you Παναγιώτης Αργυρού | Minore 365

1
Οι δράστες, Γεράσιμος Τσάκαλος - Παναγιώτης Αργυρού, ηλικίας 24 και 22 ετών, συνελήφθησαν μετά την έκρηξη παγιδευμένου δέματος σε γραφείο ταχυμεταφορών στο Παγκράτι, από την οποία τραυματίστηκε ελαφρά μία υπάλληλος της εταιρείας, η οποία διακομίστηκε σε νοσοκομείο με εγκαύματα στα χέρια.Οι συλληφθέντες φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα, έφεραν περούκες και τζόκεϊ και, σύμφωνα με την αστυνομία, κρατούσαν πιστόλια Glock των 9 mm, με 3 και 2 γεμιστήρες αντίστοιχα. Στα εργαστήρια της αντιτρομοκρατικής, όπου αργά το βράδυ άρχισε και η βαλλιστική έρευνα, διερευνάται το ενδεχόμενο τα πιστόλια αυτά να έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν, στις ενέργειες της οργάνωσης "Σέχτα Επαναστατών", ιδιαίτερα δε στην υπόθεση της δολοφονίας του Σωκράτη Γκιόλια.

Ένας εκ των συλληφθέντων, αναφέρει η αστυνομία, είναι καταζητούμενος για υπόθεση σχετιζόμενη με την οργάνωση της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» και εις βάρος του υπάρχει δικογραφία για τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού σε λεωφορείο της ΕΘΕΛ στην Ηλιούπολη.Κύκλοι της ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο για πολύ σοβαρή υπόθεση που παραπέμπει ευθέως στην δολοφονία του υπασπιστή του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, Γιώργου Βασιλάκη, με επιστολή-βόμβα, το περασμένο καλοκαίρι.Ωστόσο, εκτιμούν ότι η ισχύς των εκρηκτικών μηχανισμών ήταν περιορισμένη και δεν μπορούσε να προκαλέσει θανάσιμο τραυματισμό, όμως, συνεχίζουν, εάν η συνδεσμολογία της πρώτης βόμβας δεν ήταν πρόχειρη, τότε, πιθανότατα και τα τέσσερα δέματα θα αποστέλλονταν κανονικά στους παραλήπτες.
Τους έπιασαν με τις βόμβες στα χέρια video

Δημοσίευση σχολίου

  1. Ειναι αστειο που στα παιδια αυτα εβγαλαν αμεσως τα προσωπα τους στην δημοσιοτητα,ενω αλλους που ειναι οι πραγματικοι τρομοκρατες του τοπου αυτου,τους φυλανε οι αστυνομια.
    Να χαιρεστε τη δημοκρατια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή