you Quantum of the Seas, το απόλυτο κρουαζιερόπλοιο | Minore 365

0
quantum-of-seas-crouazieroploio-570Πιστεύαμε ότι τα είχαμε δει όλα. Κι όμως, όχι. Σε λιγότερο από δύο μήνες ένα τεχνολογικό θαύμα, το
κρουαζιερόπλοιο Quantum of the Seas θα κάνει το παρθενικό του ταξίδι.

Η εταιρεία Royal Caribbean μια από τις μεγαλύτερες στο χώρο κατασκευάζει το απόλυτο. Και δεν φοβάται ούτε τις συγκρίσεις ούτε τους συνειρμούς. Το ρίχνει στη θάλασσα για πρώτη φορά στις 2 Νοεμβρίου με 4.180 επιβάτες για να ξεκινήσει από το Σαουθάμπτον της Μεγάλης Βρετανίας και να καταλήξει στη Νέα Υόρκη. Στο ίδιο δρομολόγιο με τον Τιτανικό.
Προφανώς όμως είναι σίγουροι καθώς στο πρώτο έξυπνο κρουαζιερόπλοιο όλα κινούνται μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών. Ακόμη και τα ποτά στο μπαρ θα παραγγέλνονται μέσω ενός τάμπλετ και θα κατασκευάζονται ρομποτικά.
Η μεγαλύτερη ίσως καινοτομία που αναβάζει τόσο τη ζήτηση όσο και τις προσφερόμενες υπηρεσίες είναι το γεγονός ότι όλες οι καμπίνες, ακόμη και οι εσωτερικές θα έχουν θέα στη θάλασσα μέσω των ειδικών οθονών που θα απεικονίζουν σε real time τη θέα του έξω κόσμου.
Μια ακόμη παροχή που θα υπάρχει και μάλιστα δωρεάν είναι το ταχύτατο wi fi που θα μπορούν να χρησιμοποιούν όλοι οι επιβάτες.
Κατά τα λοιπά, στο Quantum of the Seas δεν υπάρχει κάτι που φαντάζεται ο νους του ανθρώπου και δεν μπορεί να το βρεί. Από τα κλασσικά, μεγάλες αίθουσες, καταπληκτικά μπαρ και εστιατόρια, πισίνες, κινηματογράφοι. Έως τα απίστευτα, ένα mall ειδικά για εσάς, λούνα παρκ με συγκρουόμενα, πίστα πατινάζ, τεχνητό κύμα για σέφρινγκ....















Δημοσίευση σχολίου