you KISMET ΗΘΟΠΟΙΟΙ | Minore 365

17
CAST ΗΘΟΠΟΙΟΙ KISMET DUDAKTAN KALBE
Asli Tandogan ... Lamia Sönmez (57 episodes, 2007-2009)
Burak Hakki ... Huseyin Kenan Gün (49 episodes, 2007-2009)
Yigit Özsener ... Cemil Pasazade (49 episodes, 2007-2009)
Ayten Soykök ... Enise (47 episodes, 2007-2008)
Özge Özder ... Cavidan Mericoglu (39 episodes, 2007-2008)
Köksal Engür ... Sait Pasazade (39 episodes, 2007-2008)
Güzin Alkan ... Makbule Köksal (29 episodes, 2007-2008)
Yavuz Sepetçi ... Kemal Köksal (27 episodes, 2007-2008)
Gözde Kansu ... Nimet Basar / ... (19 episodes, 2007-2008)
Salahsun Hekimoglu ... Vefik Meriçoglu (16 episodes, 2007-2008)


Το Kanal D μετέφερε την ιστορία του βιβλίου (ΚΙΣΜΕΤ) στο σήμερα και πραγματικά είναι μια προσεγμένη παραγωγή με γοητευτικούς χαρακτήρες, ειδυλλιακές εικόνες και συγκλονιστική πλοκή γεμάτη ανατροπές.Το Kanal D συνηθίζει να μεταφέρει βιβλία στην τηλεόραση όπως έγινε και το 2008 και με το Aski Memnu (μυθιστόρημα του Halit Ziya Uşaklıgil,το οποίο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το 1899).Η σειρά είναι βασισμένη σε μια πολυδιαβασμένη νουβέλα που έγραψε το 1923 ο κορυφαίος Τούρκος συγγραφέα Resat Nuri Güntekin.Μέσα από το «Dudaktan kalbe» ή «Κismet” o Κενάν και η Λαμία πρόκειται να γίνουν το ζευγάρι του φθινοπώρου παίρνοντας τη θέση του Ονούρ και της Σεχραζάτ…



Δημοσίευση σχολίου

  1. Kismet episodio 8
    download free
    http://hotfile.com/dl/73294106/bd8c501/ANT1.Kismet.Episode.08.DVB-T.CLGrTv.mp4.html
    DUDAKTAN KALBE KISMET EPISODE 8


    Kismet episodio 7
    download free
    http://hotfile.com/dl/73290553/5dc745a/ANT1.Kismet.Episode.07.DVB-T.CLGrTv.mp4.html
    DUDAKTAN KALBE KISMET EPISODE 7


    Kismet episodio 6
    download free
    http://hotfile.com/dl/73282912/3e32134/ANT1.Kismet.Episode.06.DVB-T.CLGrTv.mp4.html
    DUDAKTAN KALBE KISMET EPISODE 6


    Kismet episodio 5
    download free
    http://hotfile.com/dl/73234060/ddd717c/ANT1.Kismet.Episode.05.DVB-T.CLGrTv.mp4.html
    DUDAKTAN KALBE KISMET EPISODE 5


    Kismet episodio 4
    download free
    http://hotfile.com/dl/73269837/69fd158/ANT1.Kismet.Episode.04.DVB-T.CLGrTv.mp4.html
    DUDAKTAN KALBE KISMET EPISODE 4


    Kismet episodio 3
    download free
    http://hotfile.com/dl/73218413/21ca7cc/ANT1.Kismet.Episode.03.DVB-T.CLGrTv.mp4.html
    DUDAKTAN KALBE KISMET EPISODE 3


    Kismet episodio 2
    download free
    http://hotfile.com/dl/73230816/91ca1b8/ANT1.Kismet.Episode.02.DVB-T.CLGrTv.mp4.html
    DUDAKTAN KALBE KISMET EPISODE 2


    Kismet episodio 1
    download free
    http://hotfile.com/dl/73202168/d80b8c2/ANT1.Kismet.Episode.01.DVB-T.CLGrTv.mp4.html
    DUDAKTAN KALBE KISMET EPISODE 1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kismet episodio 19
    free download
    http://hotfile.com/dl/74540518/7770aaf/ANT1.Kismet.Episode.19.DVB-T.CLGrTv.mp4.html

