you Ela sti thesi mou 11-12-13-14-15 ΚΥΚΛΟΣ 3 | Minore 365

0



Επεισόδιο 11

Το γλέντι του γάμου του Βλάση και της Μίκας συνεχίζεται με γέλια και χαρές, αλλά στο τέλος θα βγει σε όλους ξινό… καθώς ανακαλύπτουν ότι το μωρό λείπει. Ο Δαμιανός, που το έχει πάρει, το κρύβει καλά και φροντίζει να αποκτήσει άλλοθι, ενώ η Αιμιλία, μετά από ένα έντονο τετ α τετ με τον Αντρέα, φοβάται όλο και πιο πολύ για τις εξελίξεις που έρχονται.

Η Βασιλίνα φτάνει στα άκρα για να εκδικηθεί την Ρενάτα και τον Αχιλλέα, ενώ ο Ζούβας είναι έξαλλος με την Σύλβια και τους θαυμαστές της. Και μέσα σ' όλα αυτά, κάπου πολύ μακριά, η Φαίη παλεύει ακόμα να απελευθερωθεί και να γυρίσει στο παιδί της….

Επεισόδιο 12

Ο Βλάσης, με τη βοήθεια της Αιμιλίας και της Σύλβιας βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του για να πάρει πίσω το μωρό από τον Δαμιανό, ενώ ο Ζούβας καταφέρνει να ξεγελάσει την Σύλβια ως Ισπανός Χοσέ. Η Αιμιλία, στην προσπάθειά της να εξηγήσει στην Σύλβια τις προθέσεις του Αντρέα, βρίσκει τοίχο και η Μίκα ζητάει από τον Λεωνίδα να μάθει όλη την ιστορία ανάμεσα στον Βλάση και την Φαίη.

Ο Αντρέας αμφισβητεί την εγκυμοσύνη της Βασιλίνας και της ανοίγει τα χαρτιά του. Θα καταφέρει ο Δαμιανός να φυγαδεύσει το μωρό από την έπαυλη; Ποιο δημοσίευμα σε σχέση με την Φαίη θα φέρει τα πάνω κάτω; Και τέλος, τι θα συμβεί όταν η Ρενάτα ανακαλύψει τα μάγια που φύτεψε η Βασιλίνα κάτω απ' το γραφείο της;

Επεισόδιο 13

Ο Βλάσης βρίσκει το μωρό στα χέρια του Δαμιανού και ο μεγάλος πόλεμος των δύο υποψήφιων πατεράδων ξεκινά. Ποιος θα το κρατήσει; Η Αιμιλία δίνει τη λύση, ενώ ταυτόχρονα ο Αντρέας εγκαθίσταται στη Sofo πανηγυρικά και βάζει στο μάτι την παρέα της αποθήκης. Εν τω μεταξύ, η Φλωρέτα αναγνωρίζει τα μάγια και προειδοποιεί την Ρενάτα ότι κάποιος την έχει βάλει στο μάτι.

Ο Βλάσης και η Μίκα προσπαθούν να ζήσουν την πρώτη νύχτα γάμου τους έστω και αργοπορημένα, ενώ ο Ζούβας κλείνει ραντεβού στην Σύλβια ως ισπανός ταυρομάχος. Σ' αυτή τη συνάντηση όμως, είναι έτοιμος να πάει σαν… ταύρος σε υαλοπωλείο!

Επεισόδιο 14

Ο Αντρέας βρίσκει τρόπο να προστατεύσει την Βασιλίνα από το σχέδιο του Αχιλλέα, ενώ η Αιμιλία εκμυστηρεύεται στον Λουκά την τοποθεσία που έχει κρύψει τα οστά του Πανίκου. Ο Βλάσης προσπαθεί να καθησυχάσει την Μίκα σε σχέση με την Φαίη και ο Ζούβας έρχεται για άλλη μια φορά δεύτερος στις προτεραιότητες της Σύλβιας. Τι θα συμβεί όταν διαρρεύσει το μυστικό της Αιμιλίας; Για ποιο λόγο ζητάει ο Μίμης την συμβουλή του Λεωνίδα; Πώς θα αντιδράσει η Αιμιλία όταν μάθει το ιατρικό ιστορικό του Αντρέα; Και τέλος, τι δουλειά έχει η Βασιλίνα στην κοινή αυλή;



Επεισόδιο 15

Ο Βλάσης είναι κι επίσημα πατέρας και ο Λουκάς κάνει στο ζευγάρι, ένα δώρο που κανένας σώφρων άνθρωπος δε θα μπορούσε να αρνηθεί. Ο Βλάσης με την Μίκα όμως, κάνουν τη μεγάλη ανατροπή. Ο Λεωνίδας συλλαμβάνει την Βασιλίνα έξω από το σπίτι της Ρενάτας. Η Βασιλίνα φέρνει μόνο μπελάδες στην Ρενάτα η οποία επηρεάζεται έντονα. Ο Αντρέας μετά από την πληροφορία που δέχεται από την Φλωρέτα, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του για να βρει τον αδερφό του.

Δημοσίευση σχολίου