0


INSIDER ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 33-34-35-36-37-38-39-40-41 ICERDE GREEK SUBS

Τρίτη 2/1/18, 01.00

INSIDER ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 33

Ο Μερτ και η Μελέκ συναντιούνται στο παλιό σπίτι όπου έμεναν όταν ήταν παιδιά και ο Τζοσκούν τούς βλέπει. Ο Μερτ, μετά από έρευνα, διαπιστώνει ότι ο Νετζίπ είναι νεκρός και ότι ο Κοκκινοτρίχης εξαπάτησε τον Σαρπ. Για χάρη της κυρίας Φουσούν αποφασίζει να ενημερώσει τον Σαρπ για το παιχνίδι που παίζεται εις βάρος του. Από την πλευρά του, ο Γιουσούφ πιστεύει ότι πρέπει να βάλει τα πράγματα σε τάξη. Η Μελέκ, για ασφάλεια, πηγαίνει να μείνει στο σπίτι του Τζελάλ. Ο Νταβούτ έχει αναλάβει τις μετακινήσεις του Μουσταφά και η Γεσίμ προτείνει να κάνει το ίδιο και με τη Μελέκ. Ο Νταβούτ δέχεται με χαρά ενώ η Μελέκ θυμώνει. Ο Γιουσούφ προσπαθεί να βρει διέξοδο από το παιχνίδι που ξεκίνησε με τον υποτιθέμενο Νετζίπ και κανονίζει νέα συνάντηση με τον Σαρπ. Ο Μερτ και η Εϊλέμ καταστρώνουν ένα σχέδιο για να βρουν τον Τζοσκούν.

Τετάρτη 3/1/18, 01.00

INSIDER ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 34

Ο Σαρπ πηγαίνει στη συνάντηση με τον Νετζίπ. Έχει καταλάβει ότι Νετζίπ και Γιουσούφ είναι το ίδιο πρόσωπο. Ο διοικητής παραδέχεται τα πάντα και ο Σαρπ σταματά να τον εμπιστεύεται. Ο Μερτ έρχεται σχεδόν πρόσωπο με πρόσωπο με τον Τζοσκούν και το σοκ είναι μεγάλο. Είναι τόσο οργισμένος που δεν σκέφτεται τίποτε άλλο πέρα από την εκδίκηση. Όταν η κυρία Φουσούν λέει στον Σαρπ ότι ο Μερτ προσπαθεί να την βοηθήσει να μάθει για τον Ουμούτ, εκείνος θυμώνει γιατί η μητέρα του ελπίζει μάταια. Άνθρωπος του Τζοσκούν βλέπει την Εϊλέμ με τον Μερτ και καταλαβαίνει πως κάτι περίεργο συμβαίνει. Στο μεταξύ, ο Χουσνού, παλιός φίλος του Τζελάλ, επιθυμεί να συνεργαστεί μαζί του για δουλειά που έμεινε στη μέση μετά από τον θάνατο του Ακίν. Νταβούτ και Σαρπ αναλαμβάνουν τις συνεννοήσεις. Ο Γιουσούφ, από τύχη, μαθαίνει για τις έρευνες του Μερτ για τον Ουμούτ και ενισχύεται η ελπίδα του ότι το παιδί ζει.

Πέμπτη 4/1/18, 01.00

INSIDER ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 35

Ο Γιουσούφ λέει στον Σαρπ τα νέα για τον Ουμούτ, προσπαθώντας να ανακτήσει και πάλι την εμπιστοσύνη του. Ο Τζοσκούν κρατά αιχμάλωτη την Εϊλέμ και την εκβιάζει για να συνεχίσει τις δημοσιεύσεις για τα παιδιά του δρόμου. Παρασύρει σε παγίδα και τον Μερτ και στόχος του είναι να ενοχοποιήσει τον Τζελάλ. Ο Κοκκινοτρίχης κανονίζει να διαφύγει στο εξωτερικό αλλά δεν προλαβαίνει, καθώς κάποιοι τον πιάνουν και τον οδηγούν στον Χουσνού και τον συνεργάτη του, τον Σινάν. Αυτοί του ζητούν να συνεργαστούν εναντίον του Τζελάλ. Η Εϊλέμ και ο Μερτ καταφέρνουν να ξεφύγουν από τα χέρια του Τζοσκούν και αυτή η περιπέτεια τούς φέρνει ακόμη πιο κοντά. Ο Τζελάλ ετοιμάζεται να συνεργαστεί με τον Χουσνού, χωρίς να ξέρει την κρυφή του συμφωνία με τον Κοκκινοτρίχη. Ο Τζελάλ, η Γεσίμ, η Μελέκ, ο Σαρπ, ο Νταβούτ και ο Μουσταφά τρώνε όλοι μαζί και σκέφτονται τις τελευταίες περιπέτειες. Στο τέλος, αποφασίζουν να βγουν βόλτα στη νυχτερινή Πόλη.

Παρασκευή 5/1/18, 01.00

INSIDER ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 36

Στη βόλτα, η «οικογένεια» του Τζελάλ έχει μια απροσδόκητη συνάντηση, που όμως δεν χαλάει την εύθυμη διάθεση. Στο μεταξύ, ο Κοκκινοτρίχης, ο Χουσνού και ο Σινάν βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους και ενημερώνουν τον Γιοσούφ για τη συναλλαγή με τον Τζελάλ. Το ίδιο κάνει και ο Σαρπ και ο διοικητής ετοιμάζεται να κατατροπώσει τον Τζελάλ. Για άλλη μία φορά όμως, ο Τζελάλ βγαίνει καθαρός και ο Γιουσούφ την πατάει. Όταν ανακαλύπτει ποιος του έστησε το παιχνίδι, πέφτει από τα σύννεφα. Ο Μερτ λέει στη Μελέκ ότι ο Τζοσκούν είναι ζωντανός και εκείνη δεν μπορεί να το πιστέψει. Τα πράγματα θα είναι πλέον διαφορετικά και για τους δυο τους. Ο Μερτ αποφασίζει να τον κυνηγήσει με κάθε κόστος. Ο Τζοσκούν, τελικά, επικοινωνεί με τον Μερτ και του δίνει κάποιες πληροφορίες για την οικογένειά του. Ο Μερτ θέλει να μάθει περισσότερα, αλλά ο Τζοσκούν δεν πρόκειται να του πει τόσο εύκολα πού μπορεί να τη βρει.

Δευτέρα 8/1/18, 01.00

INSIDER ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 37

Οι ελπίδες του Μερτ να βρει την οικογένειά του αναπτερώνονται. Ο Τζοσκούν όμως, τον προειδοποιεί να μην πει στον Τζελάλ ότι είναι ζωντανός. Ο Μερτ υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει ανάμεσα στον Τζοσκούν και τον Τζελάλ που έχει σχέση με το παρελθόν. Ο Σινάν ομολογεί ότι ο Χουσνού ενήργησε εναντίον του Τζελάλ, κατόπιν εντολής του Δικηγόρου, ο οποίος τους πρόσφερε πολλά χρήματα. Δεν γνωρίζει όμως την ταυτότητά του. Ο Τζελάλ βάζει τους άντρες του να πιάσουν τον Χουσνού και να μάθουν με κάθε τρόπο πληροφορίες για τον μυστηριώδη Δικηγόρο. Ο Σαρπ τελικά εντοπίζει τον Δικηγόρο, τον παρακολουθεί και τον βλέπει να συναντά μια γυναίκα, η οποία αποδεικνύεται ότι είναι η χήρα του Ακίν, η Λεϊλά, που θέλει να εκδικηθεί για τον θάνατο του συζύγου της. Ο Σαρπ αισθάνεται πληγωμένος από τη συμπεριφορά του διοικητή του, ανήμπορος να βρει τον Ουμούτ, αλλά αποφασισμένος να το κάνει. Ο Μερτ, υποδυόμενος τον Τζοσκούν στέλνει μήνυμα στον Τζελάλ για να τον ψαρέψει. Ο τελευταίος, ανυποψίαστος, πέφτει στην παγίδα του Μερτ και δέχεται να τον συναντήσει.

Τρίτη 9/1/18, 01.00

INSIDER ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 38

Ο Μερτ συναντά τον Τζελάλ και το παίζει και αυτός θύμα του Τζοσκούν. Η καχυποψία του Μερτ μεγαλώνει, καθώς ο Τζελάλ δεν μπορεί να του δώσει σαφείς απαντήσεις σχετικά με τον Τζοσκούν. Ο Γιουσούφ ρωτά τον Μερτ για τις έρευνες σχετικά με τον Ουμούτ, προσπαθώντας να μάθει περισσότερα. Τόσο ο Τζελάλ, όσο και ο Γιουσούφ είναι ανήσυχοι, διότι αισθάνονται ότι δεν θα μπορέσουν να κρατήσουν για πολύ ακόμα τα μυστικά τους. Ο Τζελάλ και οι άντρες του επισκέπτονται τον Δικηγόρο για να τον εκφοβίσουν και να πάρουν πληροφορίες για το Αφεντικό του. Όχι μόνο φεύγουν άπρακτοι, αλλά ο Δικηγόρος απειλεί τον Τζελάλ για την ασφάλεια της οικογένειάς του. Όταν, αργότερα, ο Τζελάλ θα αναζητήσει στοιχεία για τον Δικηγόρο και το Αφεντικό, δεν θα βρει τίποτα. Ο Μερτ εξακολουθεί να ψάχνει τον Τζοσκούν και λέει στην Εϊλέμ και στην κυρία Φουσούν ότι δεν θα σταματήσει μέχρι να βρει την οικογένειά του. Ο Τζελάλ λέει στον Μερτ ότι θα του πει για το παρελθόν του με τον Τζοσκούν ενώ ο Γιουσούφ ανακοινώνει στον Σαρπ ότι θα παραιτηθεί από την αστυνομία.

Τετάρτη 10/1/18, 01.00

INSIDER ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 39

Ο Τζελάλ αποκαλύπτει στον Μερτ το μυστικό του για τη Μελέκ και τον εκβιασμό του Τζοσκούν, αποκρύπτοντας όμως κάποια γεγονότα. Από τη μεριά του, ο Μερτ τού λέει ότι έμαθε για την οικογένειά του. Τα μυστικά που έρχονται στην επιφάνεια ανησυχούν τον Τζελάλ. Ο Γιουσούφ ενημερώνει τον Σαρπ ότι μετά από την παραίτησή του, ο σύνδεσμός του με την αστυνομία θα είναι ο Μερτ. Ο Δικηγόρος λέει στον Τζελάλ ότι γνωρίζει μυστικά της ζωής του και τον συμφέρει να συνεργαστεί με το Αφεντικό για να αποφύγει τις αποκαλύψεις. Ο Μερτ ανακαλύπτει το κρησφύγετο του Τζοσκούν και τον περιμένει για να του μιλήσει. Οι άντρες του Γιουσούφ είναι αναστατωμένοι με την παραίτηση του διοικητή τους, ενώ ο ίδιος καλεί τον Μερτ για να τον ενημερώσει για τον Σαρπ. Ο Τζοσκούν προσπαθεί να βρει τρόπο να πλησιάσει την κυρία Φουσούν και να της μιλήσει. Ο Δικηγόρος και η Λεϊλά συναντούν το μυστηριώδες Αφεντικό. Κανένας δεν μπορεί να φανταστεί την ταυτότητά του.

Πέμπτη 11/1/18, 01.00

INSIDER ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 40

Το Αφεντικό αποδεικνύεται ότι είναι ο Σαρπ, που έχει κάνει συμφωνία με τη Λεϊλά για να ξεσκεπάσει τον Τζελάλ και να μπορέσει να βρει τον Ουμούτ. Η Λεϊλά, απ' τη μεριά της, θέλει να εκδικηθεί για τον θάνατο του συζύγου της Ακίν και του αδερφού της Ομέρ. Αν και ο Μερτ έχει ανακαλύψει το κρησφύγετο του Τζοσκούν, ο τελευταίος παίρνει είδηση ότι κάποιος έχει μπει στο σπίτι του και ο Μερτ χάνει την ευκαιρία να τον συναντήσει. Μπράβοι του Αφεντικού εισπράττουν τα χρήματα από όλες τις παράνομες δουλειές του Τζελάλ. Ο Μερτ, μετά από εντολή του Τζελάλ, εντοπίζει το σπίτι της Λεϊλά και ο Νταβούτ φεύγει αμέσως για εκεί. Ο Σαρπ προειδοποιεί τη Λεϊλά για τον κίνδυνο που διατρέχει και πηγαίνει και εκείνος για να τη βοηθήσει, αλλά δεν είναι σίγουρος ότι θα προλάβει. Τη στιγμή που ο Γιουσούφ είναι έτοιμος να ενημερώσει τον Μερτ για τη μυστική αποστολή του Σαρπ, παρεμβαίνει ο Αρχηγός της Αστυνομίας και τον αναγκάζει να αποσύρει την παραίτησή του. Ο Μερτ είναι πλέον περίεργος γι' αυτή τη μυστική αποστολή.

INSIDER Παρασκευή 12/1/18, 01.00

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 41

Ο Κοκκινοτρίχης λέει στον Δικηγόρο ότι, εκτός απ' τον Τζελάλ θα πρέπει να βγάλουν από τη μέση και τον Σαρπ, καθώς αυτός είναι υπεύθυνος για τον θάνατο του Ακίν. Το νέο αυτό συγκλονίζει τον Δικηγόρο. Η Λεϊλά δεν προλαβαίνει να φύγει από το σπίτι αλλά καταφέρνει να ξεγελάσει τον Νταβούτ και να μην προδώσει την ταυτότητά της. Ο Μερτ συναντά τη Μελέκ και βρίσκεται σε δίλημμα, καθώς δεν ξέρει αν πρέπει να της πει την αλήθεια για τον πατέρα της. Ο Τζελάλ έχει στα χέρια του τον Δικηγόρο και τον πιέζει για να μάθει ποιος είναι το Αφεντικό, όμως εκείνος δεν αποκαλύπτει τίποτα. Όταν ο Τζελάλ δέχεται ένα απειλητικό μήνυμα, αναγκάζεται να τον αφήσει ελεύθερο. Η κυρία Φουσούν δείχνει την ευγνωμοσύνη της στη Μελέκ, καλώντάς την σε δείπνο μαζί με τον Σαρπ, τον Μερτ και την Εϊλέμ. Ο Σαρπ ενημερώνει τον Δικηγόρο και τη Λεϊλά ότι μπαίνουν στην τελική ευθεία για την καταστροφή του Τζελάλ. Ο Δικηγόρος λέει στη Λεϊλά για την ανάμιξη του Σαρπ στον θάνατο του Ακίν και εκείνη εξοργίζεται.

Δημοσίευση σχολίου