you Ελένη vsΤατιάνα η μάχη για τους καλεσμένους | Minore 365

0
eleni-tatiana

Ελένη και Τατιάνα η μάχη για τους καλεσμένους έχει αρχίσει 

Πλέον η Ελένη Μενεγάκη αλλά και η Τατιάνα Στεφανίδου έχουν επιστρέψει κανονικότατα στις δουλειές τους όπου και προετοιμάζονται για τις πρώτες τους εκπομπές.
   Η διαφορά με πέρυσι για την Τατιάνα Στεφανίδου είναι ότι η εκπομπή της έχει αλλάξει  ώρα και πηγαίνει στην μια το μεσημέρι όπου εκείνη την ώρα ο ανταγωνισμός είναι παρά με πολύ μεγάλος αφού έχει απέναντί της την Ελένη Μενεγάκη. Οι δύο παρουσιάστριες είναι πάρα πολύ έμπειρες  αλλά και  γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τι θέλουν οι τηλεθεατές.
  Ήδη οι παρουσιάστριες μαζί με τους συνεργάτες τους προσπαθούν να βρουν όσο το δυνατόν πιο λαμπερά πρόσωπα όπου βρίσκονται στην επικαιρότητα το κάθε ένα πρόσωπο για τον δικό του λόγο ώστε έτσι να καταφέρουν να κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Στο τραπέζι των ιδεών έχουν πέσει πολλά ονόματα όπως δηλαδή του Νότη Σφακιανάκη, του Αντώνη Ρέμου ,του Μιχάλη Χατζηγιάννη ακόμα και του Σάκη Ρουβά.  Έτσι λοιπόν στην Ελένη Μενεγάκη την εμφάνισή της θα κάνει η Ζέτα Μακρυπούλια αλλά και ο Γιώργος Καπουτζίδης.Ο Γιώργος Καπουτζίδης θα βγει ακόμα και στην πρωινή εκπομπή του Mega όπου θα μιλήσει και θα δώσει πληροφορίες για το καινούργιο του σήριαλ.    Στην Τατιάνα Στεφανίδου θα εμφανιστεί η  Αγγελική Ηλιάδη όπου και θα μιλήσει για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της αλλά θα εμφανιστεί και η Δέσποινα Βανδή. 
   Οι δύο παρουσιάστριες πολιορκούν ένα κοινό πρόσωπο και αυτό είναι η Τζένη Μπαλατσινού όπου και θα θέλουν να μιλήσει για το χωρισμό της, αλλά συγκεκριμένα η ίδια είχε πει πως δεν θέλει να μιλήσει γι αυτό προς το παρόν. Αλλά απ' ότι φαίνεται εάν θελήσει να το κάνει σίγουρα θα πάει στην Ελένη Μενεγάκη όπου και η σχέση τους είναι πάρα πολύ καλές.Η Ελένη Μενεγάκη όπως γράφονται στα περιοδικά που θα θελήσει να έχει τον Ματέο Πανταζόπουλο καλεσμένο σε μια από τις πρώτες τις εκπομπές όπου και ο συγκεκριμένος  δεν θέλει και πολύ τη δημοσιότητα.

Δημοσίευση σχολίου