you Σίσσυ Χρηστίδου Πρωινό ΑΝΤ1 | Minore 365

0

Το πρωί της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου έκανε πρεμιέρα το πολυαναμενόμενο Πρωινό ΑΝΤ1 . Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος υποδέχτηκαν τους τηλεθεατές τους εξομολογούμενοι το άγχος τους και συστήνοντας στο κοινό τους συνεργάτες τους. Η Stylista δεν μπορούσε παρά να δώσει προσοχή στο άψογο look της Σίσσυς, με λευκό, ασύμμετρο φόρεμα και flat ταμπά μπότες, αλλά και στο σαγηνευτικό μακιγιάζ της.


Η στυλίστρια της όμορφης παρουσιάστριας, Καλλιόπη Λαλιώτη, μάς έδωσε τις λεπτομέρειες του look της: «Για την πρώτη ημέρα του “Πρωινού ΑΝΤ1” επιλέξαμε για τη Σίσσυ λευκό, ασύμμετρο φόρεμα του brand ISO, ενώ οι μπότες της είναι από τα Nine West. Τα κοσμήματα που φόρεσε είναι από τα Folli Follie».

Και φυσικά, δεν αρκεστήκαμε στο look της σημερινής μέρας. Ρωτήσαμε και μάθαμε και για τις επόμενες εμφανίσεις της 30χρονης παρουσιάστριας στο πλατό. Σύμφωνα με την Καλλιόπη, «τα looks της (σ.σ. της Σίσσυς) θα κινηθούν σε girlie chic ύφος, ενώ θα δώσουμε έμφαση στα χρώματα που της πηγαίνουν πολύ. Αγαπημένα fashion items για τη Σίσσυ είναι οι φούστες και τα φορέματα, ενώ όσον αφορά τα παπούτσια, της αρέσουν πολύ οι μπότες και τα booties. Κάποια από τα brands που ξεχωρίσαμε, μέχρι στιγμής, είναι τα: Cinema, Juicy Couture, Sofos, Apostolos Mitropoulos for Underground. Τα παπούτσια που θα φοράει θα είναι από τα καταστήματα Καλογήρου, Tsakiris Mallas, Nine West και Prasini».


Η Ρούλα Σταματοπούλου, υπεύθυνη για το make up και τα μαλλιά της παρουσιάστριας, μας είπε: «Για την Σίσσυ χρησιμοποιώ προϊόντα MAC. Το μακιγιάζ που προτιμώ είναι smoky μάτια, σε καφέ και γκρι αποχρώσεις, λάμψη στα ζυγωματικά της, ενώ τα χείλη της είναι σε διακριτικές, nude αλλά glossy αποχρώσεις. Στο ντεκολτέ, η Σίσσυ χρησιμοποίησε την bronzing powder της MAC».

Δημοσίευση σχολίου