you MPROUSKO EPEISODIA 528-529-530-531-532-533 | Minore 365

0


ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 528-529-530-531-532-533 MPROUSKO EPEISODIA
ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 528 MPROUSKO EPEISODIA
Η απόφαση στη δίκη του Διαμαντή από το δικαστήριο, δημιουργεί αναταραχή σε όλους, σε Κρήτη και Κύπρο… Ο Νεκτάριος και η Μελίνα, προσπαθώντας να συμφιλιώσουν τον Ματθαίο με τον Αχιλλέα, στο Λονδίνο καταστρώνουν ένα σχέδιο με απρόβλεπτες συνέπειες. Κι ενώ όλοι ανησυχούν για την τύχη της Βασιλικής, βρίσκεται και άλλη κοπέλα νεκρή στα Χανιά, ενώ ο Μανούσος Ροκάκης κυκλοφορεί ελεύθερος. Η Χρυσάνθη, προσπαθεί με κάθε τρόπο να απομακρύνει τον Πάτροκλο από τον Διαμαντή, αλλά προς το παρόν οι προσπάθειές της πέφτουν στο κενό, ενώ μέρα με τη μέρα ο Πάτροκλος μοιάζει να αποσταθεροποιείται όλο και πιο πολύ, με άγνωστες συνέπειες…
ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 529 MPROUSKO EPEISODIA
Η απόπειρα της Μελίνας και του Νεκτάριου να συμφιλιώσουν τον Ματθαίο με τον Αχιλλέα αποτυγχάνει παταγωδώς, παρόλ' αυτά εκείνοι δεν το βάζουν κάτω και καταστρώνουν δεύτερο πιο δραστικό σχέδιο. Η Αλίκη φοβάται να επιστρέψει στον Χρήστο, πιστεύοντας ότι ανήκει στον υπόκοσμο, έτσι η Δάφνη αναλαμβάνει να εξιχνιάσει την υπόθεση.. με παρεξηγήσιμο όμως τρόπο. Ο Διαμαντής, γνωρίζοντας πολύ καλά τον χαρακτήρα του Σήφη και σίγουρος ότι δεν έχει πεισθεί για την αθωότητά του, εφιστά την προσοχή του Πάτροκλου ώστε να μη πέσει στην παγίδα που πιθανολογεί ότι θα του στήσει. Στα Χανιά, η είδηση της σύλληψη ενός άντρα που φέρεται να έχει διαπράξει τους φόνους των νεαρών κοριτσιών, καθησυχάζει τους κάτοικους, αγνοώντας ότι ο πραγματικός δολοφόνος τριγυρνάει στα πόδια τους.
ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 530 MPROUSKO EPEISODIA
Ο Σήφης, ενημερώνεται απ' την Χρυσάνθη για τις συναντήσεις του Νικηφόρου με την Αναστασία και βγαίνει εκτός εαυτού.Ο Μανωλιός συλλαμβάνεται ως ύποπτος για τη δολοφονία της Αγλαΐας και η Κωνσταντίνα πιέζει τον Μηνά να της αποκαλύψει αν ο Μανωλιός διατηρούσε ερωτική σχέση μαζί της.. η Δάφνη αμφιβάλει για την αθωότητα του Μανωλιού, ενώ η Αναστασία στο άκουσμα της σύλληψης σπεύδει να ζητήσει την βοήθεια του Διαμαντή. Η Χρυσάνθη προσπαθεί να πείσει τον Σήφη ότι ο Νικηφόρος θα πρέπει να μείνει μακριά από την αδερφή του αφού σίγουρα κάποιο σχέδιο έχει και κινδυνεύει να την μπλέξει. Την ίδια ώρα ο Νικηφόρος κάνει πρόταση στην Αναστασία να πάνε μαζί ένα ταξίδι. Ο Ματθαίος επιτίθεται στον Νεκτάριο, και τον επικρίνει αυστηρά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας, αλλά τα βάζει και με τον Αχιλλέα που τόσο καιρό το γνώριζε και δεν μίλαγε.
ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 531 MPROUSKO EPEISODIA
Η Δάφνη στην προσπάθεια της να πάρει πληροφορίες για τον Χρήστο από τη Δήμητρα, παρεξηγείται.. και αφήνει την εντύπωση ότι η ίδια ενδιαφέρεται ερωτικά γι' αυτόν. Παρεξήγηση έχει και με τον Διαμαντή, όταν αυτός βρίσκει τον Μηνά μισόγυμνο να περιφέρεται στο σπίτι της.. Παράλληλα η Βασιλική έχει αποφασίσει να γυρίσει στην Κρήτη.. αποτυγχάνει όμως να προσεγγίσει τον Μηνά, αφού εκείνος είναι πιο ψυχρός και απόμακρος από ποτέ. Ο Σήφης στριμώχνει για μια ακόμα φορά τον Μανούσο Ροκάκη, για τις ύποπτες κινήσεις του , αλλά αυτός τα αρνείται όλα και ισχυρίζεται όλα είναι φήμες και ψέματα. Οι Ματθαίοι, βρίσκονται ακόμα στο Λονδίνο και ετοιμάζονται να επιστρέψουν στην Κύπρο, μαζί με τον μικρό Δημήτρη.
ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 532 MPROUSKO EPEISODIA
Η Βασιλική γυρίζει στα Χανιά και ο Μηνάς, της ανακοινώνει πως ο γάμος τους έχει τελειώσει. Ο Πάτροκλος με αφορμή την αρνητική στάση της Άννας απέναντι στη Χρυσάνθη, την πλακώνει στο ξύλο. Ο Μανωλιός κρατείται στην ασφάλεια για τον φόνο της Αγλαΐας και η Κωνσταντίνα παρότι είναι έξαλλη για την απιστία του, πιστεύει ακράδαντα στην αθωότητά του. Το βράδυ, η Βασιλική είναι μόνη της στο σπίτι και εισβάλει μέσα ο Μανούσος Ροκάκης, αποφασισμένος να τη σκοτώσει.Η Βασιλική, περνάει εφιαλτικές στιγμές καθώς βρίσκεται μέσα στο ίδιο της το σπίτι εγκλωβισμένη μαζί μ' έναν ψυχοπαθή δολοφόνο και πρέπει να παλέψει για να σώσει τη ζωή της.
ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 533 MPROUSKO EPEISODIA
Στο Λονδίνο, ανήμποροι να προσφέρουν την οποιαδήποτε βοήθεια, η Μελίνα κι ο Αχιλλέας κάνουν τα χειρότερα σενάρια μετά την απότομη διακοπή τηλεφωνικής επικοινωνίας τους με την Βασιλική. Παράλληλα στα Χανιά, ο Πάτροκλος δείχνει να 'χει βγει εκτός ελέγχου, ενώ ο Διαμαντής κρατάει με νύχια και με δόντια την Άννα, προκειμένου να μην τον καταγγείλει στην αστυνομία για ξυλοδαρμό. Στο μεταξύ η Δάφνη, αρχίζει ν' αγανακτεί με τον Μηνά, ο οποίος τα θέλει όλα στο χέρι, ενώ η μικρή Στεφανία εκφράζει στον Σήφη της ανησυχίες της.. για το μέλλον του. Ο δικηγόρος του Μανωλιού, ετοιμάζει την απολογία του, κάτι όχι και τόσο εύκολο μιας κι ο Μανωλιός έχει την δική του άποψη επί του θέματος. Ο Σήφης ετοιμάζεται μ' αγωνία να συναντήσει την Άλκηστη, ένα ατύχημα όμως της Στεφανίας τελευταία στιγμή θα τ' αλλάξει όλα.

Δημοσίευση σχολίου