you Λάμπης Λιβιεράτος- Εύη Αδάμ χωρισμός! | Minore 365

0

Μια χειμαρρώδη συνέντευξη που θα συζητηθεί έδωσε σήμερα ο Λάμπης Λιβιεράτος στο «Πρωινό mou».Ενώ όλα ξεκίνησαν ομαλά και με τις καλύτερες των προϋποθέσεων τα αίματα άναψαν όταν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκαν στην περίοδο που τα δημοσιεύματα ήθελαν τον τραγουδιστή να χρεοκοπεί και να πουλάει ακόμα και το αυτοκίνητό του για να επιβιώσει. Τότε το ωραίο κλίμα έδωσε τη θέση του σε εκνευρισμό, λογομαχία και χαμόγελα με δόντια ...σφιγμένα. Άστραψε και βρόντηξε ο Λάμπης Λιβιεράτος κατακεραυνώνοντας τους δημοσιογράφους που παραποιούν και διαστρεβλώνουν τα λόγια του με μοναδικό σκοπό να πουλήσουν και να ανεβάσουν τα νούμερα τηλεθέασης.Ο Λάμπης Λιβιεράτος, επίσης, επιβεβαίωσε για πρώτη φορά το χωρισμό τουμε την Εύη Αδάμ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με την Εύη έχω χωρίσει. Δεν είμαστε μαζί. Είστε ικανοποιημένοι όλοι;» και εξηγώντας παράλληλα πως τόσο καιρό δεν είχε κάνει κάποια ξεκάθαρη δήλωση γιατί δεν του είχε δοθεί η ευκαιρία. Ο τραγουδιστής, μάλιστα, έβαλε ένα τέλος στην παραφιλολογία, αναφέροντας: «Θα προτιμούσα να το πω έτσι live κάπου και όχι γραπτώς ή ξαφνικά με πέτυχαν κάπου που τραγουδάω γιατί εκεί δεν είμαι γι' αυτό το λόγο. Εδώ που είμαι γι ΄αυτό το λόγο κι ίσως να πρέπει να απολογηθώ για τις πράξεις μου θα πω την αλήθεια να τελειώνουμε. Για να μη δημιουργείται παραφιλολογία για να μη νομίζει ο κόσμος ότι το κάνουμε κι επίτηδες»Ένα άλλο κομμάτι το οποίο τον ενόχλησε και το επισήμανε είναι τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν εκνευρισμένο με το rockumentary της Άννας Βίσση και την αναφορά της τραγουδίστριας στη σχέση τους. «Όχι, απλώς δεν ενοχλήθηκα την ευχαριστώ και ιδιαιτέρως που μια τέτοια γυναίκα μια τέτοια σταρ είπε για μένα, οι άνθρωποι του περιβάλλοντός της καλά λόγια. Είναι δυνατόν να με πειράξει; Δηλαδή τι; Πάνε να με βγάλουνε κομπλεξικό; Να με κάνουν να τσακωθώ με μια γυναίκα την οποία την εκτιμώ και τη θαυμάζω σαν τραγουδίστρια;»
Στην έκρηξη, λοιπόν, του Λάμπη Λιβιεράτου οι Σκορδολιαγκαίοι αλλά κυρίως η Φαίη Σκορδά προσπάθησε να υπερασπιστεί τους δημοσιογράφους και όπως είπε και η ίδια η παρουσιάστρια έκανε το δικηγόρο του διαβόλου. Γεγονός το οποίο έριξε ακόμα περισσότερο λάδι στη φωτιά.
Κάποια σχόλια, λοιπόν, της Φαίης ότι έχει γίνει έξαλλος και η επιμονή της για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον χωρισμό προκάλεσαν ακόμα μεγαλύτερη έκρηξη στον τραγουδιστή. «Προσπαθείς κι εσύ να με παρερμηνεύσεις αλλά ευτυχώς είναι live! Μην πας να μου βάλεις στο στόμα λέξεις που δεν είπα αγάπη μου! Έχουμε εξαντλήσει το θέμα αλλά επιμένετε! Τίποτα άλλο δεν έχουμε να πούμε;», ήταν μερικά από τα λόγια που της είπε...Ο Γιώργος Λιάγκας από την άλλη προσπαθούσε να ηρεμήσει λίγο τα πνεύματα και κάποια στιγμή είπε «Ειρήνη ημίν παιδιά» προκαλώντας το γέλιο παρουσιάστριας και τραγουδιστή και φέρνοντας την ισορροπία.
Η αλήθεια είναι πως η συνέντευξη ήταν άκρως ενδιαφέρουσα και μπορεί να υπήρξε λογομαχία ανάμεσα σε παρουσιαστές και καλεσμένο αλλά σίγουρα ήταν άκρως αληθινή και ο Λάμπης Λιβιεράτος κατάφερε να πει τις δικές του αλήθειες χωρίς μοντάζ, προσθήκες και αφαιρέσεις.
gossip

Δημοσίευση σχολίου