    Kismet episodio 20
    free download
    http://hotfile.com/dl/75367183/a6f2cd9/ANT1.Kismet.Episode.20.DVB-T.CLGrTv.mp4.html

    Kismet episodio 21
    free download
    http://hotfile.com/dl/75568622/5e4b0df/ANT1.Kismet.Episode.21.DVB-T.CLGrTv.mp4.html

    Kismet episodio 22
    free download
    http://hotfile.com/dl/75652997/e0eecf5/ANT1.Kismet.Episode.22.DVB-T.CLGrTv.mp4.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Dudactan Kalbe=από τα χείλη στην καρδιά ΦΟΒΕΡΟ ΕΡΓΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βομβαρδισμός από τούρκικα!
      Το θέμα με τα τούρκικα έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια με τον Νίκο και τη Ναζλί του Mega αλλά επέστρεψε έχοντας πάρει τεράστια έκταση εδώ και 2 χρόνια, με το "1000 και μία νύχτες" του ΑΝΤ1! Τα τελευταία 2 χρόνια αν παρατηρήσει κανείς τις ελληνικές και τις τούρκικες σειρές που έχουν παιχτεί θα διαπιστώσει ότι
      αυτές της γείτονος χώρας υπερτερούν! Και μπορεί κάποιοι να θεωρούν παράλογο το "ξέσπασμα" ορισμένων για τα πολλά τούρκικα, όμως πλέον το ποτήρι έχει ξεχειλίσει! Τουλάχιστον 4 τούρκικα σήριαλ θα κάνουν προβληθούν μέσα στο καλοκαίρι στην ελληνική τηλεόραση! 2 στον ΑΝΤ (Starfish, Asi) 2 στο Mega (Sila, Μοιραίος Έρωτας) και όπως φημολογείται μπαίνει και το Star στην μάχη των τούρκικων σήριαλ! Φυσικά δεν ξεχνάμε και τον Alpha που όπως ακούγεται θα προβάλει σε επανάληψη το "Λάλε: Έρωτας στην Κωνσταντινούπολη"! Φυσικά και δεν πρόκειται περί ρατσισμού η θέση μου! Απλά έχω μεγάλες διαφωνίες με τις υπερβολές! Τις υπερβολές στα τούρκικα, τις υπερβολές που κάνουν και ορισμένες τηλεπαρουσιάστριες για τα νούμερο! Προφανώς όμως τα κανάλια ενδιαφέρονται για τα εύκολα έσοδα και εφόσον οι τηλεθεάσεις (τουλάχιστον σε Mega-ANT1) είναι μεγάλες το φαινόμενο των τούρκικων φαίνεται να έχει μέλλον! Όσο πάει όμως μειώνεται το ελληνικό πρόγραμμα και αυξάνεται το ξένο, πράγμα καταστροφικό για τους ηθοποιούς αλλά κυρίως για τους τεχνικούς! Ας ελπίσουμε αυτό το φαινόμενο να περιοριστεί και αν δοθούν ευκαιρίες και χρήματα σε ελληνικές παραγωγές!

      Διαγραφή
  4. Mega και Ant1 στα πόδια του " Ισμαήλ".
    Δυό κανάλια, έρχονται σε μάχη, και μάλιστα αυτά τα κανάλια ειναι τα κορυφαία στην Ελλάδα.Μιλάμε βέβαια για το Mega και τον Ant1,που θέλουν και τα δύο να αποκτήσουν τα δικαιώματα μιας σειράς ,τούρκικης παραγωγής.
    Έτσι , μήλον της έριδος, έχει γίνει ανάμεσα σε Mega και Ant1 το τούρκικο σίριαλ "Δυο όχθες, ένας Ισμαήλ", καθώς τα δύο κανάλια θέλουν να αποκτήσουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα της συγκεκριμένης παραγωγής.
    Πρόκειται για μια σειρά που γνώρισε μεγάλη επιτυχία στην γειτονική χώρα όταν προβλήθηκε και οι ιθύνοντες των σταθμών ,πιστεύουν πως την ίδια επιτυχία θα κάνει και στην Ελλάδα.
    Να υπενθυμίσουμε, ότι στην εν λόγω σειρά πρωταγωνιστή η Ελληνίδα ηθοποιός Ελένη Φιλίνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6 Ιουνίου 2012 2:20 μ.μ.

