you ΙΧΘΥΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2011 | Minore 365

0

ΙΧΘΥΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2011
Έρχονται αλλαγές
Ο Δίας μέχρι τις 22 Ιανουαρίου θα δημιουργεί μια μοναδική σύνοδο με τον Ουρανό στο ζώδιό σας, στο οποίο ο δεύτερος θα παραμείνει μέχρι τις 11 Μαρτίου για να περάσει στον Κριό, όπου και θα παραμείνει περίπου για τα επόμενα οκτώ χρόνια. Η ζωή σας τώρα αρχίζει να αποκτά πιο φυσιολογικούς ρυθμούς. Ο Δίας, στο μεταξύ, θα φροντίσει τα οικονομικά σας μέχρι τον Ιούνιο, ενώ μετά θα διευρύνει τους ορίζοντές σας ? πνευματικούς, επαγγελματικούς, κοινωνικούς. Πλανητική... ανορθογραφία ο Ερμής, που θα σας μπερδέψει και θα σας κουράσει προς το τέλος του χρόνου (από 3 Νοεμβρίου έως 7 Ιανουαρίου 2012).
Από τη Βίκη Παγιατάκη, διπλωματούχο της Mayo School of Astrology
Γενικά

Το τέλος του 2010 ?ιδιαίτερα από τις 8 Δεκεμβρίου και μετά?, όπως και το ξεκίνημα του 2011 μπορεί να αποτελέσουν πραγματικό... βάλσαμο για το μυαλό, το σώμα, την ψυχή ή την... τσέπη σας, που υποφέρει αρκετά. Έτσι, αν φανείτε συντηρητικοί και ελέγχετε τις παρορμήσεις σας, το 2011 θα αποδειχτεί πιο ευνοϊκό από το 2010. Ίσως, μάλιστα, αρκετοί από εσάς καταφέρετε να πάρετε το... αίμα σας πίσω. Οι πλανητικοί συνδυασμοί είναι κάπως πιο ήπιοι και παραγωγικοί και σε συνδυασμό με τη γνώση και την εμπειρία που αποκτήσατε τα τρία τελευταία χρόνια σίγουρα θα δώσουν καλά αποτελέσματα.
Ο Δίας, λοιπόν, από τις 23 Ιανουαρίου έως τις 4 Ιουνίου θα καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες για να εξισορροπήσει την κατάσταση στα οικονομικά σας, με μικρές αλλά σίγουρα τονωτικές παροχές. Από τις 5 Ιουνίου και μέχρι τον Οκτώβριο θα επιβραβεύει κάθε προσπάθειά σας. Αυτά είναι σε γενικές γραμμές τα καλύτερα διαστήματα για τις οικονομικές σας αποφάσεις, όπως επίσης για να κάνετε αγοραπωλησίες και να ρυθμίσετε ακίνητα.

Όμως, το 2011 από το Νοέμβριο και μετά ?όπως και ένα μέρος του 2012? γίνεται πιο σύνθετο: φέρνει αλλαγές στην εργασία, τη δομή της οικογένειας, το χώρο εργασίας ή διαμονής ?ίσως και σπουδών? και δεν θα είναι τόσο εύκολο και γενναιόδωρο. Η εύνοια, δηλαδή, που θα προέρχεται από τον Δία, θα... κουτσουρεύεται από άλλους παράγοντες. Κάντε, λοιπόν, το κουμάντο σας παντού, όπως και στα οικονομικά, μέχρι τον Οκτώβριο.
Επιπλέον, ο Δίας από τον Ιούνιο και μέχρι το τέλος της χρονιάς θα αναμορφώσει πλήρως τον τρόπο σκέψης σας. Αυτό θα συμβεί είτε επειδή πλέον θα μπορείτε να σκέφτεστε πιο ήρεμα, να αναλύετε κάποια πράγματα και να συνειδητοποιείτε καλύτερα την τρέχουσα κατάσταση και τις πραγματικές σας ανάγκες είτε επειδή η «γνώση» θα επιτευχθεί διαφορετικά: μελέτη, σπουδές, ενημέρωση, πληροφορίες, σεμινάρια, διαδίκτυο, ανταλλαγή ιδεών μέσα σε ομάδες, παρέες και διάβασμα θα συμβάλουν αποφασιστικά. Ο Δίας στο «φυσικό» σας τρίτο σπίτι θα σας βοηθήσει να εμβαθύνετε στην άλλη, πιο... σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας και να κατανοήσετε καλύτερα ποιοι είστε, πού πάτε αλλά κυρίως μέσω ποιου «δρόμου» θα πορευτείτε καλύτερα.

Σε πρακτικό επίπεδο, αδέλφια, ξαδέλφια, θείες, θείοι, γείτονες, δάσκαλοι και σύμβουλοι θα δώσουν μια ακόμα θετική ώθηση, ο καθένας βέβαια με το δικό του τρόπο. Νέες επαφές και γνωριμίες, όπως και η αναθέρμανση ή η αναβίωση παλιών σχέσεων που ατόνησαν για κάποιο λόγο μπορεί να σας βάλουν σε έναν πιο δημιουργικό τρόπο σκέψης, ο οποίος με τη σειρά του μπορεί να βοηθήσει και πρακτικά στα επαγγελματικά ή τα οικονομικά σας, επηρεάζοντάς τα ανάλογα.

Στο μεταξύ, η αποχώρηση του Ουρανού στις 12 Μαρτίου θα βοηθήσει, ιδιαίτερα εσάς του τρίτου δεκαημέρου, να αξιολογείτε τα πάντα με πιο λογικό αλλά και πιο πρακτικό τρόπο. Όσοι έχετε γεννηθεί το Φεβρουάριο θα βοηθηθείτε από την αναγεννητική δύναμη του Πλούτωνα και όλοι σας από τον Δία, από τις 5 Ιουνίου και μετά, οπότε θα σχηματίζει εξάγωνο με το ζώδιό σας.

Ο στόχος σας
Φαντάζομαι ότι έχετε καταλάβει πως στο μεγαλύτερο μέρος του το 2011 σας... πάει και σας δίνει την ευκαιρία να αποφορτιστείτε με κάθε τρόπο τους δύο τελευταίους μήνες ? κάτι που συνεχίζεται και τους πρώτους του 2012. Βλέπετε, κάποια σημαντικά πράγματα στη ζωή σας που έχουν να κάνουν με σχέσεις και συνεργασίες αλλάζουν, καθυστερούν, τροποποιούνται και απαιτείται συγκέντρωση και ψυχραιμία. Γρήγορα, λοιπόν, παντού, για να μην τρέχετε στο τέλος σαν τις... μωρές Παρθένες του Ευαγγελίου. Αν φανείτε συντηρητικοί και ελέγχετε τις παρορμήσεις σας, το 2011 θα αποδειχτεί πιο ευνοϊκό από το 2010. Ίσως, μάλιστα, αρκετοί από εσάς καταφέρετε να πάρετε το... αίμα σας πίσω!

Σχέσεις-έρωτας
Ανανέωση, βελτίωση και σταθεροποίηση είναι το σύνθημα της νέας χρονιάς, καθώς ο Πλούτωνας και ο Δίας ?μετά τις 5 Ιουνίου? σκοπεύουν να στηρίξουν τον τομέα των συνεργασιών και των σχέσεών σας. Ο Ουρανός, ευρισκόμενος από το 2003 και μέχρι τώρα στο ζώδιό σας, σας έκανε περισσότερο ενστικτώδεις, ευσυγκίνητους, ανεξάρτητους και λάτρεις της περιπέτειας.

Όμως, από το Μάρτιο και μετά προτεραιότητά σας θα είναι να φέρετε τις διάφορες σχέσεις και το γάμο σας σε ένα άλλο επίπεδο, πιο... λογικό, ήσυχο και σταθερό, που θα ανταποκρίνεται περισσότερο στις ανάγκες σας. Στις αναδρομές σας στο παρελθόν ίσως, μάλιστα, να τρομάξετε λίγο με το πόσο τολμηροί, μη πρακτικοί ή και απερίσκεπτοι υπήρξατε τα οκτώ αυτά χρόνια. Πιθανόν και να υπερεκτιμήσατε τις δυνατότητες και τις αντοχές σας τόσο στον έρωτα όσο και στον τρόπο που αντιμετωπίζατε το γάμο ή την οικογένεια. Τώρα θα γίνετε πιο... κομφορμιστές, αλλά αυτό είναι φυσικό. Βλέπετε, μετά την τρίχρονη ταλαιπωρία του Κρόνου είναι αναμενόμενο να ψάχνετε ένα ήσυχο μέρος για να... γλείψετε τις «πληγές» σας. Επίσης, το να γίνετε περισσότερο πρακτικοί, όπως ορίζει η νέα χρονιά, μην το σνομπάρετε. Θα είναι ευτύχημα για εσάς, τα παιδιά του Νερού, που απεχθάνεστε όπως ο διάβολος το λιβάνι τον περιορισμό και τις «φόρμες».

Ο πρώτος μήνας του 2011, το διάστημα από τον Ιούνιο και μετά και το ξεκίνημα του 2012 δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για πιο ήρεμους έρωτες, μεγαλύτερη κατανόηση και συντροφικότητα. Φυσικά και δεν αποκλείονται ο γάμος ή η συγκατοίκηση.

Εργασία
Οι προσπάθειες που καταβάλατε το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2010 θα καρποφορήσουν, σε μεγάλο βαθμό, το νέο χρόνο. Όσοι ξεκινήσατε ήδη κάτι καινούργιο φέτος θα μπορέσετε να το συνεχίσετε και να το βελτιώσετε. Αν, τώρα, από τον Απρίλιο έως τον Ιούλιο του 2010 αντιμετωπίσατε δυσκολίες στην επιχείρησή σας, σίγουρα από τον Αύγουστο και μετά καταλάβατε αν αυτές θα μπορούσαν να επιλυθούν. Αν, πάντως, διαπιστώσατε ότι είναι μη αναστρέψιμες, το 2011 δεν θα μπορέσει μάλλον να τις αλλάξει σημαντικά. Από τον Ιούνιο του 2011 και μετά θα υιοθετήσετε νέους, πιο πρακτικούς και αποδοτικούς τρόπους στην υπάρχουσα εργασία σας, αν είστε υπάλληλοι. Επίσης, μια δευτερεύουσα ή μια καινούργια εργασία σίγουρα θα σας προσφέρουν το πολυπόθητο αίσθημα ασφάλειας.

Αν, πάλι, σχεδιάζετε τη δική σας επιχείρηση, αλλά δεν ξέρετε πότε πρέπει να ξεκινήσετε, κάντε μια έρευνα αγοράς και μη φοβάστε τίποτα! Από τον Ιανουάριο ευνοείστε. Αποφύγετε όμως τα μεγάλα δάνεια, γιατί ο Κρόνος στον τομέα των δανείων, των κληρονομικών, των διατροφών και των συντάξεων είναι επιβαρυντικός. Από τη μία, ο Δίας πασχίζει για έσοδα και από την άλλη, ο Κρόνος τα... ροκανίζει. Πάντως, ακόμα και μεσούσης της κρίσης, το ανεπτυγμένο σας ένστικτο και το πρακτικό, φέτος, μυαλό σας θα σας βοηθήσουν.

Οικονομικά
Ελαφρύ... αναλγητικό ήταν το δεύτερο πέρασμα του Δία στο ζώδιό σας από το Σεπτέμβριο του 2010 έως τον Ιανουάριο του 2011! Τι θα μπορούσε, όμως, να κάνει κι αυτός, αφού από τις 28 Οκτωβρίου έως τις 10 Δεκεμβρίου είτε τα έξοδα ήταν πολλά είτε τα έσοδα λίγα; Φυσικά, μην περιμένετε ότι θα σας αποζημιώσει για έξοδα ή χασούρες που έγιναν μονομιάς, αλλά από το ξεκίνημα κιόλας και μέχρι τις 4 Ιουνίου θα σας δώσει ιδέες, τρόπους, ευκαιρίες για καλύτερες... αποδόσεις Ψάχνοντας όλο το 2011 και βγάζοντας συμπεράσματα για την εργασία, τα περιουσιακά, τα οικονομικά και τις σχέσεις σας ένα είναι το... πόρισμα: θα είστε περισσότερο ευνοημένοι έως και τον Οκτώβριο παρά από εκεί και μετά. Και ναι μεν ο Δίας θα σας «προστατεύει» και στους πρώτους μήνες του 2012, αλλά σταδιακά, από το Νοέμβριο του 2011 και μετά, θα αλλάξουν πολλά στη ζωή σας.

Σας συμφέρει, λοιπόν, τις μεγάλες αποφάσεις, τις καινοτομίες, τα ξεκινήματα να τα πραγματοποιήσετε μέχρι τον Οκτώβριο. Το ίδιο ισχύει αν έχετε στα σκαριά κάποια οικονομική επένδυση ή αγοραπωλησία ακινήτου. Αν, πάλι, μοιράζεστε περιουσιακά, χρήματα ή έχετε κληρονομικά που πρέπει να τακτοποιήσετε ξεμπερδέψτε και με αυτά μέχρι τον Οκτώβριο, επίσης. Βλέπετε, η... κόντρα Ερμή ?έντυπα, κάρτες, αποδείξεις, τιμολόγια, ενημερώσεις, ταξίδια, γραπτά, ΜΜΕ, έντυπα και έγγραφα πάσης φύσεως, συμβόλαια και συμφωνίες αλλά και ό,τι αφορά τα παιδιά? και Άρη από το Νοέμβριο έως τις αρχές Ιανουαρίου του 2012 είναι... εξαντλητική και επιβαρυντική για σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικά.

Υγεία & ομορφιά
Θέλω να πιστεύω ότι ο Δεκέμβριος του 2010 σας επέτρεψε να φροντίσετε κάπως καλύτερα τον εαυτό σας, και από άποψη υγείας και από άποψη αισθηματικής. Αν δεν προλάβατε, ο Ιανουάριος μέχρι τις 7 και ο Φεβρουάριος από τις 4 έως τις 22 ενδείκνυνται. Γενικά, όλος ο νέος χρόνος μέχρι τις αρχές φθινοπώρου δεν έχει δυσάρεστες εκπλήξεις, ενώ προσφέρεται για να βελτιωθείτε συνολικά. Από το Νοέμβριο όμως θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί όχι μόνο με την υγεία, αλλά και με ό,τι θα μπορούσε να προκαλέσει κάποιο μικροατύχημα.

Ζωδιακές... κόντρες και συμμαχίες
Ταύροι και Λέοντες ίσως αποτελέσουν το... αποκούμπι σας, συναισθηματικά ή επαγγελματικά, έστω κι αν οι δεύτεροι σας ταράζουν. Από τον Ιούνιο και μετά, και έως τον Οκτώβριο, οι Παρθένοι θα αποδειχτούν... βοηθητικοί. Στο... target group σας και οι Αιγόκεροι με τους Καρκίνους, αλλά μην τους πολυζαλίζετε. Για τα οικονομικά σας, καλύτεροι οι Κριοί, και βεβαίως στην καρδιά σας οι Σκορπιοί. Ουδετερότητα θα υπάρξει
με Υδροχόους και Ζυγούς. Δείξτε μετριοπάθεια, υπομονή και ανοχή σε άλλους Ιχθύς, Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες από Νοέμβριο και μετά.

Δημοσίευση σχολίου