you AGANAKTISMENOI SYNTAGMA-ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ | Minore 365

83
- Οι προβλέψεις μέσω Facebook μιλούν για περισσότερους από 25.000 συγκεντρωμένους
- Ειρηνική διαδήλωση από απλούς ανθρώπους όλων των ηλικιών - Ανάμεσά τους και οικογένειες
- Κλειστή αυτή τη στιγμή η Βασιλίσσης Σοφίας και η Αμαλίας
- Πλούσιο φωτογραφικό υλικό - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Πλήθος κόσμου έχει ήδη συρρεύσει στην πλατεία Συντάγματος από το κίνημα "Αγανακτισμένοι πολίτες" που δημιουργήθηκε μέσω Facebook και στο οποίο έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότερο από 25.000 πολίτες που αντιδρούν στην συνεχή κυβερνητική πολιτική λιτότητας και επώδυνων μέτρων.
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


Δημοσίευση σχολίου

  1. Είναι καιρός να ξυπνήσει επιτέλους ο Λαός μας και να γίνει μία γροθιά, να μη επιτρέψε ποτέ ξανά στο Σύστημα να τον διχάζει με ποδοσφαιρο-μπάσκετ ούτε με τα πολιτικά κόμματα. Ας καταλάβει ο Λαός ότι όλοι βράζουμε στο ίδιο καζάνι και ότι το Σύστημα δεν θέλει να έχουμε ανθρώπινο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας καταλάβει ο Λαός ότι τα Πανελλαδικά κανάλια τού Συστήματος έχουν στόχο την αποβλάκωση του με ποδόσφαιρο και εκπομπές σκουπίδια : Πάμε πακέτο, Μη το πείς στην νύφη, Δέστε τους, Πλάκα κάνεις, Ντάνσινγκ γουίθ δε στάρς, Φώτη και Μαρία, Καφέ με Ελένη, Πρωινό με Σκορδά, Κους κους ΚΑΙ ένα σωρό τέτοια σκουπίδια που τα τρώει ο ανεγκέφαλος Λαός. Το επίπεδο τής τηλεόρασης έχει πιάσει πάτο γιά να χαζεύει το μυαλο και να κάνει τον Λαό παθητικό στα πάντα, ακόμη και στο απαιτίσει ποιότητα απο τα κανάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όποιος σκέπτεται, προβληματίζεται, ενδιαφέρεται γιά το μέλλον τών παιδιών, Ας ακούει ραδιόφωνο στην Αττική ή μέσα από το Διαδίκτυο 97,8 FM από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή 8-12 το πρωί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας είναι επιφυλακτικός ο Λαός και με το Κόντρα Τσάνελ, ας μη ξεχνάει ο Λαός ότι ο κύριος Κουρής με την φυλλάδα του την Αυριανή πριν από χρόνια κατέστρεψε ένα κομμάτι ανεγκέφαλου Λαού μας. Τώρα ο ίδιος αυτός κύριος δείχνει ότι κόπτεται πάλι γιά τον κοσμάκη ενώ εκείνος είναι κεφάλαιο με κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες. Ας είμαστε τώρα πιά υποψιασμένοι γιά κάθε υποψήφιο Εθνοσωτήρα που θα παρουσιάζεται σε αυτήν εδώ την Χώρα, την πατούσαμε 30 χρόνια, πάθαμε, ας μάθουμε επιτέλους τώρα πιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λαέ κάνε τα πάντα γιά να έχουν ανθρώπινο μέλλον τα παιδιά σου, τα παιδιά που εσύ τα γέννησες και είσαι υποχρεωμένος γιά το μέλλον αυτών τών παιδιών σου. Μη περιμένεις να ξυπνήσεις όταν θα έρθει η ώρα που τα παιδιά σου θα σε βρίζουν φωνάζότας : Γιατί μάς κάνατε ; Τότε θα κλαίς Λαέ, θα είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας πάψουν πιά να δουλεύουν τον Λαό, ακούμε συνέχεια να κόβουν μισθούς και συντάξεις και απο την άλλη πλευρά ακούμε ότι θα γίνει το τείχος στον Έβρο με τόσα εκατομμύρια, σε δύο χρόνια στην Πάτρα πίστα γιά αγώνες Φόρμουλα 1 άλλα χρήματα εκεί, η Φόρμουλα λείπει από την Ελλάδα μας, όλα τα άλλα τα έχουμε. Ας σοβαρευτούν, να λένε καθαρά στον Λαό ότι τον χρεώνουν με τόκους που θα πληρώνουν και τα δυσέγγονά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας αφήσουμε τώρα πιά την Ελληνική συνήθεια τού να μη φταίμε ποτέ εμείς και πάντα να μάς φταίει ο άλλος. Εμείς φταίμε γιά όλα, εμείς ο Λαός, κανένας άλλος δεν φταίει. Ο Λαός ψήφιζε τα τελευταία 30 χρόνια, ο Λαός τόσα χρόνια κοίταζε το βόλεμά του, ο κάθε ένας τον εαυτούλη του, ο Λαός αδιαφορούσε τόσα χρόνια γιά το εάν υπέφερε ο διπλανός του, τώρα που το πρόβλημα κτυπάει την πόρτα τού κάθε ενός τον τσούζει, μα ακόμη είμαστε στην αρχή ενός σεναρίου τού Συστήματος, θα κάνει πολλά ακομη το Σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λαέ ψάξε και μάθε ότι η Λευκή Ψήφος είναι έγκυρο Ψηφοδέλτιο. Ψάξε και μάθε τι θα γινόταν εάν στις εκλογές οι κάλπες έβγαζαν 50 % Λευκά Ψηφοδέλτια + Μία Λευκή Ψήφο. (Η αποχή τού Λαού από τις εκλογές δεν τρομάζει καθόλου το Σύστημα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σίγουρα φταίνε οι πολιτικοί 30 χρόνια, φταίνε τα κόμματα 30 χρόνια, φταίνε τα Πανελλαδικά τηλεοπτικά κανάλια τόσα χρόνια γιατί αφού είναι όργανα τού Συστήματος χαζεύουν το μυαλό πολλών με εκπομπές σκουπίδια που ούτε Τριτο-κοσμική Χώρα δεν τις έχει. Φταίει όμως επάνω από όλα ο ίδιος ο Λαός, ο Λαός ξεπουλάει την Ελληνική γλώσσα του όταν στο Διαδίκτυο γράφει με Γκρίκλις επειδή έτσι θέλει το Σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είμαστε ακόμη στην αρχή όσων θέλει να κάνει το Σύστημα. Στην Ελλάδα μας γίνεται πείραμα με όλες αυτές τις αλλαγές τής ζωής μας, θέλουν να δούν τι θα κάνει ο Ελληνικός Λαός με τούς τόσους αγώνες στο παρελθόν του, εάν τελικά λυγίσει ο Λαός μετά θα κάνουν τα ίδια και στις υπόλοιπες χώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 10.000.000 Λαός γύρω από την Βουλή τών Σοφών Ελλήνων, τότε τι θα έκαναν οι 300 Σοφοί τής Χώρας μας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εξαφανίζει μία Χώρα με ειρηνικά μέσα το Σύστημα : διαλύει την Ιστορία της, διαλύει την Παιδεία της, διαλύει το σύστημα τής Υγείας της, διαλύει την Θρησκεία της, διαλύει τον Θεσμό τής Οικογένειας (θυμαστε ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου κατάργησε την μοιχεία, από τότε υπήρχε Οργανωμένο Σχέδιο γιά τα πάντα), μετά από όλα αυτά είναι σαν να μη υπάρχει μία Χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ποιός διακινεί Παράνομους Αλλοδαπούς ; Το Σύστημα. Ποιός διακινεί την πορνεία ; Το Σύστημα. Ποιός διακινεί τα ναρκωτικά ; Το Σύστημα. Όλα αυτά δεν τα διακινεί ο κάθε κυρ-Μπάμπης ούτε ο κάθε κυρ-Παντελής, το Σύστημα κερδίζει από όλα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όπου έχει πάει το ΔΝΤ μετά υπήρχε πάντα αύξηση τής πορνείας, τού τζόγου και τών ναρκωτικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λαέ ξέχασες πόσες ημέρες σε τάιζαν τα τηλεοπτικά κανάλια τού Συστήματος το πορνό DVD τής κάθε ξανθής ψωνάρας ; Έδινε μάθημα έτσι στις κόρες σου Λαέ ότι έτσι θα επιβιώσουν στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καθημερινά φέρνουν παράνομους πεινασμένους Αλλοδαπούς και μαζί τους και εγκληματίες γιά να επικρατεί ο τρόμος έξω στους δρόμους, να κλείνεσαι μέσα Λαέ και να χαζεύει το μυαλό σου από τα Πανελλαδικά καναλο-όργανά τους. Θα φοβήσουν τώρα τούς Αλλοδαπούς στην Αθήνα και θα σκορπιστούν στούς υπόλοιπους Δήμους γιά να σκορπίσει ο τρόμος παντού, σε κάθε Δήμο. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία, γιά τα πάντα υπάρχει Σχέδιο. Εάν δεν ήθελαν δεν θα περνούσε στην Ελλάδα ούτε μύγα παράνομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αστυνόμευαν μέχρι τώρα το κέντρο τής Αθήνας καθημερινά έως την 1 την νύχτα, τώρα με τα νέα μέτρα θα αστηνομεύουν είπαν μέχρι τις 3 την νύχτα και μετά πάλι από τις 6 το πρωί. Δηλαδή είπαν ξεκάθαρα ότι από τις 3 μέχρι τις 6 το πρωί κάθε παρανομία θα είναι ελεύθερη. Σοβαρότης μηδέν δηλαδή σε κάθετι που μάς λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όλοι οι πολιτικοί τών τελευταίων 30, 35 χρόνων πρέπει να καταδικαστούν γιά Εσχάτη Προδοσία. Όλοι ήξεραν από χρόνια τα πάντα. Τα Σχέδια που εφαρμόζουν τώρα είναι γνωστά χρόνια πριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γέμισε η Ελλάδα με μπαρουφολόγους εδώ και χρόνια, στην πολιτική και στα τηλεοπτικά κανάλια που είναι όργανα τής πολιτικής. Παράδειγμα εκείνος ο κύριος τής Ζούγκλας, έκρινε τους πάντες, αυτός ο κύριος όμως είπε ποτέ το ότι το κανάλι που τον είχε χρωστούσε στο Δημόσιο ; Τυχαίο ; Δεν νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γράφετε όλοι στην Ελληνική Γλώσσα μας στο Διαδίκτυο και όχι με Γκρίκλις όπως θέλει το Σύστημά τους. Μη ξεπουλάς Λαέ την Ελληνική Γλώσσα μας. Αρκεί που ξεπούλησαν εμάς οι πολιτικοί μας εδώ και χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Θα πουληθούν ακίνητα γιά ψίχουλα με τον τρόμο από τους Αλλοδαπούς, θα τα αγοράσουν Αλλοδαποί ή το Κεφάλαιο που μετά θα τα πουλίσει με τιμές στα ύψη. Θα γεμίσει η Αθήνα με νέα εμπορικά κέντρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Στο μέλλον Λαέ πρόσεξε, ούτε ένας πολίτης αποχή στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τον κύριο Βασίλη Λεβέντη τών οικολόγων θα τον θυμάστε, τον θεωρούσαμε γραφικό, κάποιες στιγμές σκέπτομαι ότι εάν το είχαμε βγάλει μία φορά ίσως να είχε αποδειχθεί καλύτερος από τόσους άλλους που βγάζαμε χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μιλάει κανένας γιά Εθνικά Θέματα ; Ακόμη και η λέξη Εθνικό σε λίγο θα είναι απαγορευμένη. Μήπως παίζωντε παιχνίδια πίσω από την πλάτη μας ; Μήπως ξυπνήσουμε κάποιο πρωί και μάς λείπει η Θράκη ή κανένα άλλο κομμάτι απο την Ελλάδα ; Γιά να δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Έχουμε και ένα Ραδιο-Τηλεοπτικό που βάζει πρόστιμο εάν κάποιος πεί μία Ελληνική λέξη μα επιτρέπει καθημερινά τόσες εκπομπές που θίγουν το μυαλό μας καθημερινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μπράβο πάντως στον Λαό μας γιατί εχτές στο Σύνταγμα απέδειξε ότι είναι ικανός να κάνει συγκέντρωση απόλυτα ειρηνικά και χωρίς να αφήνει σκουπίδια πίσω του φεύγωντας. Καιρός να γίνουμε άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μη ξεπουλάτε την Ελληνική Γλώσσα γράφωντας με Γκρίκλις στο Διαδίκτυο όπως θέλει το Σύστημα. Λαέ εάν θέλεις αλλαγές τότε μη ξεπουλάς εσύ ο ίδιος ακόμη και την Ελληνική Γλώσσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Λαέ αύριο στην Ισπανία λένε ότι θα καθαρίσει το Σύστημα τις πλατείες από κόσμο γιά να πανηγυρίσουν γιά το ποδόσφαιρο. Ξύπνα Λαέ και μάθε τώρα πιά να μη ασχολείσαι με τα ποδόσφαιρο-μπάσκετ που είναι εφεύρεση τού Συστήματος για να αποβλακώνεσαι με αυτά και να κερδίζει χρήμα το Κεφάλαιο. Ξύπνα Λαέ γιά πολλά θέματα εάν ενδιαφέρεσαι να έχουν μέλλόν ανθρώπινο τα παιδιά που εσύ τα γέννησες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ξύπνα Λαέ, το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και τα Πανελλαδικά τηλεοπτικά κανάλια με τους δημοσιογράφους τους είναι όλα όργανα τού Συστήματος. Μόνο εσύ Λαέ μπορείς να κάνεις πολλά γιά το μέλλον τών παιδιών σου, κανένας άλλος δεν θα ενδιαφερθεί γιά τα δικά σου τα παιδιά Λαέ. Το Σύστημα εκμεταλεύεται την χαζομάρα όσων δεν σκέπτοντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Όχι φίλοι ισπανοί, οι έλληνες ούτε ξύπνησαν ούτε και θα ξυπνήσουν ποτέ. Οι συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα; Μη σας γελάνε, ονειρεύονται ότι ξύπνησαν. Και το πολύ που μπορείτε να δείτε απ' αυτούς είναι να αλλάξουν πλευρό καθώς κοιμούνται.
    Φανταστείτε, έγινε πρώτη είδηση στις τηλεοράσεις το γεγονός ότι έδιωξαν από τον χώρο της συγκέντρωσής τους μικροπωλητές που-οι εκμεταλλευτές!-πουλούσαν ακριβά τα σάντουιτς! Κάτι δεν είναι κι αυτό; Και δεν είναι μια καλή αρχή; Σε καμμιά τριανταριά χρόνια ακόμα, ίσως ξαναονειρευτούν πως αυτή τη φορά θα διώχνουν τους κλέφτες της ζωής τους-γιατί, άσχημα είναι και τα όνειρα;
    Γιώργης Χολιαστός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Όχι φίλοι ισπανοί, οι έλληνες ούτε ξύπνησαν ούτε και θα ξυπνήσουν ποτέ. Οι συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα; Μη σας γελάνε, ονειρεύονται ότι ξύπνησαν. Και το πολύ που μπορείτε να δείτε απ' αυτούς είναι να αλλάξουν πλευρό καθώς κοιμούνται.
    Φανταστείτε, έγινε πρώτη είδηση στις τηλεοράσεις το γεγονός ότι έδιωξαν από τον χώρο της συγκέντρωσής τους μικροπωλητές που-οι εκμεταλλευτές!-πουλούσαν ακριβά τα σάντουιτς! Κάτι δεν είναι κι αυτό; Και δεν είναι μια καλή αρχή; Σε καμμιά τριανταριά χρόνια ακόμα, ίσως ξαναονειρευτούν πως αυτή τη φορά θα διώχνουν τους κλέφτες της ζωής τους-γιατί, άσχημα είναι και τα όνειρα;
    Γιώργης Χολιαστός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο Ελληνικός Λαός θα ξυπνήσει μόνο όταν θα πάψει να ασχολείται με ποδόσφαιρο, με μπάσκετ και όταν θα πάψει να τρώει τις σκουπιδο-εκπομπές τών τηλεοπτικών καναλιών καθημερινά από τις 10:00 μεχρι το απόγευμα, εκπομπές τού Συστήματος με μοναδικό στόχο το να κοιμάται το μυαλό τού Λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο Ελληνικός Λαός θα ξυπνήσει μόνο όταν θα πάψει να ασχολείται με ποδόσφαιρο, με μπάσκετ και όταν θα πάψει να τρώει τις σκουπιδο-εκπομπές τών τηλεοπτικών καναλιών καθημερινά από τις 10:00 μεχρι το απόγευμα, εκπομπές τού Συστήματος με μοναδικό στόχο το να κοιμάται το μυαλό τού Λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Λαέ υπομονή, σύντομα οι πολιτικοί θα λύσουν όλα τα προβλήματά σου, σίγουρα θα σκεφτούν και θα κάνουν τούς Χ.Υ.Τ.Ε. (Χώρους Υγειονομικής Ταφής Εργαζομένων).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Λαέ, σκέπτεσαι ; αντέχεις να ακούς αλήθειες ; Τότε να ακούς ραδιόφωνο 97,8 FM στην Αττική ή μέσα από το Διαδίκτυο από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή 8-12 το πρωί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Πρέπει όλοι μαζί να φωνάζουμε με μία φωνή : θέλουμε Πρωθυπουργό με 592 Ευρώ μισθό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Δεν υπάρχει μέλλον εάν ο Λαός δεν γίνει Ένα, χωρίς να επιτρέπει τώρα πιά να τον χωρίζει το Σύστημα με τα ποδόσφαιρά του ούτε με τα πολιτικά κόμματα που τόσα χρόνια κοίταζαν μόνο τα δικά τους κέρδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο κύριος Πεταλωτής πήγε στην Αργυρούπολη σήμερα σε κομματική εκδήλωση. Καλά, οι πολιτικοί έχουν όλοι θράσσος, μα ακόμη και τώρα που ξεπουλάνε την Ελλάδα υπάρχει κόσμος που πηγαίνει σε κομματικές εκδηλώσεις ; Ποιοί πάνε ; Αυτοί που τρώνε ακόμη απο το Σύστημα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ο κύριος Πεταλωτής πήγε στην Αργυρούπολη σήμερα σε κομματική εκδήλωση. Καλά, οι πολιτικοί έχουν όλοι θράσσος, μα ακόμη και τώρα που ξεπουλάνε την Ελλάδα υπάρχει κόσμος που πηγαίνει σε κομματικές εκδηλώσεις ; Ποιοί πάνε ; Αυτοί που τρώνε ακόμη απο το Σύστημα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Το Σύστημα δεν θέλει να έχουμε ανθρώπινο μέλλον, Στόχο έχει το να είμαστε Δούλοι και να ελέγχεται πλήρως η καθημερινή ζωή μας, θέλουν τον απόλυτο έλεγχο τών ζωών μας. Ας το καταλάβει αυτό ο Λαός μας. Το θέμα δεν είναι τα κόμματα, το Σύστημα είναι το θέμα. Ας μη κοιτάζουμε το δένδρο γιατί έτσι πάντα θα χάνουμε το δάσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Το Σύστημα δεν θέλει να έχουμε ανθρώπινο μέλλον, Στόχο έχει το να είμαστε Δούλοι και να ελέγχεται πλήρως η καθημερινή ζωή μας, θέλουν τον απόλυτο έλεγχο τών ζωών μας. Ας το καταλάβει αυτό ο Λαός μας. Το θέμα δεν είναι τα κόμματα, το Σύστημα είναι το θέμα. Ας μη κοιτάζουμε το δένδρο γιατί έτσι πάντα θα χάνουμε το δάσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Οι νέοι ακόμη και σήμερα ασχολούντε με τις ποδοσφαιρικές ομάδες, ας πάνε στον κύριο Κόκκαλη, στον κύριο Πατέρα και σε όλους αυτούς γιά να φροντίσουν γιά το μέλλον τους. Ας ξυπνήσει επιτέλους ο Λαός και ας καταλάβει ότι τον θέλουν κοιμησμένο με κάθε τρόπο, γιά να μη σκέπτεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Οι νέοι ακόμη και σήμερα ασχολούντε με τις ποδοσφαιρικές ομάδες, ας πάνε στον κύριο Κόκκαλη, στον κύριο Πατέρα και σε όλους αυτούς γιά να φροντίσουν γιά το μέλλον τους. Ας ξυπνήσει επιτέλους ο Λαός και ας καταλάβει ότι τον θέλουν κοιμησμένο με κάθε τρόπο, γιά να μη σκέπτεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΠΡΟΔΟΤΕΣ είναι και όλοι όσοι δεν γράφουν Ελληνικά μά με GREEKLISH. Θα έπρεπε όλοι οι Διαχειριστές τών Ιστοσελίδων να απαγορεύουν τα GREEKLISH γιά πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Λεφτά υπάρχουν, κοιτάξτε τούς δρόμους γεμάτους ακριβά αυτοκίνητα, κοιτάξτε τις μαρίνες γεμάτες με σκάφοι (όχι με βάρκες). Τόσο πλούσιος Λαός είμαστε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ο Λαός ακόμη δεν έχει καταλάβει ότι το θέμα δεν είναι τα κόμματα, η ουσία είναι η Νέα Τάξη που θέλει Παγκόσμια Δούλους με αμοιβή ψίχουλα ΚΑΙ τον απόλυτο έλεγχο τής καθημερινής ζωής όλων, με κάθε τρόπο. Δεν θέλουν να έχουμε ανθρώπινο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ας ψάξει ο Λαός να μάθει ποιοί πολιτικοί από τα δύο λεγάλα κόμματα ανήκουν στήν Λέσχη Μπίντελμπεργκ, ας ξυπνήσουμε όλοι επιτέλους, τόσα χρόνια παίζουν όλοι παιχνίδια εις βάρος μας. Το ενδιαφέρον τού ανεγκέφαλου Λαού είναι το ποδόσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Αυτός ο Λαός δεν βάζει μυαλό όσα κι αν πάθει, πάντα θα τον αποβλακώνει το Σύστημα με διάφορα κόλπα. Εαν είχαμε μυαλό ήδη θα είχαν φύγει από την Χώρα και οι 300 και το ΔΝΤ δεν θα τολμούσε να ξαναπατίσει εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Είμαστε 10.000.000 περίπου, στην Αθήνα περίπου 4.000.000 και καταφέρνουμε να μαζευτούμε μία Κυριακή μόνο 500.000 άνθρωποι ; Δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι είναι βολεμένοι και αραχτοί στον καναπέ τους ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Είναι πολλοί οι πολιτικοί τών τελευταίων 30 χρόνων που πρέπει να δικαστούν