you Κατέγραψαν σε iPhone βιασμό! | Minore 365

0
Είναι νεαροί, όλοι μεταξύ 19 και 23 ετών και ευκατάστατοι. Βρίσκονταν στη Βρετανία για διακοπές σε πανάκριβο κολλέγιο και καθώς φαίνεται βρήκαν τρόπο να «διασκεδάσουν».Επί δυόμισι ώρες, κατά τη διάρκεια ενός πάρτι που είχε οργανωθεί στους κοιτώνες του κολλεγίου τους, βίαζαν μία έφηβο από τη Μαλαισία και βιντεοσκοπούσαν τα «κατορθώματά» τους.Και σαν να μην έφτανε αυτό, μία ημέρα πριν προβούν στο ειδεχθές έγκλημά τους είχαν σχολιάσει, επίσης σε βίντεο, το τι πρόκειται να κάνουν στην κοπέλα.

Οι Όλεγκ Ιβανόφ, 23 ετών, Νοράιρ Νταφτιάν, 22 ετών, Αρμέν Σιμονιάν, 19 ετών και Γκρεγκόρι Μελνικόφ, 23 ετών, αρνήθηκαν τις κατηγορίες βιασμού που τους βάραιναν, όμως το δικαστήριο τους βρήκε όλους ένοχους.

Προς το παρόν, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Daily Mail παραμένουν προφυλακισμένοι έως ότου αποφασισθεί η ποινή τους, η οποία λέγεται ότι μπορεί να είναι και 30 έτη φυλάκισης για τον καθέναν από αυτούς και πρόκειται να ανακοινωθεί αργότερα σήμερα.

Αν και προς το παρόν δεν έχει αποδειχθεί, υπάρχουν υποψίες ότι η κοπέλα ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικής ουσίας που πιθανότατα έριξαν στο ποτό της οι νεαροί Ρώσοι. Η νεαρή από τη Μαλαισία φαίνεται εντελώς ανίκανη να αντιδράσει σε όλη τη διάρκεια του βίντεο.

Δημοσίευση σχολίου