you Μπρούσκο συγκλονιστικές εξελίξεις | Minore 365

0
Mproysko-oles-oi-sygklonistikes-ekselikseis-pou-tha-ginoun

 Μπρούσκο όλες οι συγκλονιστικές εξελίξεις που θα γίνουν

Η Μελίνα θα βρίσκεται στα Χανιά όπου και θα
κάνει διάφορες προσπάθειες ώστε να βοηθήσει τον Σήφη που είναι στο χείλος της οικονομικής κατάρρευσης,  έτσι θα πάει να προσεγγίσει την Αναστασία ή οποία με τη σειρά της θα την αντιμετωπίσει σαν το απόλυτο σκουπίδι.

Ο Πάτροκλος εκεί πάει να συναντήσει  τον Διαμαντή όπου και θα του ζητάει ένα υπέρογκο ποσόν ώστε να ξεφορτωθεί την Ευρυδίκη που τον εκβιάζει. Τώρα θα μεταφερθούμε ξανά στην Αναστασία όπου είναι έτοιμη να πάει στην Κύπρο για να βρει τον Ματθαίο και να του πει όλη την αλήθεια σχετικά με την εγκυμοσύνη της.Η Αναστασία και  ο Ματθαίος τελικά θα βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο και εκείνη θα είναι έτοιμη να του πει όλη την αλήθεια σχετικά με το μωρό τους. 

Ο Πάτροκλος θα κάνει κάτι αποτρόπαιο δηλαδή θα αποσπάσει την προσοχή της Μελίνας και θα της αρπάξει την ταυτότητα της όπου και θα την δώσει στην Ευρυδίκη και τότε αυτή με τη σειρά της θα βάλει μπροστά το πανούργο σχέδιο της. Ο Ματθαίος θα καταφέρει να προλάβει την Όλγα όπου και θα την μεταπείσει να μην παραιτηθεί αλλά ο θεατής  θα είναι από μακριά η Αναστασία.

Αργότερα η Αναστασία θα κάνει μια κίνηση ώστε να μιλήσει στον Ματθαίο σχετικά με την εγκυμοσύνη της αλλά η απότομη στάση του θα της αλλάξει την γνώμη και θα φύγει και θα ξαναγυρίσει πίσω στα Χανιά χωρίς όμως να το έχει πει τίποτα.Ο Σήφης αρνείται πεισματικά να επιστρέψει πίσω στο οινοποιείο και ο Μηνάς τον έχει βάλει υπό στενή παρακολούθηση.

 Πλέον όμως θα μεταφερθούμε στον Παύλο Γιαννακάκη όπου έχει αρχίσει να καταλαβαίνει ότι πίσω από την απαγωγή της Μελίνας κρύβεται ο Διαμαντής και το εκμυστηρεύεται στον Μάρκο και βάζουν ένα σχέδιο μπροστά για να ανακαλύψουν τι έχει γίνει στην πραγματικότητα.

Ο Αχιλλέας είναι παρασυρμένος από την πλεκτάνη της Ευρυδίκης και του Πάτροκλου και θα πιστέψει ότι η Μελίνα κοιμήθηκε με τον Σήφη και θα φύγει έξαλος για τα Χανιά,που θα κάνει μία άνευ προηγουμένου επίθεση στην ανύποπτη Μελίνα.Μέσα από αυτόν τον έντονο και παθιασμένο τσακωμό θα φανεί ότι ακόμα αυτοί οι δύο είναι τόσο πολύ ερωτευμένοι και παθιασμένοι ο ένας για τον άλλον που δεν μπορούν να κάνουν πίσω, προς μεγάλη απογοήτευση της Ευρυδίκης. 
Ο Σήφης κατεστραμμένος οικονομικά παίρνει τα πράγματα του και πάει να μετακομίσει στο σπίτι της Αγγελικής και αυτό το γεγονός θα κάνει πολύ χαρούμενη την μικρή του κόρη.
Ο  Πάτροκλος με τη σειρά του συνεχίζει και εκβιάζει τον Διαμαντή.

Το ραντεβού που θα είχε ο Σήφης μαζί με την Λουκία θα είναι σε εξέλιξη και ο Σήφης με την σειρά του θα της την πέφτει απροκάλυπτα και εκείνη θα τον επιπλήξει αφάνταστα όταν του αποκαλύψει ότι γνωρίζει ποιος πραγματικά είναι.
Η γιαγιά μετά από μία συνάντηση που θα έχει με την Όλγα θα είναι τόσο πολύ εντυπωσιασμένη  όπου και θα πει στο Ματθαίο ότι η πιο τέλεια γυναίκα για αυτόν είναι αυτή και θα τον έχει σε στενό μαρκάρισμα.
Ενώ όλοι υποστηρίζουν τον Αντώνη το πόσο καλό παιδί είναι και πόσο πολύ αγαπά την Αναστασία εκείνος θα την απατήσει με τον χειρότερο τρόπο και με όσες περισσότερες γυναίκες μπορεί.
Η Ευρυδίκη για άλλη μια φορά θα σκυλιάσει όταν πληροφορηθεί το πόσο πολύ είναι ερωτευμένη η Μελίνα μαζί με τον Αχιλλέα.Ο Διαμαντής που θα προσφέρει ένα πανάκριβο δώρο στην μικρούλα Αθηνά αλλά προς μεγάλη έκπληξη του η Δάφνη δεν θα το δεχτεί.

Ο Ματθαίος θα προτείνει στην Όλγα να πάνε ένα διήμερο στην Πάφο ώστε να ηρεμήσουν και εκείνη θα δεχτεί με μεγάλη χαρά από την άλλη μεριά ο Σήφης  θα έχει  ένα παράξενο μούδιασμα στο πόδι του και αυτό θα προκαλέσει την ανησυχία του  Αντώνη αλλά και της Αγγελική.

Ο Αχιλλέας θα δεχτεί μία απρόσμενη επίσκεψη όπου θα τον ξαφνιάσει.

Δημοσίευση σχολίου