you elif 11/5/18 | Minore 365

0


Η Αλιγιέ είναι πολύ καλύτερα. Ο Κενάν και η Αϊσέ έχουν μια κουβέντα με εξομολογητική διάθεση. Η Αρζού είναι λυπημένη και θυμωμένη με τον Κενάν επειδή της πρότεινε να πάρουν διαζύγιο. Τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και προσπαθεί μάταια να τον πείσει να μη χωρίσει από τη Μελέκ. Η Μελέκ είναι πολύ χαρούμενη επειδή θα πάρει διαζύγιο από τον Βεϊσέλ αλλά ακόμα φοβάται μήπως εκείνος αθετήσει τον λόγο του. Μαζί με την Ελίφ πηγαίνει στο δικαστικό μέγαρο.
Εκεί, η Ελίφ ακούει κρυφά τον Βεϊσέλ και τον Μουράτ να μιλάνε και μαθαίνει πως η Ζεϊνέπ παντρεύεται. Η μικρούλα προσπαθεί να το πει στη μητέρα της αλλά εκείνη της ζητάει να κάνει ησυχία. Η Ελίφ όμως επιμένι και η Μελέκ μαθαίνει για τον γάμο της Ζεϊνέπ και επιτέλους καταλαβαίνει για ποιο λόγο ήταν τόσο στεναχωρημένη τον τελευταίο καιρό.

Η Ζεϊνέπ είναι δυστυχισμένη αλλά πρέπει να παντρευτεί τον Ερκούτ ώστε να ενώσει τη Μελέκ με την Ελίφ. Σκέφτεται και τον Σελίμ και όταν η Γκιουλνούρ την επισκέπτεται, ξεσπάει σε κλάματα και της εξηγεί τον λόγο για τον οποίο αναγκάζεται να προχωρήσει σε αυτόν τον γάμο. Ο Ερκούτ, η Σεϊντά και ο Μουράτ συνοδεύουν τη Ζεϊνέπ στο δημαρχείο, αγνοώντας τα αισθήματά της.

Η Γκιουλνούρ της λέει πως κάνει ένα μεγάλο λάθος και την προτρέπει να μην παντρευτεί αλλά η Ζεϊνέπ δεν αλλάζει γνώμη. Ο Σελίμ βρίσκεται στο νοσοκομείο, στο πλευρό της άρρωστης μητέρας του αλλά δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του την Ζεϊνέπ. Ο Κενάν και η Αϊσε του προτείνουν να πάει σπίτι και να ξεκουραστεί. Η Γκιουλνούρ αποκαλύπτει στον Σελίμ για ποιο λόγο παντρεύεται η Ζεϊνέπ και εκείνος πηγαίνει στο δημαρχείο…

Δημοσίευση σχολίου