you Kαίτη Γαρμπή:"Δεν πιστεύω πως ο Νότης το παρατράβηξε" | Minore 365

0
Η Καίτη Γαρμπή ήταν η καλεσμένη στο «Νικ Ο’ Κλοκ», το βράδυ της Τρίτης.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την αποχή της από τις μεγάλες πίστες τα τελευταία χρόνια, την οικογένειά της, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει τις πολυσυζητημένες δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη, τη διάλυσή της συνεργασίας του με τη Δέσποινα Βανδή, αλλά και να αποκαλύψει αν τελικά φορούσε εσώρουχο στην αξέχαστη εμφάνισή της στη σκηνή της Eurovision.

Για την αποχή της από τα νυχτερινά κέντρα, η Καίτη Γαρμπή είπε: «Πέρασα πολύ ωραία εκτός. Έκανα μια αποχή από τις μεγάλες πίστες τέσσερα χρόνια. Έκατσα στο σπίτι, το απόλαυσα, ήταν καταπληκτικά. Είχα ανάγκη να σκεφτώ το επόμενο βήμα. Αυτά τα τέσσερα χρόνια δοκίμασα, βρήκα σκηνοθέτες γνωστούς. Βρήκα ανθρώπους και ψάξαμε μαζί χώρους για να κάνω αυτό το πιο μικρό, όχι την τεράστια πίστα. Δεν το βρήκα αυτό που ήθελα και γι’ αυτό έψαχνα. Το σχέδιο αυτό δεν το ξέχασα ποτέ, υπήρχε στο μυαλό μου και έτσι πέρσι βρέθηκα στον κινηματογράφο. Κάτι που ήταν top για μένα και την καριέρα μου».

Σχετικά με την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Διονύση Σχοινά, η ίδια τόνισε: «Ούτε στον Διονύση ούτε σε μένα αρέσει να εκτιθέμεθα αν δεν υπάρχει λόγος. Ο λόγος για έναν καλλιτέχνη είναι η δουλειά του, η δισκογραφία του, οι live εμφανίσεις του. Δεν μου αρέσει να κρέμομαι στα περίπτερα για άλλο λόγο. Έτσι, λοιπόν, αποφασίσαμε να προφυλάξουμε όσο μπορούσαμε τη σχέση μας. […] Ο Διονύσης κάνει εκπλήξεις, ζει μέσα από αυτές, αλλά η πρόταση γάμου ήταν το κορυφαίο του», ενώ συνέχισε: «Θυμάμαι ότι την εποχή που είπαμε πως ένας από τους δυο έπρεπε να μείνει στο σπίτι γιατί το παιδί ήταν πολύ μικρό, ο Διονύσης έκανε πίσω ενώ η καριέρα του πήγαινε ανοδικά. Το εκτίμησα και τον θαύμασα ακόμα περισσότερο. Αυτή η σχέση στηρίζεται ακόμα και σήμερα στον σεβασμό και τον θαυμασμό. Είναι άξιος θαυμασμού! Του έκανε πολύ καλό που έμεινε με το παιδί και εγώ τον ζήλευα πάρα πολύ γιατί έτσι έχανα στιγμές και νύχτες ολόκληρες από το παιδί. Τώρα πια το παιδί έχει μεγαλώσει, είναι 14 ετών… Τώρα πια αν κάτι χρειαστεί μένουμε πολύ κοντά με τους γονείς και μπορούμε να αφήσουμε πολύ ήσυχα το παιδί».

Όσο για την πολυσυζητημένη υπόθεση των δηλώσεων του Νότη Σφακιανάκη, η Καίτη Γαρμπή σχολίασε: «Για τον χαρακτήρα του Νότη, δεν πιστεύω ότι το παρατράβηξε. Αν ήταν εδώ και τον ρωτούσες θα σου απαντούσε “και λίγα είπα”. Είναι αυτός ο άνθρωπος. Παθιάζεται με τη δουλειά του, τα τραγούδια του, την πολιτική, τα πιστεύω του.Πώς να το κρύψεις όλο αυτό; Αυτός είναι ο Νότης», ενώ για την επιλογή της Δέσποινας Βανδή να αποχωρίσει από τη συνεργασία τους είπε: «Αν η Δέσποινα ένιωσε ότι κάτι την έθιξε, καλά έκανε και έφυγε. Δεν θα μπορούσε να συνεχίσει αυτό αλλιώς. Αν είχε πρόβλημα με τον συνάδελφο και συνεργάτη, πώς θα μπορούσαν να δουλέψουν κάθε νύχτα μαζί; Και να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται… Ήταν πολύ λογικό».

Πώς θα αντιδρούσε, όμως, η ίδια σε μια αντίστοιχη περίπτωση; Η Καίτη Γαρμπή ανέφερε: «Αν με πρόσβαλε προσωπικά – εξαρτάται, βέβαια, τι θα ήταν αυτό που θα λεγόταν - σε μια τέτοια περίπτωση, ναι θα έφευγα».

Τέλος, στην ερώτηση του Νίκου Μουτσινά αν τελικά φορούσε εσώρουχο στην αξέχαστη εμφάνισή της στη σκηνή της Eurovision με τη σέξι δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη, εκείνη απάντησε: «Για να βάλω, λοιπόν, τελεία σε αυτό: Σε μια γάζα του φορέματος ήταν κρυμμένο και αυτό που έπρεπε».

Δημοσίευση σχολίου