γιά Εσχάτη Προδοσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ο Κίσινγκερ είχε πεί ξεκάθαρα : ο Ελληνικοδς Λαός είναι ατίθασος, ίσως εάν κτυπήσουμε την Γλώσσα του, την Ιστορία του, την Θρησκεία του, τότε να συνετισθεί. Η Νέα Τάξη κάνει πείραμα με εμάς, εάν υποταγούμε μετά θα λένε στους υπόλοιπους λαούς : κοιτάξτε οι Έλληνες, υποτάχθικαν, τώρα είναι η σειρά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ο Κίσινγκερ είχε πεί ξεκάθαρα : ο Ελληνικοδς Λαός είναι ατίθασος, ίσως εάν κτυπήσουμε την Γλώσσα του, την Ιστορία του, την Θρησκεία του, τότε να συνετισθεί. Η Νέα Τάξη κάνει πείραμα με εμάς, εάν υποταγούμε μετά θα λένε στους υπόλοιπους λαούς : κοιτάξτε οι Έλληνες, υποτάχθικαν, τώρα είναι η σειρά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Να μάθει ο Λαός μας από εδώ και μετά να μη πατάει σε κομματικές εκδηλώσεις, τα κόμματα τόσα χρόνια είχαν τον ανεγκέφαλο Λαό σαν πρόβατα και έφτασε η Χώρα μας εδώ που έφτασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Μόνο στα ΚΑΠΗ θα μπορούν να μιλάνε οι πολιτικοί γιατί εκεί υπάρχουν άτομα που πάσχουν από Αλτσχάιμερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Μόνο στα ΚΑΠΗ θα μπορούν να μιλάνε οι πολιτικοί γιατί εκεί υπάρχουν άτομα που πάσχουν από Αλτσχάιμερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Μαζί τα φάγαμε και μαζί τα τρώμε ακόμη και σήμερα. Ναί Λαέ. Σκέψου το απλούστατο : Παίρνουμε όλοι απόδειξη από γιατρούς, από μικροβιολόγους, από τεχνίτες, από δικηγόρους ; Ο κάθε περιπτεράς όμως γιά παράδειγμα κόβει απόδειξη γιά την εφημερίδα που πουλάει. Έχουμε και εμείς ο Λαός τις ευθύνες μας γιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ξυπνήστε όλοι οι βολεμένοι τών δύο μεγάλων κομμάτων γιατί τα παιδιά σας δεν θα ζήσουν ανθρώπινα. Ξεχάστε τα κόμματα πιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ξεπουλάνε την Χώρα μας και εμάς τόσα χρόνια τα δύο μεγάλα κόμματα κι εμείς δεν κάνουμε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Οι Τράπεζες δάνειζαν τόσα χρόνια χρήματα που δεν τα είχαν. Όταν μία Τράπεζα έχει 1 Ευρώ δανείζει 9 Ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ο ΥΠΝΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΞΥΠΝΑ ΒΟΛΕΜΕΝΕ ΛΑΕ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ας ψάξει να μάθει ο Λαός γιά το RFID, ήδη το έχουν εθελοντικά 5.000 άτομα στην Γερμανία με αιτιολογία τους ιατρικούς λόγους. Πάντα την υγεία μας ή την ασφάλειά μας επικαλούντε, όλα δήθεν γιά το καλό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ξύπνα Λαέ, σε κοιμήζουν με το ποδοσφαιρο-μπάσκετ και με τηλεοπτικές εκπομπές σκουπίδια, θέλουν να ασχολείσαι με ασήμαντα για την ζωή σου γιά να αποφασίζουν εκείνοι γιά εσένα χωρίς εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Πρόβατα τών κομμάτων ξυπνήστε, κοιτάξτε τα παιδιά στα μάτια γιά το μέλλον τους και κάντε κάτι γιατί η Νέα Τάξη θα αλλάξει τα πάντα, γιά το κακό μας. Μη περιμένετε να ρίξουν τον μισθό στα 250 Ευρώ γιά να Ξυπνήσετε, τότε θα είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Το Δόγμα τού Σόκ. Ίσως πρέπει όλοι να διαβάσουμε αυτό το βιβλίο γιά να καταλάβουμε τι συμβαίνει και τι ακόμη θα συμβεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Στα νησιά μας δεν έχουν πρόβλημα με τα συνεχόμενα Μνημόνια ; Μόνο στην Κρήτη κινούντε οι κάτοικοι. Τα νησιά μάλλον έχουν λουφάξει γιά τον τουρισμό. Εάν γίνει κάτι και χαθεί κάποιο νησί τότε θα φωνάζουν γιά συμπαράστηση. Εάν έχουν κότσια ας κάνουν συγκεντρώσεις στα λιμάνια τους τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Πείραμα κάνει η Νέα Τάξη με εμάς επειδή υπήρξαμε αγωνιστές στους αιώνες, εάν θα καταφέρουν να υποτάξουν τον Ελληνικό Λαό τότε μετά θα λένε στους υπόλοιπους λαούς : κοιτάξτε τους Έλληνες που δεν μιλάνε, εσείς γιατί μιλάτε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Πείραμα κάνει η Νέα Τάξη με εμάς επειδή υπήρξαμε αγωνιστές στους αιώνες, εάν θα καταφέρουν να υποτάξουν τον Ελληνικό Λαό τότε μετά θα λένε στους υπόλοιπους λαούς : κοιτάξτε τους Έλληνες που δεν μιλάνε, εσείς γιατί μιλάτε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Λαλάκες Έλληνες κοιτάξτε γύρω σας, τα Ελληνόπουλα δεν μιλάνε Ελληνικά και γράφουν με Γκρήκλις, δεν ξέρουν ούτε την Ελληνική Ιστορία μας, αντίθετα τα παιδιά τών Αλλοδαπών που μεγάλωσαν στην Χώρα μας ξέρουν σωστά Ελληνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Πρέπει να γίνουμε πάλι Όλοι Έλληνες : Μιλάω, Γράφω, Ντύνομαι, Τρώω, Κάνω Τουρισμό ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Πρέπει να γίνουμε πάλι Όλοι Έλληνες : Μιλάω, Γράφω, Ντύνομαι, Τρώω, Κάνω Τουρισμό ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Τον Σεπτέμβριο θα γίνει ακόμη πιό δύσκολη η ζωή μας, κάθε 3 μήνες θα τρώμε νέα παλούκια. Λαλάκες Έλληνες μη έχετε αυταπάτες ότι εάν γίνουν εκλογές και βγεί Αντώνης ή Ντόρα ότι θα αλλάξει κάτι, στην Λέσχη Μπίλντερμπεργκ ανήκουν και τα δύο αυτά κόμματα όπως ανήκει και το ΠΑΣΟΚ, στην Λέσχη βγάζουν Σχέδια οι πολιτικοί παρέα με βιομήχανους και με δημοσιογράφους. Όποιος θέλει να μαθαίνει ας ψάξει στο Διαδίκτυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Μάς κατέστρεψε ο ωχ-αδερφισμός τόσα χρόνια. Όταν έκλειναν τα εργοστάσιά μας ο Λαός δεν έβγαινε στις πλατείες τότε, τώρα πιά είμαστε μία μικρή Χώρα που ακόμη και το γάλα μας δεν μας αρκεί και παίρνουμε από την Βουλγαρία. Ούτε το ηλεκτρικό ρεύμα μας δεν μάς αρκεί τόσα χρόνια και παίρνουμε από άλλες χώρες ρεύμα. Τα περισσότερα Σούπερ-μάρκετ είναι Ξένα όπως και οι Αλυσίδες Ηλεκτρικών Ειδών, τα χρήματά μας έφευγαν έξω από την Χώρα τόσα χρόνια με όλα αυτά. Έφευγαν χρήματα και με τούς Αλλοδαπούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΠΡΟΣΟΧΗ Όλοι : Το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί οι Κλοπές στα Ρέστα όπου ψωνίζουμε. Ψάξτε στο Διαδίκτυο και δείτε αναφορες πολιτών γιά φαγάδικα, περίπτερα, ψιλικατζίδικα, ακόμη και γιά την Αττική. Σε Σούπερ-μάρκετ χρέωναν επιπλέον είνη. Εάν καταλάβεις εκείνη την στιγμή το Δήθεν λάθος τότε μόνο την γλυτώνεις πελάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΠΡΟΣΟΧΗ Όλοι : Το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί οι Κλοπές στα Ρέστα όπου ψωνίζουμε. Ψάξτε στο Διαδίκτυο και δείτε αναφορες πολιτών γιά φαγάδικα, περίπτερα, ψιλικατζίδικα, ακόμη και γιά την Αττική. Σε Σούπερ-μάρκετ χρέωναν επιπλέον είνη. Εάν καταλάβεις εκείνη την στιγμή το Δήθεν λάθος τότε μόνο την γλυτώνεις πελάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Λαέ ψάξε και διάβασε γιά το Σύνδρομο ΤΙΝΑ (THERE IS NO ALTERNATIVE).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Λαέ ψάξε και διάβασε γιά το Σύνδρομο ΤΙΝΑ (THERE IS NO ALTERNATIVE).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ήρθε η ώρα που πρέπει οι Αστυνόμοι να καθαρίσουν τό χώρο τους οι ίδιοι από κάθε κομπλεξικό συνάδελφό τους και από κάθε κομματόσκυλο συνάδελφό τους, από τον κάθε συνάδελφό τους που βρίσκεται καβάλα σε ένα καλάμι.Ήρθε η ώρα που πρέπει οι Αστυνόμοι να καθαρίσουν τό χώρο τους οι ίδιοι από κάθε κομπλεξικό συνάδελφό τους και από κάθε κομματόσκυλο συνάδελφό τους, από τον κάθε συνάδελφό τους που βρίσκεται καβάλα σε ένα καλάμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Την Τετάρτη το BBC έδειχνε όλη την ημέρα το κανονικό πρόγραμμά του και ταυτόχρονα το συνέχεια Σύνταγμα ενώ τα Πανελλαδικά τηλεοπτικά κανάλια μας έδειχναν τις καθημερινές σκουπιδο-εκπομπές τους με τα ψευτο-καλλιτεχνικά τους. Θυμήσου Λαέ : Σε λίγο γιά να μαθαίνουμε αλήθειες γιά ότι θα συμβαίνει στην Χώρα μας θα πρέπει να βλέπουμε τα Ξένα Δορυφορικά τηλεοπτικά κανάλια ή να ακούμε ραδιόφωνο στα Βραχέα τούς Ξένους ραδιοφωνικούς σταθμούς, όπως γινόταν το 1940 και στην επταετία. Θα το δείτε αυτό.Την Τετάρτη το BBC έδειχνε όλη την ημέρα το κανονικό πρόγραμμά του και ταυτόχρονα το συνέχεια Σύνταγμα ενώ τα Πανελλαδικά τηλεοπτικά κανάλια μας έδειχναν τις καθημερινές σκουπιδο-εκπομπές τους με τα ψευτο-καλλιτεχνικά τους. Θυμήσου Λαέ : Σε λίγο γιά να μαθαίνουμε αλήθειες γιά ότι θα συμβαίνει στην Χώρα μας θα πρέπει να βλέπουμε τα Ξένα Δορυφορικά τηλεοπτικά κανάλια ή να ακούμε ραδιόφωνο στα Βραχέα τούς Ξένους ραδιοφωνικούς σταθμούς, όπως γινόταν το 1940 και στην επταετία. Θα το δείτε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Τόσα χρόνια στις συγκεντρώσεις κουκουλοφόροι σπάνε και καίνε και κάποιοι λένε ότι αυτοί οι κουκουλοφόροι είναι Ασφαλίτες, μα τα ίδια συμβαίνουν και στα γήπεδα, Ασφαλίτες σπάνε και καίνε και στα γήπεδα ; Και γιατί ποτέ το υπόλοιπο πλήθος δεν τούς λυντσάρει ποτέ αυτούς τούς λίγους πουθενά ;Τόσα χρόνια στις συγκεντρώσεις κουκουλοφόροι σπάνε και καίνε και κάποιοι λένε ότι αυτοί οι κουκουλοφόροι είναι Ασφαλίτες, μα τα ίδια συμβαίνουν και στα γήπεδα, Ασφαλίτες σπάνε και καίνε και στα γήπεδα ; Και γιατί ποτέ το υπόλοιπο πλήθος δεν τούς λυντσάρει ποτέ αυτούς τούς λίγους πουθενά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ψάξτε γιά το βίντεο τού 2005 όταν έγινε Πρόεδρος Δημοκρατίας ο κύριος Παπούλιας, το είχαν δείξει τότε όλα τα κανάλια, τον επισκέφθηκε η τότε Πρόεδρος Βουλής Άννα-Ψαρούδα-Μπενάκη και είπε τότε ολοκάθαρα : τα Εθνικά Σύνορα και η Εθνική Κυριαρχία θα μειωθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ψάξτε γιά το βίντεο τού 2005 όταν έγινε Πρόεδρος Δημοκρατίας ο κύριος Παπούλιας, το είχαν δείξει τότε όλα τα κανάλια, τον επισκέφθηκε η τότε Πρόεδρος Βουλής Άννα-Ψαρούδα-Μπενάκη και είπε τότε ολοκάθαρα : τα Εθνικά Σύνορα και η Εθνική Κυριαρχία θα μειωθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή