you ΚΑΡΑ ΣΕΒΝΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 69-70-71-72-73 | Minore 365

0


Kara Sevda επεισόδιο 69

Η Νιχάν ανακοινώνει στον Εμίρ πως δεν θα υποκύψει στους εκβιασμούς του και πως έχει σκοπό να τον εγκαταλείψει. Εκείνος θα προσπαθήσει να την μεταπείσει, η Νιχάν όμως είναι αποφασισμένη και έχει ήδη σχεδιάσει τα επόμενα βήματά της με τον Κεμάλ.

Kara Sevda επεισόδιο 70

Η Ζεϊνέπ κρυφακούει μια συζήτηση του Οζάν και ανακαλύπτει πως κάτι σοβαρό της κρύβει, ένα μυστικό απ'το παρελθόν και αποφασίζει με κάθε τρόπο να μάθει την αλήθεια. Ο Εμίρ επιστρατεύει τον Ταρίκ για να παγιδεύσει τον Τουφάν, ενώ ο Κεμάλ ενημερώνει την Ασού πως η Νιχάν χωρίζει.

Kara Sevda επεισόδιο 71

Η Νιχάν και ο Κεμάλ πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού μετά από τόσο καιρό ζουν το όνειρό τους και είναι επιτέλους μαζί. Σχεδιάζουν το μέλλον τους και αποφασίζουν να αφήσουν τον εφιάλτη των περασμένων χρόνων πίσω τους.Ο Εμίρ παίρνει τα αποτελέσματα των εξετάσεων και μαθαίνει πως ο Τουφάν δεν είναι αδερφός του.

Kara Sevda επεισόδιο 72

Η Ασού στήνει ολόκληρη επιχείρηση για να μπορέσει να επισκεφτεί στα κρυφά τη μητέρα της. Θα της υποσχεθεί πως θα εκδικηθεί για όλα και πως θα πληρώσει τον Γκαλίπ με το ίδιο νόμισμα. Ο Εμίρ συνεχίζει να παρενοχλεί τη Νιχάν και κάνει τα πάντα για να την αναγκάσει να επιστρέψει κοντά του.

Kara Sevda επεισόδιο 73

Ο Τουφάν περνάει στην αντεπίθεση και κατηγορεί τον Εμίρ ότι ποτέ δεν τον εμπιστεύτηκε, ενώ εκείνος ήταν πάντα πιστός στον εργοδότη του. Η Ζεϊνέπ πιέζει τον Οζάν να της αποκαλύψει το μυστικό του, ενώ η Λεϊλά δέχεται να παραδώσει ένα γράμμα στον Κεμάλ εκ μέρους της Νιχάν.

Δημοσίευση σχολίου