    Σήμερα στις 21:00 η μεγάλη πρεμιέρα του ASI
    Η στιγμή που περιμέναμε έφτασε. Το “ASI”, η πετυχημένη σειρά τούρκικης παραγωγής κάνει πρεμιέρα αύριο στις 21:00 στον ΑΝΤ1. Λαμπεροί πρωταγωνιστές σε εξαιρετικές ερμηνείες, δυνατό και ανατρεπτικό story, εξαιρετική σκηνοθεσία, είναι όσα συνθέτουν τη νέα τηλεοπτική συνήθεια που θα λατρέψουμε!Ένας πετυχημένος επιχειρηματίας, μια όμορφη αγρότισσα κι ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας, πρωταγωνιστούν σε μια ιστορία που ξεκινάει από το παρελθόν για να «στοιχειώσει» το μέλλον! Αγάπη και περηφάνια. Η σύγκρουση ανάμεσα σ’ αυτά τα δύο συναισθήματα θα είναι αναπόφευκτη. Κανένας δεν...γνωρίζει ποιον και πότε θα ερωτευτεί, όπως δεν μπορεί να επιλέξει και σε ποιο «κομμάτι» της γης θα γεννηθεί. Ο Ντεμίρ αφήνει τη ζωή του στην Κωνσταντινούπολη και γυρίζει στην πόλη που γεννήθηκε. Σκοπός της επιστροφής του είναι η εκδίκηση. Τη μέρα που φτάνει στη γενέτειρά του, συναντά την Asi, τη γυναίκα που θα του αλλάξει για πάντα τη ζωή. Ο Ντεμίρ αναστατώνεται από την ομορφιά της και εκείνη τον ερωτεύεται με πάθος.
    Τι θα συμβεί όμως όταν ανακαλύψει αυτό που απεγνωσμένα αναζητούσε; Η κοπέλα που του «έκλεψε» την καρδιά και η οικογένεια που έψαχνε, συνδέονται μ’ έναν απροσδόκητο τρόπο. Το μυστικό που θ’ αποκαλυφθεί θα κλονίσει τα αισθήματα και των δύο, αφού τώρα πια θα πρέπει να πολεμήσουν την αγάπη τους και ν’ αντισταθούν με οποιαδήποτε τίμημα… πριν να είναι πολύ αργά!
    Συντονιστείτε στο ΑΝΤ1 από αύριο, Τετάρτη 6 Ιουνίου και κάθε βράδυ από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00, έρχεται το “Asi” και είναι ό,τι χρειάζεστε για το καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιος είναι ο πρωταγωνιστής του «Sila»;
    Ο γοητευτικός Τούρκος πρωταγωνιστής Μεχμέτ Ακίφ Αλακούρτ, είναι ο Μποράν Αγας της καθημερινής σειράς «Sila», ο οποίος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του γυναικείου κοινού. Δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα για εκείνον, το πιο ενδιαφέρον, όμως, είναι ότι ξεκίνησε την καριέρα του ως εστεμμένος σε διαγωνισμούς ομορφιάς!
    Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και μόλις τελείωσε το σχολείο αποφάσισε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, απόφαση την οποία στήριξε και η μητέρα του. Το 1998 κέρδισε το στέμμα σε δύο διαγωνισμούς ομορφιάς, ενώ το 2001
    αναδείχθηκε καλύτερο μοντέλο τόσο στην Τουρκία, όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λίγα λόγια για το SILA
    Μία νέα δραματική σειρά, τούρκικης παραγωγής, κάνει πρεμιέρα στο Mega την Κυριακή 10 Ιουνίου στις 21:00.Η ιστορία ενός μεγάλου έρωτα που ξεκινά με ένα γάμο που δεν έπρεπε να γίνει. Η Τουρκία του σήμερα συγκρούεται με τους άγραφους νόμους της παράδοσης.Η Σιλά, μια όμορφη, σύγχρονη κοπέλα, πέφτει στα δίχτυα μιας εφιαλτικής παγίδας…
    Η ειδυλλιακή ζωή της υιοθετημένης Σιλά στην όμορφη Κωνσταντινούπολη αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη, όταν εμφανίζεται ο πραγματικός της πατέρας με το πρόσχημα ότι η ετοιμοθάνατη μητέρα της θέλει να την δει για τελευταία φορά. Ο πραγματικός λόγος είναι πως θέλουν να την παντρέψουν με τον Αγά Μποράν, τον αρχηγό της φυλής των Γκέντζο, με απώτερο σκοπό τη λήξη μιας βεντέτας. Η ανυποψίαστη Σιλά πέφτει στην παγίδα και ο εφιάλτης ξεκινά… Μπορεί, όμως, αυτό που ξεκινάει ως εφιάλτης να εξελιχθεί σε αληθινή αγάπη;
    Πρεμιέρα την Κυριακή 10 Ιουνίου στις 21:00 με ένα επεισόδιο μεγάλης διάρκειας. Στη συνέχεια, η σειρά θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00.
    Λίγα λόγια για τους βασικούς χαρακτήρες:...
    Σιλά (Cansu Dere)
    Η Σιλά είναι μια όμορφη και μορφωμένη κοπέλα, μεγαλωμένη στην Κωνσταντινούπολη από θετούς γονείς που ανήκουν σε μια από τις πιο φημισμένες οικογένειες της πόλης. Η Σιλά βλέπει τη ζωή της να ανατρέπεται όταν οι φυσικοί γονείς της, της στήνουν μια παγίδα που θα τη φέρει αντιμέτωπη με έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο αλλά και με έναν άντρα που ποτέ στη ζωή της δεν φανταζόταν ότι θα παντρευόταν….
    Μποράν Αγάς (Mehmet Akif Alakurt)
    Γοητευτικός και έμπιστος, ο Αγάς της φυλής των Γκέντζο. Μορφωμένος και δίκαιος, διαφέρει από τους άλλους Αγάδες. Είναι παγιδευμένος σε ένα σύστημα αξιών και παραδόσεων που δεν ενστερνίζεται αλλά κατά καιρούς αναγκάζεται να το υπηρετήσει από σεβασμό στη φυλή του.
    Τζελίλ (Menderes Samancilar)
    Ο φυσικός πατέρας της Σιλά και σύζυγος της Μπεντάρ. Ένας οικογενειάρχης δεμένος με την παράδοση, οξύθυμος και συντηρητικός. Φτωχός άνθρωπος, που αγαπάει την οικογένειά του και κάνει τα πάντα για την επιβίωσή της. Φτάνει στο σημείο να παγιδέψει την μεγάλη του κόρη, για να βάλει τέλος σε μία βεντέτα. Παρόλο που δείχνει σκληρός, έχει καλή καρδιά και είναι έμπιστος σύζυγος για τη Μπεντάρ.
    Μπεντάρ (Zeynep Eronat)
    Η φυσική μητέρα της Σιλά, η οποία αναγκάστηκε να τη δώσει, ακολουθώντας όσα πρόσταζε ο άντρας της, με τον όρο, όμως, να την πάρει πίσω όταν μεγαλώσει. Πίστεψε στο ψέμα του συζύγου της ότι η Σιλά, λίγα χρόνια μετά, πέθανε στην Κωνσταντινούπολη και γι’ αυτό ποτέ δεν την αναζήτησε. Ξαναβρίσκει την κόρη της, όχι με τον τρόπο που ονειρευόταν. Υποφέρει για την παγίδα που αναγκάστηκε να της στήσει μαζί με τον άντρα της αλλά ήταν ο μόνος τρόπος για να μη χυθεί αίμα…
    Πρωταγωνιστούν: Cansu Dere (Σιλά), Mehmet Akif Alakurt (Μποράν Αγάς), Menderes Samancilar (Τζελίλ), Zeynep Eronat (Μπεντάρ), Devrim Saltoğlu, Kartal Balaban, Tayanç Ayaydin, Boncuk Yilmaz, Cemal Toktaş, Fatoş Sezer, Fatoş Tez, Ismet Hürmüzlü
    Σενάριο, Σκηνοθεσία: Gül Oğuz
    Πρεμιέρα: Κυριακή 10 Ιουνίου 2012 στις 21:00
    Από Δευτέρα 11 Ιουνίου καθημερινά στις 21:00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η μεγάλη πρεμιέρα της "Sila" έρχεται απόψε στις 21:00 με ένα διπλό επεισόδιο στο Mega!
    Η Σιλά, μια όμορφη και μορφωμένη κοπέλα, ζει μια ειδυλλιακή ζωή με τους θετούς γονείς της, που ανήκουν σε μια από τις πιο φημισμένες οικογένειες της Κωνσταντινούπολης, μέχρι τη στιγμή που εμφανίζεται ο πραγματικός της πατέρας, τον οποίο θεωρούσε νεκρό. Μαθαίνει πως η μητέρα της είναι ετοιμοθάνατη και πως η τελευταία της επιθυμία είναι να δει την κόρη της. Η πραγματικότητα είναι πως θέλουν να την παντρέψουν με τον Αγά Μποράν, φύλαρχο της φυλής των Γκέντζο, στα βάθη της Ανατολίας, για να λήξει μια βεντέτα που αλλιώς θα στοίχιζε τη ζωή του αδελφού της ή την πρόωρη ενηλικίωση της δωδεκάχρονης αδελφής της, η οποία θα αναγκαζόταν να παντρευτεί η ίδια τον Αγά... Η Σιλά, ανίδεη για την παγίδα στην οποία ετοιμάζεται να πέσει, δέχεται να πάει να δει τη μητέρα της. Γνωρίζει τα αδέλφια της και αποφασίζει να μείνει για να γιορτάσει το γάμο του αδελφού της με την αδελφή του Αγά, αγνοώντας πως ετοιμάζονται να παντρέψουν και την ίδια, δια βίας, με τον ισχυρό Μποράν...

