you ONOUR SEHRAZAT ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Minore 365

3
Χαρούμενοι για την επιτυχία που σημειώνει το «Χίλιες και Μία Νύχτες» στην Ελλάδα δηλώνουν Χαλίτ Ερτζέν Μπεργκιουζάρ Κορέλ, οι τηλεοπτικοί Ονούρ - Σεχραζάτ και αποκαλύπτουν λεπτομέρειες από την πραγματική τους ζωή!Το δημοφιλές ζευγάρι άνοιξε το σπίτι του στην κάμερα της εκπομπής, ενώ δεν δίστασε να περπατήσει χεράκι - χεράκι στον κήπο. Ο Χαλίτ έχει αφήσει μούσι, ενώ η Μπεργκιουζάρ έχει κόψει τα μαλλιά της καρέ. Καθισμένος σε μια λευκή πολυθρόνα, ο ηθοποιός μίλησε για την τηλεοπτική επιτυχία και την πραγματική τους ζωή!«Το καλοκαίρι ήμουν στην Σμύρνη και οι φίλοι μου αλλά και ο απλός κόσμος μου είπαν ότι οι γείτονες Έλληνες ρωτούν συνέχεια για το σίριαλ και μας αγαπούν πολύ», διηγείται ο Χαλίτ και προσθέτει: «ειλικρινά, δεν το περίμενα! Και ενδιαφέρονται πιο πολύ απ’ ότι εμείς αντιλαμβανόμαστε».

VIDEO YOUTUBE



Ο τηλεοπτικός Ονούρ έχει μόνο καλά λόγια να πει για την χώρα μας. Μάλιστα, αποκαλύπτει πως σχεδίαζαν να κάνουν διακοπές το καλοκαίρι στη Χίο, όμως, εξαιτίας της μεγάλης αναγνωρισιμότητας τους το ανέβαλαν γιατί φοβήθηκαν ότι δεν θα ήταν άνετα. «Προτιμούμε η πρώτη μας εμφάνιση στην Ελλάδα να είναι πιο επίσημη και στη συνέχεια θα ερχόμαστε τακτικά», προσθέτει.

Το ζευγάρι που έχει «ανάψει» τα μηχανάκια της AGB παραδέχεται ότι η πραγματική του εικόνα διαφέρει από την τηλεοπτική. «Το μόνο μου κοινό με τον Ονούρ είναι η εξωτερική εμφάνιση, τίποτε άλλο», λέει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Πώς είναι, όμως, η ζωή τους και τι σχέση έχουν με τους δημοσιογράφους και τους παπαράτσι; «Επιλέγουμε μια ήσυχη ζωή, καθόμαστε στο σπίτι, δεν βγαίνουμε συχνά έξω. Δεν αποφεύγουμε επίτηδες τους παπαράτσι», απαντούν.

Όπως εξομολογείται ο Χαλίτ, η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του ήταν η γέννηση του γιου τους, ενώ τις δυσάρεστες στιγμές -αν και είναι πολλές- δεν θέλει να τις θυμάται. Μάλιστα, δηλώνει ικανός να φτάσει στα άκρα αν κάποιος πειράξει το παιδί του!

Το δημοφιλές ζευγάρι φροντίζει να μην μπερδεύει την τηλεοπτική και την πραγματική του ζωή, ενώ ο Χαλίτ δεν διστάζει να παραδεχθεί ότι θα ζηλέψει την καλή του αν υπάρχει σοβαρός λόγος.

Ο τηλεοπτικός Ονούρ αποκαλύπτει ακόμα μία άγνωστη πτυχή της ζωής τους: γνωρίζουν τον Μίκη Θεοδωράκη από το 1994, μέσω της συνεργασίας του με Τούρκους καλλιτέχνες και έχουν παρακολουθήσει συναυλίες του!

«Μου αρέσουν πολύ η Έλενα Καραίνδρου, η Χάρις Αλεξίου και η Νάνα Μούσχουρη. Αγαπώ την ελληνική μουσική», λέει ο Χαλίτ.

Μάλιστα, τραγουδά στα τούρκικα το «Όλα Σε Θυμίζουν» της Αλεξίου και το αφιερώνει στους Έλληνες θαυμαστές!

Δημοσίευση σχολίου