you Φαίη Σκορδά-πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης! | Minore 365

0

Μόλις ένας μήνας και κάποιες ημέρες πέρασαν από τότε που η Φαίη Σκορδά έφερε στον κόσμο το μονάκριβο γιο της, καρπό του έρωτα και γάμου της με το Γιώργο Λιάγκα.Η παρουσιάστρια του πρωινού προγράμματος του Mega δεν έμεινε κλεισμένη στο σπίτι και αποφάσισε να κάνει βολτούλες με το γιο της, όπως δεν συνηθίζουν οι περισσότερες νέες μητέρες.Κι όμως, αυτό αποτελεί ένα από τα μυστικά της Φαίης, που την έκαναν να αδυνατίσει και μέσα σε ένα μήνα να χάσει, περίπου 10 με 12 κιλά, σχεδόν όλα τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της δηλαδή.Στη βόλτα της, προτίμησε πολύ κοντό λευκό σορτς ενώ τα πόδια της έδειχναν πιο καλλίγραμμα από πριν. Στη θέση της φουσκωμένης της κοιλίτσας κατά την εγκυμοσύνη, υπάρχει πλέον η σχεδόν επίπεδη κοιλιά της παρουσιάστριας, που γέννησε με φυσιολογικό τοκετό διευκολύντοντας την να επανέλθει στην προ γέννας φυσική κατάσταση.Σύμφωνα μάλιστα με το περιοδικό "Εγώ Weekly", το σώμα της παρουσιάστριας επανήλθε πλήρως, παρότι η παρουσιάστρια πρέπει να τρέφεται με συγκεκριμένο διαιτολόγιο αφού ακόμα θηλάζει.
Η διατροφή της έχει χαμηλά λιπαρά μεν αλλά πολλές πρωτεΐνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Η Φαίη καταναλώνει αυστηρά 5 γεύματα καθημερινά δίνοντας έμφαση στο πρωινό και μεσημεριανό γεύμα.

Το πρωινό της παρουσιάστριας περιλαμβάνει γάλα, δημητριακά και ένα ποτήρι φυσικό χυμό, στο δεκατιανό της καταναλώνει φρούτο εποχής ενώ το μεσημέρι επιλέγει ανάμεσα στο ψάρι και το κρέας με σαλάτα.
Μόλις η Σκορδά σταματήσει να θηλάζει θα κάνει ακόμα πιο εντατική τη δίαιτά της ενώ σιγά σιγά θα αρχίσει να γυμνάζεται. Αυτό που την βοήθησε πολύ να ξεφορτωθεί τα κιλά της εγκυμοσύνης είναι ο καλός της μεταβολισμός και το γεγονός πως έκοψε μαχαίρι πια τα κιλά.
Εν το μεταξύ, επειδή ακόμα δεν γυμνάζεται εντατικά, η ύπαρξη και μόνο του νεογέννητου στο σπίτι, καθώς και τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε τελευταία ο Γιώργος Λιάγκας, ανάγκασαν τη Φαίη να είναι σε διαρκή εγρήγορση. Έτσι, έκαψε θερμίδες, χωρίς να το καταλάβει καν!

Κατερίνα Π.

Δημοσίευση σχολίου