο Ουρανός περνά στον Κριό, η αστάθεια, τα ξαφνικά κέρδη και οι ξαφνικές απώλειες μπαίνουν στο ντουλάπι της Ιστορίας και επανέρχεται η σταθερότητα και η ορθολογιστική προσέγγιση στη διαχείριση των οικονομικών σας. Αφήστε τις εμπνεύσεις της στιγμής στην άκρη και μην μπερδεύετε τη φαντασία με την πραγματικότητα. Το να ακολουθήσετε μια συντηρητική πολιτική είναι ίσως ο μόνος τρόπος για να απαλλαγείτε από δάνεια και χρέη και να επαναφέρετε την ισορροπία στην τσέπη σας. Η σύνοδος Δία-Ουρανού, στο ξεκίνημα της χρονιάς, μπορεί να φέρει κέρδη, μάλιστα κάπως απρόβλεπτα, κυρίως για τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου. Επίσης, ένα πολύ σημαντικό θέμα θα προκύψει από τον Ιούνιο κι έπειτα, με την είσοδο του Δία στον Ταύρο. Επειδή η επιθυμία σας για ένα πιο μεγάλο και άνετο σπίτι ή η απόφαση για τη δημιουργία του δικού σας σπιτικού θα σας βάλουν σε έξοδα, προσέξτε μήπως οι επιθυμίες σας ξεπεράσουν τις δυνατότητές σας. Για να αξιοποιήσετε ή να πουλήσετε ακίνητα, από τον Ιούνιο κι έπειτα θα είναι και πιο εύκολο και πιο συμφέρον.

Υγεία & ομορφιά
Το 2011 αναπτερώνεται το ηθικό σας! Καταρχήν με την έξοδο του Ποσειδώνα από το ζώδιό σας, έστω κι αν γίνεται για λίγους μήνες και θα ολοκληρωθεί του χρόνου, θα αποκτήσετε καλύτερη αίσθηση του σώματός σας και της εικόνας της υγείας σας. Προσέξτε, όμως, μην ξαναπέσετε στις κακές σας συνήθειες, μόλις επανέλθει τους τελευταίους πέντε μήνες του χρόνου. Από την άλλη, η Νέα Σελήνη στα γενέθλιά σας σε σύνοδο με τον Άρη βοηθά να θυμηθείτε κατά πού... πέφτει το γυμναστήριο. Αν θέλετε να ακολουθήσετε σταθερά μια καλή διατροφή και δίαιτα, το τέλος του χειμώνα και η αρχή της άνοιξης προσφέρονται. Προσέξτε τον Απρίλιο στην οδήγηση ή με μηχανήματα.

Ζωδιακές... κόντρες και συμμαχίες
Με τα ζώδια της Φωτιάς Λέοντες, Τοξότες και τα ζώδια του Αέρα Διδύμους και Υδροχόους θα έχετε καλύτερη επαφή και περισσότερες ευκαιρίες για κεραυνοβόλο έρωτα. Με Κριούς και Ζυγούς θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια, κυρίως από τον Ιούνιο κι έπειτα. Με τα ζώδια του Νερού μπορεί να μην «κολλάτε» ως χαρακτήρες, αλλά η έλξη που ασκούν πάνω σας είναι ανυπέρβλητη. Σίγουρα οι Σκορπιοί και οι Ιχθύες, όσο κι αν δεν τους κατανοείτε, θα γοητευτούν από εσάς και εσείς από εκείνους. Ταύροι και Παρθένοι είναι, επίσης, δυο ζώδια με τα οποία δεν έχετε κοινά, γι' αυτό όμως τους κυνηγάτε και σας κυνηγούν, για να συμπληρώσετε αλλήλους. Καρκίνοι και Αιγόκεροι έχουν πολλές ψυχολογικές διακυμάνσεις, αλλά μπορεί να ξημερώσει μια καλύτερη μέρα μαζί τους μετά το καλοκαίρι.

Δημοσίευση σχολίου