you ΣΟΥΛΤΑΝ ΑΛ ΣΑΟΥΝΤ SULTAN AL SAUD | Minore 365

0

Την επιθυμία του να ταξιδέψει για την Αθήνα ώστε να υπογραφούν τα συμβόλαια με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε με επιστολή του ο πρίγκιπας Σουλτάν μπιν Νασέρ μπιν Αμπντούλ Ραχμάν Αλ-Σαούντ.
Σουτλτάν Αλ Σαούν: «Έρχομαι στην Αθήνα για τις υπογραφές»
Με νέα επιστολή του ο πρίγκιπας Σουλτάν μπιν Νασέρ μπιν Αμπντούλ Ραχμάν Αλ-Σαούντ εξέφρασε την επιθυμία του να ταξιδέψει για την Αθήνα ώστε να υπογράψει τα συμβόλαια με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τονίζοντας χαρακτηριστικά «ο λόγος μου παραμένει συμβόλαιο για τους ανθρώπους της ομάδας».

Αναλυτικά η επιστολή:

«Η Αυτού Μεγαλειότης, ο πρίγκιπας Σουλτάν μπιν Νασέρ μπιν Αμπντούλ Ραχμάν Αλ-Σαούντ, γεννήθηκε στις 11 Ιανουαρίου του 1986 στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας. Έχει πτυχία στα Οικονομικά και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Μαζί με όλα τα μέλη της οικογένειας, ο πρίγκιπας έχει στην κατοχή του αρκετές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των κατασκευών, στα μεσιτικά και στη βιομηχανική ανάπτυξη στη Σαουδική Αραβία. Παράλληλα επενδύει σε τριτοκοσμικές χώρες της Ασίας και της Αφρικής.

Πέρα από αυτό, ο πρίγκιπας κι άλλη μέλη της Βασιλικής Οικογένειας, με την ευλογία του Βασιλιά Αμπντουλάχ -ο Θεός να τον προστατεύει- συμμετέχει ενεργά σε αθλητικά προγράμματα στη Σαουδική Αραβία, με στόχο την προσέλκυση των νέων της Σαουδικής Αραβίας. Επίσης έχει ενασχόληση και με άλλες φιλανθρωπικές ασχολίες.

Ο πρίγκιπας Σουλτάν αγαπά το ράγκμπι, το ποδόσφαιρο και τα υδάτινα σπορ, ενώ παρακολουθεί αγώνες στη Σαουδική Αραβία και εκτός αυτής. Είναι οπαδός της Μπαρτσελόνα και τώρα του Παναθηναϊκού. Ο λόγος μου παραμένει συμβόλαιο για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Μετά τη συνάντησή μου με τον κ. Τσάκα στην Τζέντα και ύστερα από τη θετική εκτίμηση των αποτελεσμάτων της προσφοράς, είμαι χαρούμενος να έρθω στην Αθήνα για να υπογραφούν τα συμβόλαια.

Ο Θεός να μας προστατεύει».

Δημοσίευση σχολίου