    Πρωταγωνιστούν: Cansu Dere (Σιλά), Mehmet Akif Alakurt (Μποράν Αγάς), Menderes Samancilar (Τζελίλ), Zeynep Eronat (Μπεντάρ), Devrim Saltolu (Τζιχάν), Kartal Balaban (Εμρέ), Tayan Ayaydin (Γκάμπριελ), Boncuk Yilmaz (Ναρίν), Cemal Tokta (Αζάντ), Fato Sezer (αδερφή Μπεντάρ), Fato Tez (Κεβσέρ), Ismet Hrmzl (Φιρούζ Αγάς)
    Σενάριο, Σκηνοθεσία: Gοl Oguz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ASI-SILA:Το σκηνικό επαναλαμβάνεται...
    'Πενία τέχνας κατεργάζεται' λέει ο πάνσοφος λαός & τα 2 μεγαλύτερα κανάλια το εφαρμόζουν απόλυτα.Καταιγιστικός ο ρυθμός των trailers των 2 νέων 'πολλά υποσχόμενων τούρκικων', με πανομοιότυπα δελτία τύπου & δημοσιεύσεις σε blogs-περιοδικά.Το ζήσαμε την προηγούμενη σεζόν με την ιλιγγιώδη προώθηση των σήριαλ 'Πειρασμός-Ερωτας & Τιμωρία', που κάλυψαν σημαντικό μέρος του προγράμματος Mega-Ant1.Αξιοπερίεργο &
    ιλαρό της υπόθεσης? Η βαρύγδουπη προώθηση,σα να προετοιμάζεται το κοινό για την πρεμιέρα μιας ελληνικής σειράς ή ενός πολυδάπανου show (και όχι σαπουνόπερας...)
    -Η προηγούμενη μάχη είχε καταλήξει με εντυπωσιακή νίκη του σήριαλ του Mega,αν και ο 'Πειρασμός' ήταν 'φαβορί'.Φαβορί είναι και τώρα το σήριαλ του Ant1 (που έχει τεράστια ανάγκη να διασκεδάσει τις εντυπώσεις της απογοητευτικής σεζόν),αλλά ουδείς γνωρίζει τι θα επιλέξει το κοινό.Who cares? Εξάλλου τα κανάλια θα πάρουν 'ψίχουλα' τους καλοκαιρινούς μήνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ιλά: Οι ελληνικές της ρίζες!
    Η Σιλά ή κατά κόσμον Κανσού Ντερέ, την οποία πρωτογνωρίσαμε μέσα από την πετυχημένη σειρά του Ant1, Εζέλ έχει ελληνικές ρίζες!
    Οι γονείς της είναι ελληνικής καταγωγής. Η ίδια γεννήθηκε στην Σμύρνη και είναι απόφοιτος του τμήματος Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης. Η υποκριτική ήταν το όνειρό της. Τελειώνοντας τις σπουδές της ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Πολύ γρήγορα κατά
    φερε να πάρει και τον πρώτο πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά Σιλά, που προβλήθηκε στην Τουρκία το 2006.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Σιλά διατηρεί δεσμό με γνωστό ηθοποιό της Τουρκίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο πρωταγωνιστής της σειράς Σιλά,Μεχμέτ Ακίφ Αλακούρτ είναι ο επι χρόνια σύντροφος της Selin Demiratar γνωστή ως Νερμίν απο το Αγιάζι του Έρωτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όλα τα νούμερα εξ αρχής δείχνουν να προηγείται η Σιλά.Στα επόμενα επεισόδια της Σιλά θα εμφανιστεί η γνωστή ηθοποιός της Τουρκίας γνωστή εδώ ως Ναζάν αδερφή του Σαβάς στη σειρά Έρωτας και Τιμωρία.Και απέναντι στη σειρά Ασί θα παίζει ο τηλεοπτικός ''αδερφός της'' .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. “Μποράν Αγάς”: Μπόρεσε και έκλεψε τις καρδιές των Ελληνίδων!
