you ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ! | Minore 365

3
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
Αύριο το ΣΔΟΕ στέλνει στα στοιχεία για το ακίνητο του Άκη στο Μέγαρο Μαξίμου και στον Παμπούκη προσωπικά.Το Fimotro είναι σε θέση να γνωρίζει ότι το απόγευμα τελείωσε η έρευνα και ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ Γιάννης Καπελέρης γνωρίζει τη διαδρομή του χρήματος για την αγοραπωλησία του ακινήτου. Μέχρι αύριο το βράδυ, το αργότερο την Πέμπτη το πρωί ο Άκης διαγράφεται από το ΠΑΣΟΚ, ενδεχομένως χωρίς την συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου ή της Επιτροπής Δεοντολογίας του Κινήματος. Τελειωμένα πράγματα. Ο Άκης θ' αποτελέσει παρελθόν για το ΠΑΣΟΚ. Αργοπορημένα όμως. Αυτό θα έπρεπε να είχε γίνει για λόγους ηθικής από την Κυριακή το μεσημέρι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ Η ΣΠΙΤΑΡΟΝΑ ΤΟΥ ΑΚΗ

Ο προϋπολογισμος του εργου ξεκινησε με 600.000,00 € , να αναφερω χαρακτηριστικα καποια υλικα (jaccuzi μπανιερα με τιμη 60.000,00€) επενδυση στις κολωνες με Blue Marble Αργεντινης (μοναδικο κομματι στον κοσμο)κοστους 3.000,00€ ανα τ.μ. και πολλα αλλα τρελλα πραγματα για εναν "σοσιαλιστή".Τελικα ο προΥπολογισμος της ανακαινησης τοτε υπερεβη το 1.500.000,00€ . Τα ξερω πολυ καλα τα πραγματα... λογω ARCON. Ψαχτε και αλλο ακινητο του Ακη με γραφεια (κτιριο γραφειων) στην οδο Κεφαλληνιας στην Κυψελη ιδιοκτησιας του Ακη που το εκανε ανακαινηση παλι η εταιρια μας (ARCON) το 2002 παλι.
ΠΗΓΗ:fimotro.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

  1. Μονο διαγραφη? φυλακη? δημευση? αν ειναι μονο διαγραφη πολυ που τον νοιαζει. γαι ψαχτε μερικους αχυρανθρωπους που του καναν το πλυντηριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Έλληνας κροίσος με τέσσερα γράμματα"
    "Είναι πολλά τα σπίτια Άκη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΑΣΘ-ΑΓΝΟ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΒΙΕΝΗ (ΘΕΣ-ΝΙΚΗ)ΕUROH....ETAIRIA ΕΠΙΠΛΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΙΣΟ ΜΕ 4 ΓΡΑΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή