you Skoda RS 2000 | Minore 365

0

Βαμμένο στο αγωνιστικό πράσινο χρώμα της Skoda, με τέσσερα ανεξάρτητα δερμάτινα καθίσματα, εξαιρετικά σπορ παρμπρίζ και ένα 6τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, το Skoda RS 2000 Concept έκλεψε τα βλέμματα στο ετήσιο φεστιβάλ Wörthersee Tour.Στα 30 χρόνια της ύπαρξής του, το ετήσιο φεστιβάλ Wörthersee Tour που γίνεται στην Αυστρία φιλοξενεί τις πιο extreme εκδοχές των μοντέλων που ανήκουν στο γκρουπ Volkswagen (VW, Audi, Seat, Skoda). Στην φετινή διοργάνωση (έγινε από την 1η έως τις 4 Ιουνίου) τα βλέμματα έκλεψαν το VW Golf GTi Edition 35, η άγρια έκδοση του ​​Audi A1, το quattro Clubsport και το εξαιρετικό Skoda RS 2000 Concept.

Η Skoda ετοίμασε λοιπόν για αυτή την εκδήλωση μια ακραία παραλλαγή του πεντάθυρου Fabia Super 2000, του αυτοκινήτου με το οποίο η εταιρία μετέχει στους αγώνες ράλι. Και γιατί είναι ακραία αυτή η παραλλαγή; Επειδή πρόκειται για ένα καμπριολέ concept.

Το αυτοκίνητο εξακολουθεί να διαθέτει τέσσερις πόρτες (συν αυτή του πορτμπαγκάζ), διαθέτει ένα εξαιρετικά σπορ παρμπρίζ , το οποίο σε συνδυασμό με τα πλαινά (ηλεκτρικά) παράθυρα, δίνουν στο αυτοκίνητο την εικόνα ενός speedster.

Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο στο αγωνιστικό πράσινο χρώμα της Skoda. Διαθέτει κιτ αμαξώματος όμοιο με αυτό που βλέπουμε στα αυτοκίνητα ράλι, με φουσκωμένα φτερά και λευκές ζάντες αλουμινίου. Στο εσωτερικό, το concept της Skoda διαθέτει τέσσερα ανεξάρτητα καθίσματα με επένδυση από δέρμα.

Από την Skoda δεν είχε κυκλοφορήσει καμία επίσημη πληροφορία σχετικά με τον κινητήρα που κινεί το αυτοκίηνητο. Όλα όμως συγκλίνουν στην άποψη πως κάτω από το καπό θα υπάρχει ο τετρακύλινδρος κινητήρων των 2.0 λίτρωνπουυπάρχει και στην αγωνιστική έκδοση. Το μοτέρ θα συνδυάζεται με ένα 6τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και η κίνηση μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς.
auto24.gr

Δημοσίευση σχολίου