you Ryan Giggs - ροζ σκάνδαλο! | Minore 365

0

Αν ασχολείστε έστω και λίγο με το ποδόσφαιρο, θα γνωρίζετε ότι ο Ryan Giggs είναι ένας διάσημος παίκτης που αγωνίζεται για πάνω από 20 χρόνια στη Manchester United. Τις τελευταίες ώρες, όμως, ο Giggs βρίσκεται στο επίκεντρο ενός σκανδάλου, με το Twitter να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ιστορία.Απ' ό,τι φαίνεται, ο διάσημος Ουαλός ποδοσφαιριστής είχε μια σύντομη ερωτική περιπέτεια με μια καλλίπυγο ομοεθνή του ονόματι Imogen Thomas. Αυτό, βέβαια, δεν είναι και τόσο καλό για την εικόνα του, δεδομένου ότι είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Θέλοντας, λοιπόν, να προλάβει τα χειρότερα, ο Giggs κατέφυγε μυστικά στη δικαιοσύνη και τελικά πέτυχε να κρατήσει μακριά από τα ΜΜΕ την υπόθεση, εκμεταλλευόμενος τη βρετανική νομοθεσία περί προστασίας της προσωπικής ζωής.
Δυστυχώς για τον Giggs, όμως, η τεχνολογία βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά από τους νόμους. Έτσι, άρχισε να κυκλοφορεί το όνομά του στο Twitter και μέσα σε ελάχιστες ώρες η ιστορία έγινε γνωστή σε όλο τον πλανήτη. Πήρε δε τέτοια έκταση το θέμα, που ο βουλευτής John Hemming αναφέρθηκε ονομαστικά στον Giggs, λέγοντας ότι δεν έχει πλέον νόημα να κάνουν όλοι ότι δε γνωρίζουν.
Το περιστατικό αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι η τεχνολογία και η ψηφιακή παγκοσμιοποίηση δε μπορούν να ελεγχθούν από νόμους. Ακριβώς όπως συμβαίνει με το διαμοιρασμό ταινιών, μουσικής και άλλων προϊόντων, έτσι και στην περίπτωση της διακίνησης πληροφοριών είναι πρακτικά αδύνατο να μπουν περιορισμοί από τις εκάστοτε αρχές.
epcmag

Δημοσίευση σχολίου