you Kate Hudson μπικίνι | Minore 365

0
Αυτό βέβαια που είναι περισσότερο εντυπωσιακό στην εμφάνιση της 35χρονης Hudson δεν είναι άλλο από τους σούπερ κοιλιακούς της που θα ζήλευαν ακόμα και μοντέλα...

Την ώρα που η μητέρα της Goldie Hawn βρίσκεται διακοπές με το σύντροφό της Kurt Russell στη Σκιάθο, εκείνη κάνει τα μπάνια της στη γειτονική Ισπανία. Ο λόγος για την 35χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό Kate Hudson, την οποία συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός να κάνει μπάνιο φορώντας ένα στράπλες animal print μπικίνι και ένα Fedora καπελάκι.
Αυτό βέβαια που είναι περισσότερο εντυπωσιακό στην εμφάνιση της Hudson δεν είναι άλλο από τους σούπερ κοιλιακούς της που θα ζήλευαν ακόμα και μοντέλα. Η όμορφη ηθοποιός συνοδεύεται στις διακοπές της από τον αρραβωνιαστικό της, τον 36χρονο Βρετανό μουσικό και μέλος των Muse Matthew Bellamy.Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2010 και έχουν μαζί τον 3 χρόνων Bingham Hawn Bellamy. Τον τελευταίο καιρό πολλά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για προβλήματα στις σχέσεις του ζευγαριού. Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ και το ζευγάρι παραμένει μαζί.














Δημοσίευση σχολίου