0


ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 6-7-8-9-10 Τρελή Οικογένεια 6-7-8-9-10 TRELH OIKOGENEIA

Τρελή Οικογένεια επεισόδιο 6 TRELH OIKOGENEIA
Η Μαργαρίτα μαζί με τον πρώην άνδρα της τον Στάθη, βρίσκουν την ευκαιρία ώστε να εξασκήσουν το μεγάλο ταλέντο τους στην υποκρισία. Έτσι λοιπόν όταν θα είναι μόνοι τους θα έχουν έναν άσχημο καυγά, αλλά όταν θα βρίσκεται κάποιο μέλος της οικογένειας εκεί πέρα θα δείχνουν αγαπημένοι. Έτσι λοιπόν φαίνεται να το καταφέρνουν με μεγάλη επιτυχία αυτό που κάνουν, αφού φτάνουν στο σημείο να δίνουν μαθήματα.Η γοητευτική νταντά που έχουν τα δίδυμα έρχεται στο σπίτι για πρώτη φορά και αυτός που θα την υποδεχτεί είναι ο Ρίκο. Φαίνεται όμως το αθώο φλερτ που θα υπάρξει θα καταλήξει σε ένα πολύ μεγάλο φιάσκο, καθώς η Ρωξάνη βρίσκεται εκεί και θα τον πιάσει στα πράσα να κάνει μια πράξη που δεν θα είναι αυτό που στο τέλος θα νομίζει. Η Μαργαρίτα μαζί με την Ρωξάνη θα καταφέρουν και θα ανακαλύψουν πολλά αντικείμενα από την αγαπημένη τους παιδική ηλικία και αρχίζουν να θυμούνται τις μέρες που είχαν στο παρελθόν σαν παιδιά. Έτσι λοιπόν το σύντομο ταξίδι τους στις αναμνήσεις φαίνεται ότι θα καταλήξει σε έναν άσχημο καυγά και σε ένα άσχημο ξύλο που θα φέρει δάκρυα.

Τρελή Οικογένεια επεισόδιο 7 TRELH OIKOGENEIA
Η Ρωξάνη παίρνει την απόφαση, ώστε να φτιάξει κάπως τις σχέσεις που έχει μαζί με τον Ρίκο και θα πάει να αντιγράψει μια κίνηση και μια σκηνή μέσα από την περιβόητη ταινία « εννιάμισι εβδομάδες ». Έτσι βλέπουμε το όλο σκηνικό να παίρνει φωτιά, αλλά από ότι φαίνεται το καυτό γάλα στο μπιμπερό των διδύμων θα τους στείλει για ακόμα μία φορά στην εποχή των παγετώνων.Ο Αντώνης επιστρέφει από την προπόνηση χτυπημένος. Η Μαργαρίτα δείχνει να αγανακτεί με αυτό που βλέπει και παίρνει την απόφαση να πάει να συναντήσει τον προπονητή του γιου της και να έχουν μία σοβαρή κουβέντα. Τα πράγματα όμως στην πορεία θα αλλάξουν, αφού ο γοητευτικός προπονητής του παιδιού της ο περιβόητος κύριος Μικελίδης θα καταφέρει και θα της δείξει μία κάπως διαφορετική οπτική που έχει το άθλημα.Η Χλόη καταφέρνει και παίρνει μία παρτίδα από τον παππού της στο σκάκι και αμέσως, όλοι στην οικογένεια καταλαβαίνουν ότι ο αρχηγός μέσα στο σπίτι δεν ξέρει να χάνει με τίποτα. Την ίδια στιγμή βλέπουμε και τον Φάτσα να καταφέρνει και να μην χάνει καμία ευκαιρία, ώστε να είναι αυτός ο επόμενος Ρόμπερτ ντε Νίρο μέσα στον ρόλο του Άρη Μικελίδη ο Δημήτρης Μενούνος.

Τρελή Οικογένεια επεισόδιο 8 TRELH OIKOGENEIA
Ο Ρίκο παίρνει την απόφαση να κάνει την πλάκα με την μανία που έχει ο Γιάννης, ώστε να τον αποκαλεί οι μαφιόζο και θα εμφανιστεί μπροστά του σαν τον Δον Κορλεόνε. Ο Γιάννης φαίνεται να θυμώνει και να μην συμμερίζεται την φιλότιμη προσπάθεια που έκανε ο γαμπρός του.Η Μαργαρίτα θα προσπαθήσει να μάθει εάν η Χλόη έχει ολοκληρώσει με κάποιο αγόρι και αυτό που θα κάνει θα οδηγήσει την κόρη της στο να εκνευριστεί. Έφτασαν τα γενέθλια του Γιάννη, αλλά η Αλέκα δεν θα του κάνει πάρτι για πρώτη φορά και αυτό είναι που θα τον δυσαρεστήσει. Ο Αντώνης φαίνεται ότι συζητάει την τιμή που θα πάρει από την Ρωξάνη, ώστε να της φυλάξει τα δίδυμα.Η Χλόη του λέει να ζητήσει περισσότερα χρήματα και τότε μεταξύ τους θα ξεκινήσει μια συνδικαλιστική κόντρα που θα έχει μία απίστευτη έκπληξη.

Τρελή Οικογένεια επεισόδιο 9 TRELH OIKOGENEIA
Η Ρωξάνη ξεκινά και χορεύει αισθησιακά και ο Ρίκο πιστεύει ότι ίσως να έχουν μια ερωτική βραδιά, αλλά τελικά χάνει τις ελπίδες του πολύ γρήγορα. Ο Γιάννης που βλέπει με το τηλεσκόπιο τα άστρα θα κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να κολλήσει με την αστρονομία και τον Αντώνη. Όταν ο Αντώνης θα βαρεθεί πάρα πολύ γρήγορα, ο Γιάννης θα βρει έναν πολύ παράξενο τρόπο, ώστε το ενδιαφέρον του να ανανεωθεί πάρα πολύ γρήγορα.Η Μαργαρίτα βρίσκει μέσα σε ένα παντελόνι της Χλόης κάποια προφυλακτικά και τότε θα πάει να της κάνει την ερώτηση τι είναι αυτά και τι σημαίνει. Η Μαργαρίτα με τη σειρά της της λέει ότι το παντελόνι δεν είναι δικό της, αλλά του Αντώνη και ότι τα προφυλακτικά που έχει στο παντελόνι τα χρησιμοποιεί εκείνος με έναν πολύ παράξενο τρόπο και όχι με αυτόν που πιστεύει η μητέρα του.Ο Γιάννης παρέα με την Αλέκα φτιάχνουν ένα πάρτι για να γιορτάσουν την επέτειο του γάμου τους. Τα παιδιά θα τους ρωτήσουν πόσα χρόνια είναι μαζί, αλλά εκείνοι θα τους εξηγήσουν τον παράξενο τρόπο με τον οποίον υπολογίζουν τα χρόνια που είναι παρέα.

Τρελή Οικογένεια επεισόδιο 10 TRELH OIKOGENEIA
Η Αλέκα έχει τους αστρολογικούς χάρτες μπροστά της και θα προσπαθήσει να συντάξει τα ωροσκόπια που έχουν τα δίδυμα παιδάκια. Εκεί είναι και η Ρωξάνη που κάθεται και βλέπει όσα κάνει η Αλέκα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Γιάννης με τη σειρά του θα αμφισβητήσει όσα λέει η Αλέκα.Η Μαργαρίτα θα πει στην Χλόη αλλά και στον Αντώνη να πάνε όλοι μαζί για ψυχοθεραπεία για να καταφέρουν και να φτιάξουν τις προσωπικές σχέσεις που έχουν. Στην ομάδα της όμως δεν θέλει να βάλει τον Ρίκο. Ύστερα από μία απίστευτη και πέρα από κάθε φαντασία συζήτηση που έχει ο Αντώνης μαζί με την μητέρα του, θα πειστεί ότι ίσως να είναι η μετενσάρκωση του θείου του,του Βλάση και αυτό θα πάει να το πει στον παππού του και στη γιαγιά του. Η Ρωξάνη θα φύγει και θα αφήσει στον Ρίκο να φυλάξει τα δίδυμα, αλλά φαίνεται να αγωνιά για όσα γίνουν στο σπίτι ενώ εκείνη θα λείπει.

νέα επεισόδια Τρελή Οικογένεια Επεισόδια 11-12-13-14-15 TRELH OIKOGENEIA

Δημοσίευση σχολίου