0


mproysko epeisodia 469-470-471-472-473-474-475 Μπρούσκο επεισόδια 469-470-471-472-473-474-475

Μπρούσκο επεισόδιο 469 Mprousko

Η Μελίνα πηγαίνει στην Αναστασία και δείχνει τη διαθήκη του Ματθαίου αλλά αυτό θα φέρει διαφορετικά αποτελέσματα από τι περίμενε και θα προκαλέσει τη μεγάλη οργή της Αναστασίας αλλά και του Σήφη.Με την Αλεξάνδρα μιλάει ο Νεκτάριος σε ιδιαίτερες τρυφερές στιγμές και τους ακούει η Δήμητρα και τότε εκείνος νιώθει ντροπή.Ο Διαμαντής πιέζει τον Πάτροκλο κι έτσι εκείνος θα στήσει μια τυχαία συνάντηση με την Άννα και έτσι θα τα ξαναβρούν.Ο Σήφης προσπαθεί να βρει ενοχοποιητικά στοιχεία για τον Πάτροκλο και του κλέβει το κινητό.Ο Μανωλιός λέει στο Μηνά να μπορέσει να του βρει μια γιαγιά που να κάνει ξόρκια και να του λύσει τα μάγια. Ο Μάρκος παρέα με τη Δάφνη προσπαθούν να πείσουν τον Κίκη να τα ξαναβρεί με την Ελευθερία ώστε να ξεφύγουν από το χαράτσωμα του κουμπάρου.Στην Κύπρο επιστρέφουν ερωτευμένοι ο Αχιλλέας με την Μελίνα και στηρίζουν τον Ματθαίο στις δύσκολες στιγμές που περνάει.Η Χρυσάνθη θα αποκαλύψη στους Ματθαίους για το ποιος άρπαξε το θησαυρό και τότε όλοι θα μείνουν άναυδοι. Η Ξένια πηγαίνει στην Αστυνομία και καταγγέλλει τον Νικηφόρο. Ο Σήφης ρωτάει τον Διαμαντή και εκείνος σοκάρεται και θα τον ρωτήσει αν οι γιοι του είναι παιδιά της Χρυσάνθης.

Μπρούσκο επεισόδιο 470 Mprousko
Τον Διαμαντή πιέζει ο Σήφης να του πει αν όντως η μητέρα του Πάτροκλου και του Νεκτάριου είναι η Χρυσάνθη. Η Χρυσάνθη λέει στους Ματθαίους ότι πιστεύει ότι ο Διαμαντής είναι αυτός που έχει πάρει τις λίρες αυτό κτήμα Δημοσθένους!Όλοι μαθαίνουν για τη σύλληψη του Νικηφόρου και για τις κατηγορίες που του αποδίδονται και τότε προσπαθούν να μάθουν ποια είναι η εμπλοκή της Χρυσάνθης στην υπόθεση με τις απόπειρες δολοφονίες που είχαν γίνει εναντίον τους.Η Λουκία μετανιώνει για την σχέση που είχε με το Νικηφόρο και κάνει μια εξομολόγηση στον Παύλο και αυτή είναι ότι παραμένει ερωτευμένη μαζί του. Ο Αχιλλέας λόγω ενός περιστατικό που θα γίνει θα φουντώσει αλλά το πάθος του για την Μελίνα θα παραμένει το ίδιο.Η σχέση που έχει ο Σήφης με την Όλγα προχωράει όμως η Στεφανία δυσφορεί και δυσκολεύει τα πράγματα. Ενθουσιασμένη πάρα πολύ με τον Άρη είναι η Δάφνη, αλλά κανένας δεν φαντάζεται το λόγο που αυτός ο παράξενος άντρας έχει μπει στη ζωή της.

Μπρούσκο επεισόδιο 471 Mprousko
Το κινητό του Πάτροκλου βρίσκει ο Σήφης με κάποια στοιχεία που του δυναμώνουν περισσότερο την εκδοχή ότι ο Πάτροκλος έχει αναμιχθεί στην απαγωγή της Μελίνας.Ο Ματθαίος συγκρούεται με την Αναστασία πολύ άσχημα λόγο το θέματος του παιδιού και κανένας από τους δύο δεν κάνει πίσω. Ένα μυστικό κρύβει η Μελίνα από τον Αχιλλέα και παίρνει την απόφαση να τον βασανίσει μέχρι να του το πει. Αυτό το μυστικό όμως θα αλλάξει για πάντα τη ζωή τους.Η Δάφνη θα προετοιμαστεί, ώστε να συναντήσει στο καφενείο τον Άρη, ενώ ο Μάρκος δεν έχει καταλάβει τίποτα. Από ανάκριση περνάει ο Μανωλιός την Κωνσταντίνα, ώστε να ανακαλύψει αν έκανε κάτι πονηρό με τον Κίκη. Η Αστυνομία συλλαμβάνει τον Νικηφόρο, ενώ ο Διαμαντής θα μάθει κάτι από την Άννα Στρατηγάκη που θα τον αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Μπρούσκο επεισόδιο 472 Mprousko
Ο Αχιλλέας με την Μελίνα νιώθουν χαρά αλλά και αγωνία για την εγκυμοσύνη της, αλλά δεν είναι σίγουρο αν πάει η Μελίνα στο γιατρό να την εξετάσει.Ο Σήφης μαθαίνει από την Αστυνομία ότι ο Νικηφόρος είχε αναμιχθεί τότε στην επίθεση που είχαν δεχθεί το προηγούμενο καλοκαίρι.Η Αναστασία έχει κάποια στοιχεία και τα συνδυάζει κι έτσι αρχίζει να έχει αμφιβολίες για την ενοχή του Ματθαίου. Πολύ αναστατωμένη είναι η Δάφνη λόγω του φλερτ που της κάνει ο Άρης και τότε θα ξεσηκώσει και τη Βασιλική ώστε να δουν αν ο Μάρκος και ο Μηνάς νιώθουν ακόμα πάθος για εκείνες.Στα Χανιά πηγαίνει στην Αστυνομία η Χρυσάνθη και καταθέτει για να μπορέσει να διαχωρίσει τη θέση της σε σχέση με τις πράξεις που έχει κάνει ο Νικηφόρος. Με έναν άντρα θα βγει ραντεβού η Δήμητρα και θα τσαντίσει πάρα πολύ το Νεκτάριο ο οποίος παίρνει την απόφαση να δράσει. Το μυστικό της Χρυσάνθης θα ανακαλύψει ο Πάτροκλος και τότε εκείνος θα καταρρεύσει.

Μπρούσκο επεισόδιο 473 Mprousko
Ο Πάτροκλος έχει μάθει τα πάντα για την Χρυσάνθη και τότε είναι συντετριμμένος ψυχολογικά και γυρνάει στους δρόμους ενώ εκείνη προσπαθεί να αποσπάσει την ομολογία του Διαμαντή για το θησαυρό που άρπαξε, όμως εκείνος θα το καταλάβει ότι του έχει στήσει παγίδα και θα εξαγριωθεί.Ο Παύλος με την Λουκία βγαίνουν έξω και μόλις επιστρέψουν θα καταλήξουν να κάνουν έρωτα. Η Μελίνα με τον Αχιλλέα τελικά επιβεβαιώνονται ότι περιμένουν παιδί και τότε το ζευγάρι θα ναι υπέρ ευτυχισμένο. Η εγκυμοσύνη της Μελίνας θα επαναφέρει την επιθυμία του Μηνά για παιδί. Ύστερα από πολλές δοκιμασίες ο Μανωλιός με την Κωνσταντίνα ξαναγίνονται ζευγάρι. Η Δάφνη παρέα με τη Βασιλική κάνουν ότι μπορούν, ώστε να τραβήξουν την προσοχή του Μάρκου και του Μηνά αλλά χωρίς επιτυχία. Η Αναστασία είναι σοκαρισμένη αφού θα καταλάβει ότι κατηγόρησε άδικα τον Ματθαίο και τότε θα επιχειρήσει να έχει μια επαφή μαζί του, χωρίς όμως να υπολογίσει ποιες είναι οι διαθέσεις του Σήφη...

Σύντομα τα επεισόδια της σειράς Μπρούσκο Επεισόδια 474,475,476,477,478

Δημοσίευση σχολίου