0


Ραγισμένες Καρδιές 47-48-49-50 RAGISMENES KARDIES gr subs 47-48-49-50 ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 47 RAGISMENES KARDIES
Ο Τζιχάν είναι αποφασισμένος να προστατεύσει την οικογένειά του, αλλά να μην κάνει πίσω σε όσα διεκδικεί στη ζωή του. Η Ντιλάρα έχει βυθιστεί σε δυσάρεστες σκέψεις, ενώ η Τζανσού έχει πάει να μείνει πάλι με την Γ κιουλσερέν. Η Ντιλάρα σοκάρεται όταν διαβάζει ένα δημοσίευμα στις εφημερίδες. Πληγωμένη από τη διάλυση του γάμου της, επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη στον Τζιχάν.

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 48 RAGISMENES KARDIES
Η Γκιουλσερέν, αγνοώντας όσα συμβαίνουν, περνά όμορφες στιγμές με την Τζανσού. Κάποια στιγμή όμως, η κόρη της βρίσκεται αντιμέτωπη μ' έναν κίνδυνο και η Γκιουλσερέν τρέχει να την προστατεύσει. Ο Τζιχάν, για μια ακόμη φορά, καλείται να χειριστεί τη νεανική απερισκεψία του γιου του. Βρίσκεται, όμως, και στο πλευρό της Γκιουλσερέν και της Τζανσού. Η Χαζάλ εξακολουθεί να υποφέρει από τη ζήλια που αισθάνεται για την Τζανσού.

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 49 RAGISMENES KARDIES
Η Χαζάλ συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένη. Δεν μοιάζει καθόλου στην Τζανσού, όσο κι αν προσπαθεί να την επισκιάσει. Η Ντιλάρα έχει μια συζήτηση μητέρας-γιου με τον Οζάν. Η Γκιουλσερέν προσπαθεί να έχει μια ουσιαστική συζήτηση με τη Χαζάλ, αλλά δεν τα καταφέρνει. Η Χαζάλ είναι ένα εξαιρετικά θυμωμένο κορίτσι. Η Γκιουλσερέν και ο Τζιχάν προσπαθούν ενωμένοι να αντιμετωπίσουν όλες τις αντιξοότητες.

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 50 RAGISMENES KARDIES
Η Κεριμάν απολαμβάνει την ελευθερία της κι αποφασίζει να προσεγγίσει ξανά την Γκιουλσερέν. Ο Τζιχάν βρίσκεται αντιμέτωπος με το ειλικρινές παράπονο της Ντιλάρα, ενώ ο Οζκάν δεν λέει να αφήσει ήσυχη την Γκιουλσερέν. Ο Τζιχάν, η Ντιλάρα κι η Γκιουλσερέν μαζί με τη Χαζάλ και τον Οζάν βρίσκονται σε μια εκδήλωση προς τιμήν της Τζανσού, που βραβεύεται για τις επιδόσεις της στην ιππασία.

Ραγισμένες Καρδιές νέα επεισόδια 51, 52, 53, 54, 55

Δημοσίευση σχολίου