you ragismenes kardies 35-34-33-32-31 | Minore 365

0


Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδια 31-32-33-34-35 ragismenes kardies 31-32-33-34-35 paramparca gr subs

Δευτέρα 30/11/15 Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 31 parmparca
Ο Αλπέρ και η Σολμάζ νοιώθουν ότι έφτασαν στο τέλος αλλά συμβαίνει κάτι που τους αφήνει άφωνους. Η Χαζάλ αρχίζει και αισθάνεται παραμελημένη και κάνει μια απρόσμενη πράξη που εκπλήσσει τους πάντες. Ο μοναδικός που δεν επηρεάζεται από τα καμώματα της αδελφής του είναι ο Oζάν. Ο Τζιχάν αποκαλύπτει στη Ντιλάρα όσα έγιναν τη στιγμή που πυροβολήθηκε και η Ντιλάρα σοκάρεται. Από την άλλη η Γκιουλσερέν ζητά από τον Τζιχάν να μη ξαναβρεθούν για να μη διαλυθεί η οικογένειά του.

Τρίτη 1/12/15 Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 32 paramparca
Η Ντιλάρα ενημερώνει το δικηγόρο της ότι ο Τζιχάν πυροβολήθηκε από τον Αλπέρ. Η Γκιουλσερέν δεν έχει πει ακόμη τίποτα στον Τζιχάν για την επιστροφή του Οζκάν. Όταν όμως ο Τζιχάν μαθαίνει ότι η Τζανσού τον γνώρισε, εξοργίζεται. Σε έξαλλη κατάσταση πηγαίνει να συναντήσει τον Οζκάν και η συνάντησή τους καταλήγει σε άσχημο καυγά. Ο Οζκάν καταλαβαίνει πλέον πώς μπορεί να χειριστεί τον Τζιχάν και αναθεωρεί έτσι τα σχέδιά του. Στο μεταξύ η Χαζάλ σοκάρεται με την ευκολία που η Ντιλάρα ετοιμάζεται να τη δώσει πίσω στον Οζκάν για να σώσει την Τζανσού...

Τετάρτη 2/12/15 Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 33 paramparca
Η Χαζάλ είναι πληγωμένη και προδομένη και χρησιμοποιεί διάφορους τρόπους για να προσελκύσει την προσοχή των γονιών της. Παράλληλα η Ντιλάρα και ο Ραχμί είναι μετανιωμένοι που βοήθησαν τον Οζκάν να επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη ενώ ο Ραχμί ετοιμάζεται να διαπραγματευτεί με την Κεριμάν για να σταματήσει την αντιπαλότητα μαζί της. Στο μεταξύ η Γκιουλσερέν αποκαλύπτει στη Ντεριά ότι την απέλυσαν ενώ από την άλλη της τηλεφωνεί και ο Τζιχάν ο οποίος είναι εκνευρισμένος που δεν του είπε τίποτα για την επιστροφή του Οζκάν.

 Πέμπτη 3/12/15 Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 34 paramparca
Ο Τζιχάν προσλαμβάνει σωματοφύλακες για να προστατεύουν τη Χαζάλ και τη Τζανσού. Στη συνέχεια κατηγορεί τη Ντιλάρα όταν μαθαίνει από τη Ντεριά για την απόλυση της Γκιουλσερέν η οποία έχει αντιληφθεί ότι δεν μπορεί πια να μένει στο σπίτι της Ντεριά. Στη συνέχεια η Γκιουλσερέν βρίσκεται μόνη στο σπίτι με τον Οζκάν και κάνει ότι μπορεί για να προστατεύσει τον εαυτό της. Όμως ο Οζκάν είναι ασταμάτητος κι έτσι προτιμά να πηδήξει από το παράθυρο!

Παρασκευή 4/12/15 -  Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 35 paramparca
Η Ντιλάρα ενημερώνεται από τον Τζιχάν ότι ο Αλπέρ μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο και υποψιάζεται τον Ραχμί αλλά εκείνος παίζει θέατρο. Κατόπιν πηγαίνει στο νοσοκομείο για να ψαρέψει τη Σολμάζ και να μάθει έτσι πού έχουν πέσει οι υποψίες. Ο δικηγόρος ενημερώνει την Γκιουλσερέν ότι είναι πιο εύκολο από ότι νόμιζε να βγάλει διαζύγιο. Παράλληλα όμως η Γκιουλσερέν ανησυχεί που η Τζανσού γνώρισε τον Οζκάν και τον συμπάθησε και αποφασίζει να την προειδοποιήσει γι'αυτόν. Στο μεταξύ ο Οζκάν κατηγορεί τον Τζιχάν για όλα όσα έχουν συμβεί αλλά ενώ προσπαθεί να τον εκφοβίσει, βρίσκεται μπλεγμένος σε σοβαρά προβλήματα...

Δημοσίευση σχολίου