you pyles.tv | Minore 365

1
Τώρα πια γίναμε όλοι μια παρέα. Εμάς που μας λένε "ανεξήγητους" γιατί "ψαχνόμαστε", γιατί δε δεχόμαστε εύκολα όσα μας πλασάρουν διάφορες εξουσίες και αυθεντίες, εμείς που θέλουμε να κατακτήσουμε τον κόσμο μέσα από τη γνώση (ακόμα κι αν αυτή είναι απόκρυφη), εμείς τώρα γίναμε μια μεγάλη παρέα.Το site Pyles.tv ήταν η γέφυρα που συναντηθήκαμε και από δω και πέρα θα είναι το "σπίτι" μας για να μαζευόμαστε ότι ώρα μας γουστάρει (και όχι μόνο 11.30 με 02.00, τις νύχτες του Σαββάτου) και να τα λέμε.Το "παιδί" μας (γιατί δικό σας και δικό μας είναι αυτό το site στο Ιnternet) γεννήθηκε 01.00 το πρωί της περασμένης Κυριακής (10/01/10) στη διάρκεια της εκπομπής μου στο Alter , "ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ".

Επιστρέφοντας σπίτι μου μετά την εκπομπή - γύρω στις 03.00 το πρωί – άνοιξα τον υπολογιστή μου και έμεινα με ανοιχτό το στόμα. Από τη στιγμή που έγινε η αναγγελία του site μέχρι τις 03.00 (μέσα σε 2 ώρες) "εμπαιναν" κατά χιλιάδες οι φίλοι , οι επισκέπτες – μια νύχτα που "έβρεχε" κλικ στο site Pyles.tv.

Μια απρόσμενη έκρηξη, σαν ένα ηφαίστειο που κόχλαζε χρόνια τώρα και ξέσπασε, ανατρέποντας προβλέψεις, υπολογισμούς και δεδομένα, για την ηλεκτρονική ενημέρωση μέσα από το διαδίκτυο. Γίναμε χιλιάδες τις επόμενες ημέρες.

Τώρα είμαστε μια μεγάλη παρέα, έχουμε ενώσει τα χέρια μας, τις αναζητήσεις μας και τα όνειρά μας για το ταξίδι στο άγνωστο, το ανεξήγητο και υπερβατικό και σαλπάραμε για τη μεγάλη περιπέτεια που μας περιμένει.

Οι συνεργάτες μου κι εγώ, που παλεύουμε μέρα και νύχτα για να είναι αυτό το site ζωντανό, ενημερωμένο και αξιόπιστο κάθε λεπτό καθημερινά, σας ευχαριστούμε μέσα από την ψυχή μας!

Σας περιμένουμε για μια πιο στενή συνεργασία μέσα στα Forum – όπου μόνοι σας βάλατε τον πήχη ψηλά, επιδεικνύοντας από τις πρώτες κιόλας ώρες ένα υψηλό επίπεδο διαλόγου. Aυτό μας έκανε να σκεφτούμε πως ίσως κάποιοι από σας - αν το επιθυμείτε- θα κληθείτε στο μέλλον να αναλάβετε και πιο "υπεύθυνα καθήκοντα" μέσα στο site.

Θέλουμε να έχετε άποψη για όλα και να μας τη λέτε, θέλουμε να μας διορθώνετε τα λάθη μας, να παρεμβαίνετε και να μας συμβουλεύετε, με λίγα λόγια θέλουμε να προχωράμε μαζί.

Γιατί ο κόσμος του μεταφυσικού και του ανεξήγητου, αλλά και ο κόσμος της σύγχρονης επιστήμης και της αναζήτησης , μοιάζει με τον κήπο της Εδέμ, όπου οι "πρωτόπλαστοι " έχουμε να διαπιστώσουμε, να νιώσουμε και να ζήσουμε άγνωστες, μοναδικές εμπειρίες. Τα φώτα άναψαν. Η ρότα μας χαράχτηκε. Το καραβάκι μας βγαίνει από το λιμάνι για τις μεγάλες θάλασσες .

Και το πάρτυ μόλις άρχισε...

Κώστας http://www.pyles.tv/

Δημοσίευση σχολίου

  1. κύριε Χαρδαβέλλα
    Αν θέλανε να περιστείλουν την φοροδιαφυγή μπορούσαν εύκολα.Αν όλες οι αποδείξεις ,εννοούμε όλες ,εξέπιπταν απο την εφορία,και οτι περίσευε να φορολογείτο άγρια.Για σκεφτείτε το λίγο.
    Γ.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή