you ΤΡΑΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ | Minore 365

2
TRAVLOS ANGELOS MANAGER -
ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΡΑΥΛΟΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ (ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ) ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΧΕΙ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΕ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ....
Angelos Travlos - FIFA Players΄ Agent - manager αθλητών ποδοσφαίρου Άγγελος Τραυλός
Τηλέφωνο: 031-555527 - Fax: 031-555527
Url: http://www.travlos-sl.gr - Email: travlos@dataunion.gr
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ Ο TRAVLOS:

1. Ως παλιός ποδοσφαιριστής, είχα την επιθυμία να παραμείνω στο χώρο, κι όταν κάποια στιγμή με την ομάδα μου, το Κορδελιό, συμμετείχα σε κάποιες διαπραγματεύσεις με γνωστούς παράγοντες του ποδοσφαίρου, κατάλαβα ότι θα μπορούσα να σταθώ με επιτυχία. Τότε υπήρχαν δυο τρεις μάνατζερ που μονοπωλούσαν την αγορά, κι εγώ άρχισα σιγά σιγά αλλά σταθερά να μπαίνω στην πιάτσα. Ο Μάκης Ζουμπουλίδης του Εθνικού ήταν ο πρώτος που πίστεψε ότι θα τα κατάφερνα, ενώ αυτός που με προέτρεψε να πάρω την άδεια του μάνατζερ FIFA ήταν ο Βασίλης Γκαγκάτσης, τότε δικηγόρος μου και τώρα πρόεδρος της ΕΠΟ.
2. Συνεργάστηκα στην καριέρα μου με πάνω από εκατό ποδοσφαιριστές: από τον Τζόρτζεβιτς και τον Στολτίδη μέχρι τους Κατσουράνη, Καψή, Δέλλα, Γεωργιάδη, Νταμπίζα, Βενετίδη, Μπορμπόκη – για να θυμηθώ τους πιο γνωστούς. Αρκετούς τους πήγα στο εξωτερικό, και κυρίως στην Αγγλία. Τώρα προτιμάω να έχω πέντε και καλούς.

3. Πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο μου, όπως και κάθε ανθρώπου, θεωρώ το μυαλό μου. Κάποτε ήμασταν μετρημένοι στα δάχτυλα του χεριού οι επίσημοι μάνατζερ, τότε που χρειαζόταν να καταθέσεις 50 εκατ. δραχμές για να πάρεις την άδεια. Τώρα που δίνει τις άδειες η ΕΠΟ, και η κουτσή Μαρία έχει γίνει μάνατζερ. Γι’ αυτό και σταδιακά αποχωρώ, αφού παράλληλα οι επενδύσεις που έχω κάνει σε άλλους επαγγελματικούς τομείς είναι επικερδείς.

4. Πέρα από το χαρακτήρα, πρέπει ο καλός μάνατζερ να κάνει και καλές επιλογές. Οι εννιά στις δέκα επιλογές του πρέπει να είναι σωστές. Και πρέπει να έχει τη «μύτη» για να καταλάβει πού κολλάει ποιος, ώστε να κερδίσει.

5. Η πιο επικερδής ήταν η μεταγραφή του Δέλλα στη Ρόμα. Επρόκειτο για περίπτωση στην οποία είχαν αναμειχθεί και η Περούτζια με τη Γιουβέντους, από την οποία μου τηλεφωνούσε ο τότε πρόεδρός της και παλιός μεγάλος άσος, ο Μπέτεγκα. Έτσι, ανέβαινε συνεχώς και το κασέ του «Τράι» και το δικό μου. Είχα πάει κι έναν παίκτη από τη Μίλαν στη Νιουκάστλ, τον Άντερσον.

6. Περισσότερο με είχε δυσκολέψει η μετακίνηση του Γεωργιάδη από τον Παναθηναϊκό στη Νιουκάστλ. Είχε ρήτρα στο συμβόλαιό του, αλλά ο Παναθηναϊκός πρόβαλλε μεγάλη αντίσταση στη συγκεκριμένη μεταγραφή, η οποία τελικά, με τους κατάλληλους χειρισμούς, προχώρησε


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΙΣΑΡΗΣ
Ο περιβόητος μάνατζερ Α.Τ. με τα 26 εκατομμύρια ευρώ καταθέσεις είναι ο Αγγελος Τραυλός. Ο Ρ.D. που είχε βάλει στο λογαριασμό του 175 χιλιάρικα είναι ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Δεν ήταν μόνο μάνατζέρ του ο Τραυλός από τότε που τον είχε πάει από τη Γιουγκοσλαβία στον Πανηλειακό. Είναι και κουμπάροι.

