you Μυστικά της Εδέμ - επεισόδια 28/03 - 1/04 | Minore 365

0
Ποια θα είναι η εξέλιξη της απαγωγής της Στέλλας; Ποιο είναι το σχέδιο του Μπέλλου και πως τον αιφνιδιάζει η Ντάιζη; Διαβάστε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια.

ΔΕΥΤΕΡΑ
Η Νταίζη συμβουλεύει τον Λουκά πριν κάνουν οποιαδήποτε κίνηση πρέπει να βεβαιωθούν πως η Στέλλα είναι ζωντανή και υγιής. Η παρέα νιώθει πολύ άσχημα που αποκρύπτει από τη Νόρα κάποιες πληροφορίες σχετικά με την απαγωγή. 'Ολοι, όμως, συνειδητοποιούν ότι ο Μπέλλος είναι πολύ επικίνδυνος και εύχονται να μην πάει κάτι στραβά. Ο Πέτρος
συμβουλεύει τη Νόρα και τον Λουκά να μην ενδώσουν στους εκβιασμούς του Μπέλλου γιατί αν πάρει χρήματα στα χέρια του, αυτόματα θα αποκτήσει προσβάσεις στον υπόκοσμο. Ο Λουκάς ζητάει από τον Πέτρο να μείνει μακριά από την Στέλλα. Ο Μπέλλος υποχωρεί στην απαίτηση της Νόρας και επιτρέπει στη Στέλλα να κάνει ένα τηλεφώνημα. Η Στέλλα εξηγεί στη Νόρα πως αν δεν του δώσουν τα λεφτά, θα την σκοτώσει. Το ποσό της αντιπρότασης, όμως, εξαγριώνει τον Μπέλλο.

ΤΡΙΤΗ
Η Στέλλα συμβουλεύει τον Μπέλλο να δεχτεί το ποσό της αντιπρότασης, διότι ακόμα και αυτά τα χρήματα είναι υπερβολικά γι' αυτούς και τα συγκέντρωσαν με δυσκολία. Η Νόρα θεωρεί λανθασμένη την τακτική με τα παζάρια και αδυνατώντας να σκεφτεί ψύχραιμα, θεωρεί ότι ο Μπέλλος θα κάνει κακό στη Στέλλα. Η Εριέττα, επίσης, δεν καταλαβαίνει γιατί δεν δίνουν το ποσό που ζητάει ο Μπέλλος, αφού το έχουν. Ο Μπέλλος στέλνει στη Νόρα μια φωτογραφία όπου έχει μακιγιάρει την Στέλλα σα να έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού. Η Νόρα πανικοβάλλεται και αυτονομείται. Καταφεύγει στην Εριέττα και της ζητάει να δώσουν τα λεφτά στον Μπέλλο. Εκείνη υπόσχεται ότι θα την βοηθήσει και αποφασίζουν να μην πουν τίποτα σε κανέναν. Ο Λουκάς ανησυχεί για τη Νόρα και όλη η παρέα ψάχνει να τις βρει. Η Νόρα, με τη βοήθεια της Εριέττας, συγκεντρώνει ένα σεβαστό ποσό και συναντιέται με τον Μπέλλο.

ΤΕΤΑΡΤΗ
Ο Μπέλλος παίρνει το βαλιτσάκι με τα λεφτά και υπόσχεται στη Νόρα ότι θα της στείλει τη Στέλλα στο σπίτι. Αλλά δεν τηρεί την υπόσχεσή του και ζητάει άλλα δύο εκατομμύρια. Αυτήν τη φορά έχει την απαίτηση να του τα φέρει η Νταίζη. Ο αστυνόμος ενημερώνει τον Λουκά πως η φωτογραφία του ξυλοδαρμού της Στέλλας ήταν ψεύτικη. Η Νόρα απολογείται στον Λουκά για τη συμπεριφορά της, αλλά του εξηγεί ότι θέλει η τελική απόφαση να είναι δική της και δεν θέλει να του χρεώσει κάτι που μπορεί στο μέλλον να επηρεάσει τη σχέση τους. Ο Λουκάς ειδοποιεί τη Νταίζη για την απαίτηση του Μπέλλου και την συμβουλεύει να έχει τον νου της γιατί ο Μπέλλος έχει πια χρήματα στα χέρια του και μπορεί να δικτυωθεί. Η Νταίζη συνειδητοποιεί πως αν ο Μπέλλος γλιτώσει, θα την κυνηγάει σε όλη της τη ζωή. Ο Μπέλλος ζητάει τέσσερα εκατομμύρια ευρώ και να αναλάβει ο Λουκάς την παράδοση των λύτρων.

ΠΕΜΠΤΗ
Ο Μπέλλος εξηγεί στη Στέλλα πως μόλις πάρει τα λύτρα έχει σκοπό να σκοτώσει και την ίδια, αλλά και τον Λουκά. Η παρέα κινητοποιείται γρήγορα για να συγκεντρώσει το ποσό, καθώς ο Μπέλλος τούς δίνει μόνο τριάντα ώρες στη διάθεσή τους. Η μόνη απαίτηση του Λουκά είναι να είναι η Στέλλα παρούσα στην ανταλλαγή και ο Μπέλλος συμφωνεί. Ο αστυνόμος εξηγεί στον Λουκά ότι αυτή τη φορά θα καταστρωθεί επιχειρησιακό σχέδιο, διότι δεν μπορούν να εμπιστευτούν τον Μπέλλο. Η Νταίζη είναι η μόνη που έχει συνειδητοποιήσει ότι ο Μπέλλος έχει σκοπό να εκδικηθεί πριν εξαφανιστεί. Προτείνει, λοιπόν, ένα σχέδιο στον αστυνόμο και συμβουλεύει τον Νικόλα και τον Λουκά να μην αποκαλύψουν το σχέδιο στους υπόλοιπους. Η Εύα δίνει ένα μέρος από τα λύτρα. Το υπόλοιπο ποσό το συμπληρώνει η Νταίζη, κάτι που αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της και σοκάρει τους πάντες. Ο Μπέλλος και ο Λουκάς ξεκινούν για το σημείο συνάντησης.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Ο Μπέλλος παίρνει μαζί του τη Στέλλα, φορώντας της χειροπέδες και ξεκινά να καθοδηγεί τον Λουκά προς το σημείο συνάντησης. Ο Λουκάς, έχοντας ένα δεύτερο κινητό μαζί του, ειδοποιεί τον αστυνόμο για τις κινήσεις του. Η παρέα περνάει ώρες αγωνίας στο πλάι της Νόρας, η οποία φοβάται τόσο για τη ζωή της μητέρας της, όσο και για του Λουκά. Ανήσυχη όμως είναι και η Εριέττα, η οποία θεωρεί ότι ο Λουκάς δεν ήταν ο κατάλληλος για αυτήν την αποστολή και, πηγαίνοντας, έθεσε τον εαυτό του σε κίνδυνο. Ο Μπέλλος, αφού βεβαιώνεται ότι κανείς δεν παρακολουθεί τον Λουκά και, αγνοώντας ότι η επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη, του λέει το ακριβές σημείο συνάντησης. Η Στέλλα τον παρακαλεί για τελευταία φορά να την αφήσει ελεύθερη και να φύγει με τα λύτρα, αλλά εκείνος αρνείται. Και ενώ ο Μπέλλος περιμένει τον Λουκά για την τελευταία πράξη της απαγωγής, μπροστά του εμφανίζεται η Νταίζη και τον αιφνιδιάζει...

Δημοσίευση σχολίου