you Ellinikon Seaside - Το Α και το Ω στην διασκεδαση της Αιγινας! | Minore 365

0
* Το ελληνικον(Ellinikon Seaside)μπήκε στη ζωη της Αιγινας στις 24 Φεβρουάριου 1992.Από την πρώτη κιόλας μέρα έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της διασκέδασης μας.Τότε βρισκόταν σ ένα παλιο παραδοσιακό σπίτι του 1950 στην οδο Καποδιστριου 7. Αφού έγιναν κάποιες τροποποιήσεις στο παλιό αυτό σπίτι, πήρε την πρώτη του μορφή, που πολλοί από εσάς θυμούνται.
* Λειτούργησε ετσι μεχρι τα Χριστούγεννα του 1996, οπότε και ανεστάλη η λειτουργια του και εκτοτε ανακαινίζεται, μεγαλώνει, ψηλώνει.
* Επανέρχεται κοντα μας το πασχα του 1997. Στις 19 Απριλίου 2003 μεταφερεται στην ακτη Τότη Χατζή 10, όπου βρισκεται μεχρι και σημερα σε ένα πολύ μεγαλύτερο χώρο, σε ένα δυοροφο νεοκλασικό κτήριο με θεα το λιμανι του νησιου πάνω στη θαλασσα και προστίθεται πλέον το seaside στην ονομασια του, ελληνικον seaside. Από το Πάσχα και μετά λειτουργεί και ο υπαίθριος χώρος του με το open bar δίνοντας μια πολύ καλοκαιρινή νότα στην διασκέδαση του νησιού.
* Το μπαλκόνι, οι σκάλες, η αυλή, γεμίζουν κόσμο, γεμίζουν με κέφι, γεμίζουν από εμάς…… Όλα τα μεγαλα event του νησιου γινονται εδώ, οι καλυτεροι dj των αθηνων παρουσιαζουν εδώ το set τους δινοντας μια κοσμοπολιτικη νοτα στο νησι.
* Κάθε Τετάρτη ελληνική βραδιά, και ένα διαφορετικο party κάθε εβδομάδα με αποκορυφωμα το beach party συνθετουν τις νυχτες διασκεδασης που ολοι εχουμε ζησει….και θα ζησουμε. Το party ξεκίνησε ως ‘καφε το ελληνικον’ εγινε ‘ελληνικον dance stage’ και συνεχίζεται ως ‘ελληνικον seaside’
P.S. Special thanks to…..
All the beautiful people (super creatures) that have loved me and supported me
All these years (I couldn t do it without you)
kiriakos
osszmx5bvbgknz5uj9x.jpg

Ellinikon Seaside

Ακτή Τ. Χατζή 10
Αίγινα
18010
+306936111213

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο
Βρείτε το Ellinikon Seaside μέσω του Google Map

Δημοσίευση σχολίου