you Όνειρό ήταν: θάνατος πρωταγωνιστή στα επόμενα επεισόδια | Minore 365

0
Oneiro-itan-o-thanatos-prwtagwnisti-sta-epomena-epeisodia Όνειρό ήταν ο θάνατος πρωταγωνιστή στα επόμενα επεισόδια-Όνειρό ήταν όλα όσα συμβούν στα επόμενα επεισόδια θα είναι
εντελώς ανατρεπτικά οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές αφού η Ήβη θα εξαφανιστεί ενώ η Αγγελική θα επιστρέψει και θα φέρει τα πάνω κάτω.

Διαβάστε τι θα συμβεί στην συνέχεια της σειράς Όνειρό ήταν

Η Ήβη πλέον θα εξαφανιστεί μαζί και το μωρό της.Ο Αντώνης μαζί με την Άννα έχουν ξεκινήσει έρευνες προς κάθε κατεύθυνση και θα καταλήξουν σε ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε από μια κλινική στη Λαμία και αμέσως θα καταλάβουν ότι η Αγγελική είναι ζωντανή.

Αμέσως θα ξεκινήσουν όλες τις διαδικασίες για να καταφέρουν να την εντοπίσουν.

Η Άννα θα ανακοινώσει μπροστά σε όλους το όμορφο γεγονός της εγκυμοσύνης της.Η Ήβη δέχτηκε ένα τηλέφωνο όπου και θα την αναστάτωση και θα προκύψουν νέες και πολύ συγκλονιστικές εξελίξεις.

Το τηλεφώνημα που δέχτηκε θα ανατρέψει τα πάντα αφού θα θέλει να εξαφανιστεί όσο πιο γρήγορα μπορεί και να φύγει μακριά απ όλους . Σε αυτήν τη φυγή σύμμαχο θα βρει στο πρόσωπο του Πάνου όπου και της έχει υποσχεθεί ότι θα είναι για πάντα δίπλα της.

Ο Αντώνης από επιστημονικής άποψης προσπαθεί να εξηγήσει τι έκανε την Ήβη να φύγει και αμέσως καταλαβαίνει ότι η Αγγελική είναι ένα υπαρκτό πρόσωπο. Πλέον στο μυαλό του είναι πολλές σκέψεις και ότι η Ήβη δεν του έχει πει όλη την αλήθεια κι ότι η Αγγελική είναι ζωντανή. Αμέσως ο Αντώνης προσπαθεί να ενώσει όλα τα κομμάτια του παζλ.Σκέφτεται όλες τις λεπτομέρειες της συμβίωσης που κράτησε για δεκατέσσερα χρόνια της Αγγελικής και της Ήβης ώστε να καταφέρει να βγάλει ένα αποτέλεσμα και να βοηθήσει στις έρευνες που έχουν ξεκινήσει. Οι καταστάσεις αλλά και οι λεπτομέρειες που είχε αποκαλύψει η Ήβη θα είναι συγκλονιστικές και πολύ χειρότερες, Ωστόσο θα περιγράψει την Αγγελική στο προσωπικό της ημερολόγιο.

Αλήθεια ποια είναι πραγματικά η Ήβη

Ο Αντώνης μαζί με την Άννα κάθονται και αναλύουν το προφίλ της ψυχικής κατάστασης της Ήβης και καταλαβαίνουν ότι πριν εξαφανιστεί είχε δεχτεί ένα τηλέφωνο από μια ψυχιατρική κλινική όπου και βρίσκεται στη Λαμία από ένα άτομο και αμέσως αντιλαμβάνονται πως το συγκεκριμένο άτομο ίσως να είναι η Αγγελική και ότι είναι ζωντανή.

Ο Πάνος μαζί με τον Αντώνη θα πάρουν την απόφαση ώστε να πάνε στη Λαμία για να κάνουν κάποια έρευνα εκεί ώστε να καταφέρουν να βγάλουν κάποια άκρη. Όταν οι δύο άνδρες θα φτάσουν στη Λαμία θα κάνουν μια συγκλονιστική αποκάλυψη, δηλαδή ότι η Αγγελική είναι ζωντανή και είναι υπαρκτό πρόσωπο, το συγκεκριμένο υπαρκτό πρόσωπο είχε δημιουργήσει κάποιες στενές σχέσεις με μια νεαρή νοσοκόμα την Ερασμία. Πήραν την απόφαση ώστε να την παρακολουθήσουν,ενώ παράλληλα η Ήβη είναι ακόμα εξαφανισμένη και κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται. Ο Αντώνης ύστερα από πληροφορίες θα καταφέρει να προσεγγίσει την Αγγελική και θα της εξηγήσει ποιος είναι και ποια είναι η ιδιότητα του και θα καταφέρει να την πείσει να ταξιδέψει μαζί του στο σπίτι της οικογένειας Δραγούμη, ώστε να καταφέρουν να την πείσουν να πει σε όλους τι έχει συμβεί σε εκείνο το σπίτι όπου συμβίωναν τα δύο κορίτσια.Η Ήβη είναι ακόμα εξαφανισμένη από παντού.

Η Άντρια μαζί με την Στέλλα θα πουν στον Πάνο ότι θα θελήσουν να πάνε στην Αθήνα γιατί θέλουν να επισκεφθούν το σπίτι όπου ο Κατσιάς είχε αιχμάλωτη την Ήβη. Όταν οι δύο ξαδέρφες θα πάνε και θα δουν το σπίτι όπου ο Κατσιάς είχε φυλακίσει την Ήβη θα πάθουν σοκ από τις συνθήκες όπου την κράταγε και θα συνειδητοποιήσουν ότι Ήβη είχε υποφέρει πολύ και νιώθουν να πνίγονται από τις τύψεις.

Η Στέλλα είναι σε κατάσταση σοκ όπου και έχει ειδοποιήσει τον Πάνο κι έρχεται εσπευσμένα στην Αθήνα για να της συμπαρασταθεί αφήνοντας τον Αντώνη μόνο του στο δύσκολο έργο για την Αγγελική. Η Ελπίδα πλέον ψυχολογικά είναι ράκος και αυτό την οδήγησε να πάρει μεγάλη ποσότητα ηρεμιστικών όπου και κατέρρευσε.Πλέον ο Αντώνης έχει καταφέρει κι έχει βρει την Αγγελική με αποτέλεσμα να την προσεγγίσει,ενώ η Δόμνα είναι πάρα πολύ πιεσμένη από τις απειλές του Βίκτωρα και έχει πάρει την απόφαση να εκδικηθεί τον Παύλο ο οποίος αδιαφορεί για την δύσκολη κατάσταση που βιώνει εξαιτίας του, αλλά και για να καταφέρει να ηρεμήσει τη συμπεριφορά του Βίκτωρα απέναντί της. Ενώ παράλληλα θα του κάνει και μια πολύ μεγάλη αποκάλυψη ότι ο Συμεωνίδης είχε κάνει σχέδια σχετικά με την απαγωγή της Ήβης μαζί με το μωρό της. Ο Βίκτωρας όταν ακούει όλα αυτά τα γεγονότα είναι ακόμα περισσότερο εξοργισμένος με τον Συμεωνίδη και βιάζεται να τον συναντήσει ώστε να βάλουν ένα τέλος μια ώρα αρχύτερα στις διαφορές που έχουν αναμεταξύ τους.

Η Ελπίδα κάνει ότι μπορεί να συνέλθει από το σοκ που έπεσε και διαβάζει συνέχεια το ημερολόγιο της Ήβης εκεί μέσα θα ανακαλύψει ότι υπάρχουν πάρα πολλές ανακρίβειες σχετικά με το σπίτι που έμεναν και για το τι ακριβώς συνέβη και αμέσως θα πάει να το εκμυστηρευθεί στην Άννα για να μπορέσει να βοηθήσει στην έρευνα.Παράλληλα ο Αντώνης φτάνει στο σπίτι μαζί με την Αγγελική και όλα τα βλέμματα πέφτουν επάνω τους αφού όλοι περιμένουν να μάθουν από την Αγγελική τι ακριβώς συνέβη μέσα σε εκείνο το σπίτι ,το κορίτσι θα μπει μέσα στο σπίτι όπου και λίγη ώρα μετά θα εξιστορήσει όλη την περιπέτειά τους και θα αποκαλύψει όλα όσα έζησαν εκεί μέσα.Ο Βίκτωρας μένει έκπληκτος όταν καταλαβαίνει ότι το μωρό που έχει μαζί της η υποτιθέμενη Ήβη δεν είναι δικό της αλλά της Αγγελικής.Πλέον όλα τα στοιχεία οδηγούν σε ένα συμπέρασμα ότι η πραγματική κόρη της οικογένειας Δραγούμη είναι η Αγγελική.

Η Άννα μαζί με τον Αντώνη ζουν την απόλυτη ευτυχία,αφού η Άννα έχει γεννήσει το μωρό τους, δυστυχώς όμως τους περιμένει ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός αφού η Άννα θα σκοτωθεί σε ένα τροχαίο δυστύχημα που μοιάζει με δολοφονία με αποτέλεσμα ο Αντώνης να μείνει μόνος του. Πλέον όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι η Άννα έχει δολοφονηθεί και ο Αντώνης έχει φτάσει στα όρια του.

Δημοσίευση σχολίου