    Δείτε τον και μάθετε τα πάντα γι'αυτόν!
    Eίναι ο νέος ηθοποιός που έχει μπει σε όλα τα ελληνικά σπίτια μέσα από την τούρκικη σειρά Sila που έχει αγαπηθεί από την αρχή της προβολής της από εκατομμύρια τηλεθεατές!Είναι ψηλός, καλοφτιαγμένος, μελαχρινός, με σαγηνευτικό βλέμμα, και ήρωας ενός καταπιεσμένου, μυστικού έρωτα. Ο”σκοτεινός” Μποράν Αγάς είναι ο Τούρκος “γόης” Mehmet Akif Alakurt και έχει ήδη χιλιάδες Ελληνίδες fans, που αναστενάζουν μαζικά κάθε βράδυ μπρος στις οθόνες τους…
    Γεννημένος στην Κωνσταντινούπολη, στις 23 Ιουλίου 1979 (είναι Λέων!) Τούρκος πρωταγωνιστής της σειράς του MEGA “Sila”, που μικρός ήθελε να γίνει πιλότος, μεγαλώνοντας το ξανασκέφτηκε και στράφηκε στο modeling – μια επιλογή που στήριξε και η μητέρα του.
    Ξεκίνησε την καριέρα του το 1989, με το πρακτορείο Nese Erberk – έκτοτε, συνεργάστηκε με τις πιο μεγάλες και γνωστές εταιρείες διαφημίζοντας περίπου τα πάντα, ρούχα, παπούτσια, ρολόγια, αναψυκτικά κ.λπ.
    Το 1998 κέρδισε δύο τίτλους σε αντίστοιχους διαγωνισμούς ομορφιάς (“Future Promised Eden” και “Prince of Turkey”), ενώ το 2001 αναδείχθηκε Βest Model τόσο στην Τουρκία, όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο!
    Το 2001 στράφηκε στη showbiz και συμμετείχε για πρώτη φορά σε τηλεοπτική σειρά, το “Κirik Ayna” (Σπασμένος Καθρέφτης), όπου υποδύθηκε τον Ali Kirman Kocoglu. Έκτοτε, ασχολείται με την τηλεόραση…
    IcerikResim
    ΄Οσο για τα “trivia” του βιογραφικού του, ο 32χρονος Mehmet έχει ύψος 1,90 εκ και βάρος 95 κιλά, είναι αθλητικός, αγαπά το jogging, το basket και μικρότερος, στην εφηβεία του είχε ασχοληθεί με το kick boxing.
    Adanalı Mehmet Akif Alakurt
    Επίσης του αρέσει το casual ντύσιμο, το καλό φαγητό, οι μηχανές, οι γυναίκες, η Ιταλία και η πόλη της Βαρκελώνης – όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά…
    Και το σημαντικότερο : ο “γόης” δεν είναι ελεύθερος – παλιότερα ήταν ζευγάρι με την -ηθοποιό και μοντέλο Selin Demiratar, και πρόσφατα αρραβωνιάστηκε με την επίσης ηθοποιό Leyla Basak, που στη σειρα “Sila” υποδύεται την πρώην σύζυγο του αγά Μποράν, τη Γεζντά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή