you Τα τελευταία επεισόδια στα Μυστικά της Εδέμ | Minore 365

0

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις μία ανάσα πριν το μεγάλο φετινό φινάλε των "Μυστικών της Εδέμ" ,όμως, οι σεναριακές εκπλήξεις και οι ανατροπές που μας ετοιμάζουν η Ελενα Ακρίτα και ο Γιώργος Κυρίτσης δεν λένε να σταματήσουν !Το δαιμόνιο τηλεοπτικό δίδυμο λίγο πριν μας αποχαιρετήσει και μας κλείσει ραντεβού για Σεπτέμβρη, αποφάσισε να εντάξει στην σειρά ένα νέο πρόσωπο, η παρουσία του οποίου θα ταράξει για τα καλά την παρέα της Φεγγαρόπετρας, κουβαλώντας μαζί του, νέα προβλήματα για τους ήρωές μας.

Το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλος από τον Σωκράτη Αλαφούζο, ο οποίος είπε και πάλι το "ναι" στην tv και έτσι επιστρέφει δριμύτερος στο τηλεοπτικό προσκήνιο. Σύμφωνα ,λοιπόν, με τα όσα έμαθα, ο Σωκράτης θα υποδυθεί τον "Θάνο", έναν ώριμο και γοητευτικό άνδρα, ο οποίος θα κλέψει την καρδιά της "Μαρίλλιας" .

Ο "Θάνος" θα είναι ο αγαπημένος της "Μαρίλλιας" και η σχέση αυτή θα αναστατώσει λέει απίστευτα και την "Εύα", αλλά και την "Αγγέλα", μιας και ο "Θάνος" εκτός του ότι περνά πολλά χρόνια την "Μαρίλλια", θα δούμε πως είναι παντρεμένος και πως έχει και δύο παιδιά.

Γεγονός το οποίο κάνει έξαλλη και την "Εύα" και την μητέρα της, μιας και δεν μπορούν να καταλάβουν, πως το δικό τους παιδί, έκανε ένα τέτοιο... συναισθηματικό σφάλμα.

Οσο τώρα για το αν ο Σωκράτης θα είναι και ένα από τα νέα πρόσωπα της σειράς που θα δούμε στον τέταρτο κύκλο ; Αυτό ακόμα κανείς δεν το ξέρει, μιας και θα εξαρτηθεί από το πως θα κυλήσει το σενάριο της Ελενας και του Γιώργου.

Και επειδή πολύ συζήτηση έχει γίνει για του χρόνου και για το πόσα ακριβώς θα είναι τα ολοκαίνουργια επεισόδια της "Εδέμ", να σας το πω κι αυτό... Οι πληροφορίες λένε, πως όλα κι όλα τα επεισόδια που θα δούμε του χρόνου θα είναι 45, ενώ το φετινό φινάλε θα το παρακακολουθήσουμε στις 29 του μήνα.

Και παραδοσιακά, για ακόμα μία φορά οι τίτλοι του τέλους για την "Εδέμ" θα πέσουν Κυριακή, με μία σπέσιαλ τηλε-ταινία !

Δημοσίευση σχολίου