Ο Σ.Κ. που του είχε βάλει επίσης λεφτά δεν είναι ο Σπύρος Καλογιάννης. Είναι ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης ο ποδοσφαιριστής. Οπως επίσης λεφτά του έχει βάλει ο άλλος Κωνσταντινίδης. Ο Παντελής
Κωνσταντινίδης. Με ποδοσφαιριστές θα έχεις πάρε δώσε αν είσαι μάνατζερ. Δεν θα έχεις με βαμβακοπαραγωγούς ή αλιείς μαργαριταριών. Σαφώς κι έχει πάρει λεφτά από τον Ολυμπιακό ο Τραυλός. Μεταγραφές αφορούν τα 236 χιλιάρικα που του είχε βάλει ο Λούβαρης. Και δεν είναι ένας και δυο. Πέρα από τον Τζόρτζεβιτς είναι κι ο Στολτίδης, είναι κι ο Βενετίδης, είναι κι ο Κατεργιαννάκης, είναι και τόσοι άλλοι.

Το αν προκύπτουν φορολογικά αδικήματα θα τα βρει η υπηρεσία. Και στη συνέχεια τα δικαστήρια. Σε βάθος πενταετίας και βλέπουμε. Κι όλοι αυτοί βέβαια που έχουν βάλει λεφτά έχουν ερωτηθεί αρμοδίως. Και κανένας δεν έχει καταθέσει κάτι εναντίον του Τραυλού. Διαβάζοντας το δημοσίευμα όσο και να ψάξεις αναφορές σε παράνομες δραστηριότητες δεν υπάρχουν πουθενά. Και πολύ περισσότερο δεν έχει βγει μέχρι τώρα κανένα πόρισμα και δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες. Εγώ δεν λέω ότι ο Αγγελος είναι άγγελος.

Δεν μπορώ όμως χωρίς στοιχεία να τον εμφανίσω σαν Αλ Καπόνε. Ή μήπως δεν ήταν γνωστό σε όλη την Ελλάδα ότι ο Τραυλός έπαιζε στο Στοίχημα και τις κάλτσες του; Κι όταν κάποιος που παίρνει εφτακόσια ευρώ, κι αν έχει και δουλειά για να τα βρει, ακούει τρία εκατομμύρια γιούρο κέρδη στο Στοίχημα σαλτάρει. Είναι πρόκληση. Σαν διαδικασία όμως είναι 100% νόμιμη. Το ίδιο το κράτος σου δίνει το πλεονέκτημα της φοροαπαλλαγής.

Το ίδιο δεν είχε γίνει και με τον Γιώργο τον Σαλονίκη που επίσης είχε εκατομμύρια ευρώ κέρδη στο στοίχημα; Ολα κρίθηκαν νόμιμα. Και ο Τραυλός, όπως είπαμε, έπαιζε και παίζει. Αλλοι είναι που ξεπλένουν λεφτά με το στοίχημα και τα λαχεία αγοράζοντας τα κερδισμένα δίνοντας το επιπλέον 10%. Το κράτος έχει κάνει τη μαλακία σ’ αυτή την περίπτωση. Που δεν υπολογίζει στο Στοίχημα και τα χαμένα και μετράει μόνο τα κερδισμένα.

Πέντε μήνες έχουν μείνει με την υποψία

ΤΟ κυρίαρχο, όμως, είναι αυτό που είπαμε: Κοντά στους πέντε μήνες, μπορεί και παραπάνω, είναι αυτή η ιστορία. Ανοίξανε λογαριασμούς, πήρανε καταθέσεις από πολλούς και με βάση πάντα το δημοσίευμα δεν υπάρχει εμπλοκή σε παράνομη δραστηριότητα. Σε στημένα παιχνίδια, σε μαύρα λεφτά από στοίχημα σε μπουκ, εξαγωγή συναλλάγματος για τζόγο στα «κινέζικα».

Οι αρχές λοιπόν, σύμφωνα με το δημοσίευμα «υποψιάζονται συμμετοχή σε ''προκαθορισμένο'' στοίχημα». Οτι δηλαδή έστηνε παιχνίδια. Πέντε μήνες όμως έχουνε μείνει με την υποψία. Δεν είχαν βέβαια κανένα πρόβλημα να τα βγάλουν όλα στη φόρα. Σε μια υπόθεση που δεν είναι καν σαν του Τόλη Βόσκοπουλου. Που αποδειγμένα είχε χρέη στην Εφορία και καταδίκες σε πρώτο βαθμό.

Για ευνόητους λόγους τα αρχικά του (πρώην) ποδοσφαιριστή Θ.Ζ. που έχει βάλει λεφτά στο λογαριασμό του Τραυλού δεν δημοσιεύτηκαν.
-Observer- -

Δουλειά του κράτους δεν είναι να δίνει

ΤΟ ότι ο Τραυλός ήταν στο στόχαστρο και στο σημάδι ήταν γνωστό στην πιάτσα εδώ και χρόνια. Κι όχι μόνο από υπηρεσίες εντός Ελλάδας. Και πολύ καλά βέβαια κάνανε που τον ψάξανε. Οπως, βέβαια, οφείλουν να τους ψάχνουν όλους. Και τους Τζοχατζόπουλους (φωτό) πριν αρχίσει ο Ακης να αγοράζει τα ακίνητα λες και είναι καραμέλες και σοκολάτες. Δεν μπορείς όμως να βγάζεις ανθρώπους στη σέντρα πριν καν τελειώσει η έρευνα, πριν συνταχθεί πόρισμα, πριν απαγγελθούν κατηγορίες.

Στη μέση, βέβαια, μπαίνουν και οι πολιτικές φιλοδοξίες. Από εφοριακός ξεκίνησε ο Μακρυπίδης κι έγινε βουλευτής. Σήμερα μπορεί να είναι κάποιος άλλος που να θέλει να κάνει πολιτική καριέρα, κάνοντας επίδειξη έργου και πιάνοντας άκρες με δημοσιογραφικά συγκροτήματα. Υπάρχει δηλαδή άλλος μάνατζερ με αρχικά Α.Τ.; Κανένας. Μόνο ο Αγγελος Τραυλός. Κι επαναλαμβάνω: Στο ελληνικό ποδόσφαιρο ούτε άγιοι υπάρχουνε ούτε άγγελοι. Αρκετά είναι τα κατακάθια. Και σαν κράτος οφείλεις να τους παρακολουθείς και να τους ελέγχεις.

Αλλο αυτό όμως κι άλλο να μοιράζεις σαν φέιγ βολάν τις φωτοτυπίες του φακέλου. Να δημιουργείς ένα "μπαμ" για δήθεν ξέπλυμα χρημάτων και στημένα παιχνίδια κι όταν διαβάζεις τα ψιλά γράμματα να βλέπεις κατοσταριές και διακοσαριές χιλιάδες από ποδοσφαιριστές σε μάνατζερ. Δεν λέω ότι αν αποδειχθούν αυτά δεν αποτελούν αδικήματα που πρέπει να τιμωρηθούν. Πρώτα όμως κάνεις σωστά τη δουλειά σου, την τελειώνεις, βγάζεις το πόρισμά σου κι ύστερα τρέχεις για να το δώσεις στις εφημερίδες και να πανηγυρίζεις.

Κι αν είσαι σωστός τον Τραυλό και τον κάθε Τραυλό οφείλεις να τον ψάχνεις κάθε χρόνο. Οχι με καθυστέρηση δεκαετίας. Ολη η Ελλάδα ήξερε ότι είναι ο Νο 1 μάνατζερ. Και σε εποχές, μάλιστα, που τα συμβόλαια ήταν εκατομμυρίων ευρώ. Οχι σαν σήμερα που οι προμήθειες είναι στα είκοσι και στα είκοσι πέντε χιλιάρικα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, όμως, κανένας δεν έχει δικαίωμα να διασύρει ανθρώπους. Και πολύ περισσότερο το κράτος. Δουλειά του κράτους είναι να συλλέγει στοιχεία. Οχι να δίνει. Χαίρετε.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Αν τελεσφορήσουν οι τελευταίες εξελίξεις, ο Ν.Κ. τα είκοσι χιλιάρικα για τον μισθό του Σεπτεμβρίου θα τα πάρει;

Δημοσίευση σχολίου

  1. Ρε κοροιδα ξυπνατε μεροκαματο εβγαζαν ολοι απο τον ΤΡΑΥΛΟ γιαυτο και δεν μιλαει κανενας!
    Ειδικα ολοι εκει στην εθνικη ελλαδας απο προπονητες - παικτες μεχρι και παρατρεχαμενους ολοι τα ΕΠΑΙΡΝΑΝ απο τον ΜΑΝΑΤΖΕΡ και θα συνεχισουν να τα παιρνουν... Εσεις τρεξτε να πατε στο γηπεδο νομιζοντας πως ολα παιζονται στα ισια!
    Ποσο μαλλον οταν παιζετε και στοιχιμα, εκει και αν γινονται μαιμουδιες...
    26 δις ΕΥΡΩ ειναι αυτα οχι αστεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Me 26 DIS tha exoflousame to xreos mas pros to DNT!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή