you ​ Kara Sevda 44, 45, 46, 47, 48 | Minore 365

0


Kara Sevda Επεισόδιο 44
Η Νιχάν δεν διστάζει να δείξει στον Κεμάλ τη δυσαρέσκειά της για τη διαρκή παρουσία της Ασού στο πλευρό του, ο ίδιος όμως δείχνει να το διασκεδάζει. Ο Εμίρ προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Κάρεν γιατί είναι ανήσυχος και ταυτόχρονα προσπαθεί να την εντοπίσει. Ο Κεμάλ έχει αναθέσει την ίδια δουλειά στον Ζεχίρ.
Kara Sevda Επεισόδιο 45
Η συνάντηση με την Κάρενδεν έχει ευτυχή κατάληξη για τη Νιχάν και τον Κεμάλ, παρόλα αυτά ο Κεμάλ την συμβουλεύει να μη το βάζει κάτω. Πάνω στην απελπισία της, η Ζεϊνέπ αποφασίζει να θέσει σε εφαρμογή ένα σχέδιο που θα τινάξει στον αέρα τις ζωές πολλών ανθρώπων. Ο Εμίρ φτάνει στην Κάρεν.
Kara Sevda Επεισόδιο 46
Ο Οζάν εξακολουθεί να είναι ανυποψίαστος και πλέει σε πελάγη ευτυχίας κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Από κοντά η ΖεϊνέπδεΝ σταματά να τον ενθαρρύνει, αφού δεν βρίσκει άλλη λύση για την κατάστασή της. Ο Κεμάλ έρχεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπος με τον αδερφό του και η Ασού θα βρεθεί μπροστά σε μια δυσάρεστη ανακάλυψη.
Kara Sevda Επεισόδιο 47
Ο Ταρίκ προσπαθεί να πείσει την Μπανού να αρραβωνιαστούν και της προτείνει να γίνει η πρώτη γνωριμία με τους γονείς του. Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια του Οζάν να φέρει τηΝιχάν πίσω στο σπίτι, ο Εμίρ καταλήγει να την αναζητήσει μόνος του στο σπίτι της Λεϊλά. Εκεί τους ανακοινώνει πως το σπίτι βγαίνει σε πλειστηριασμό και πως θα προσπαθήσει να το αγοράσει και ο ίδιος.
Kara Sevda Επεισόδιο 48
Η οικογένεια Σεζίν προσπαθεί να χωνέψει το γεγονός πως ο Οζάν παντρεύτηκε χωρίς να τους πει τίποτα. Κι ενώ η Βιλντάν βάζει λυτούς και δεμένους για να ακυρώσει τον γάμο, οι γονείς της Ζεϊνέπ την διώχνουν απ' το σπίτι. Την ίδια ώρα ο Εμίρ δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν είχε προβλέψει την επόμενη κίνηση της Ζεϊνέπ και αναζητά νέους τρόπους για να την βλάψει.

Δημοσίευση σχολίου