0


ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 423-424-425-426-427 brousko epeisodia
Μπρούσκο επεισόδιο 423 mprousko
Η Μελίνα έχει κυριευθεί από το φόβο της ότι θα χάσει οριστικά τον Αχιλλέα. Ο Μάρκος με τον Παύλο θα έχουν μεταξύ τους μια ένταση γιατί η Δάφνη έχει το κακό ελάττωμα να ανακατεύεται σε όλα. Ο Μηνάς και η Βασιλική νομίζουν ο ένας για τον άλλον ότι έχει παράλληλη σχέση και γι αυτό και οι δύο παρακολουθούν ο ένας τον άλλον.Τον Αλεξάνδρου τον συλλαμβάνουν και αυτό εξοργίζει πάρα πολύ τον Νικηφόρο, ενώ ο Ματθαίος πηγαίνει στα Χανιά για να αναγνωρίσει αν είναι αυτός ο άνθρωπος που αποπειράθηκε να τον δολοφονήσει.Η Χρυσάνθη είναι πάρα πολύ φιλική απέναντι στον Αχιλλέα, αλλά ο Αχιλλέας για κάποιο παράξενο λόγο είναι πολύ μαζεμένος μαζί της.Στον Σήφη η Όλγα κάνει μια αποκαλυπτική ομολογία και του λέει ότι τον έχει ερωτευτεί και περιμένει να δει την αντίδραση του. Η Δάφνη είναι πάρα πολύ τσαντισμένη με τον Πάτροκλο γιατί νομίζει ότι θα ξεκινήσει να στήσει μια νέα πλεκτάνη εις βάρος της, όταν όμως θα συναντηθούν τους περιμένει και τους δύο μια έκπληξη.Η γιαγιά Ανδριανή θα ταραχτεί πάρα πολύ λόγω της αναγνώρισης ενός ανθρώπου. Τρομοκρατημένη η Δήμητρα βλέπει τον Πάτροκλο να πέφτει αιμόφυρτος στο κήπο από ένα πυροβολισμό που θα δεχτεί...

Μπρούσκο επεισόδιο 424 mprousko
Μετά τον πυροβολισμό του Νεκτάριου λόγω της κατάστασης του τον μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο και ο Αχιλλέας λέει στη Δήμητρα να μην πουν ακόμα τίποτα στον Ματθαίο.Ο Αχιλλέας πάει στο Χρήστο και του λέει να μάθει όσα περισσότερα μπορεί σχετικά με τον άντρα που έχουν συλλάβει για την απόπειρα δολοφονίας του Ματθαίου, αλλά και για τον Νικηφόρο και την Χρυσάνθη.Η γιαγιά λέει στη Μελίνα ότι θα την βοηθήσει να τα ξαναφτιάξει με τον Αχιλλέα, αλλά ο Αχιλλέας είναι ανένδοτος και πολύ θυμωμένος μαζί της και αποφασίζει να φύγει από το σπίτι.Η γιαγιά Ανδριανή θα μείνει άναυδη μόλις παρουσιαστεί μια γυναίκα που η φυσιογνωμίας της θα είναι πολύ δυσάρεστη. Τα ψέματά του Σήφη θα καταλάβει η Στεφάνια, ότι δηλαδή της έχει πει ψέματα για να μπορέσει να βρεθεί με την Όλγα χωρίς να τους ενοχλήσει κανένας.Σοκαρισμένη θα είναι και η Δάφνη, αφού θα κάνει την εμφάνισή της η Χέλγκα Λινεμάγιερ και θα προσπαθήσει να ανακαλύψει ποιο πρόσωπο κρύβεται πίσω από αυτήν την ταυτότητα.

Μπρούσκο επεισόδιο 425 mprousko
Ο Αχιλλέας έχει πάρει την απόφαση να φύγει από το σπίτι και θα στείλει την Ανδρούλα για να πάρει τα ρούχα του και αυτό το γεγονός θα βυθίσει την Μελίνα σε μεγάλη απελπισία που βλέπει τον καβγά που είχαν να παίρνει άλλες διαστάσεις.Σε άσχημη σύγκρουση θα έρθει ο Ματθαίος με την Αναστασία η οποία δεν θέλει να διακόψει τη συνεργασία που έχει με τον Διαμαντή και τον Σήφη και να προχωρήσει στην δική του επιχείρηση.Εξοργισμένη είναι η Χρυσάνθη με το Νικηφόρο γιατί υποπτεύεται ότι αυτός είναι πίσω από την επίθεση του Νεκτάριου και τον απειλεί ότι θα τον καρφώσει στην Αστυνομία. Ο Νικηφόρος δίνει εντολή, ώστε να βγάλουν απ τη μέση τον Αλεξάνδρου μέσα στη φυλακή.Ο Μηνάς και η Βασιλική ύστερα από την παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί θα αποκαλύψει ο ένας στον άλλον ότι ο ένας παρακολουθεί τον άλλον.Η Στεφανία με τον πατέρα της έχουν έναν άσχημο καβγά, όπου ο Σήφης τότε θα την βάλει τιμωρία γιατί είναι ανένδοτη με το θέμα της Όλγας.Η Μελίνα παίρνει την απόφαση να πάει και να παρακολουθήσει τον Αχιλλέα και τότε θα έχει μια τρομερή ανακάλυψη που θα την πληγώσει πάρα μα πάρα πολύ.

Μπρούσκο επεισόδιο 426 mprousko
Τελικά ο Αλεξάνδρου βρίσκεται νεκρός στο κελί του και αυτό θα ταράξει πάρα πολύ τον Ματθαίο και την Αναστασία, χωρίς να ξέρουν ότι πίσω από την ψεύτικη αυτοκτονία του Αλεξάνδρου κρύβεται ο Νικηφόρος.Ο Πάτροκλος θα έχει υποψίες για το πως κατέληξε τελικά η μητέρα του, όταν θα ακούσει τυχαία ένα παράξενο τηλέφωνα της γιαγιάς Ανδριανής. Ξάγρυπνοι έμειναν ο Μάρκος και η Δάφνη λόγω της παρουσίας του Μανωλιού στο σπίτι τους και τότε ζητάνε από την Κωνσταντίνα να πάει να τον πάρει.Μιας άσχημη σύγκρουση θα υπάρξει ανάμεσα στην Αναστασία και στον Σήφη, όταν ο Σήφης θα της πει ότι σκοπός του Ματθαίου είναι να τους καταστρέψει οικογενειακώς. Ο Ματθαίος τελικά θα καταφέρει να χτυπήσει τον Διαμαντή στην αχίλλειο πτέρνα του και θα του θίξει τον εγωισμό του και αυτός θα γίνει έξω φρενών.Ο Αχιλλέας δηλώνει ανένδοτος να γυρίσει πίσω στο σπίτι του, παρ όλο που ανακατεύονται όλοι και τότε η Μελίνα θα κάνει μια τελευταία απελπισμένη κίνηση, μήπως και μπορέσει να γλιτώσει τον γάμο της.

Μπρούσκο επεισόδιο 427 mprousko
Η κίνηση που θα κάνει η Μελίνα θα την μετανιώσει αργότερα αν και ήταν κίνηση πανικού. Η Μελίνα βρίσκεται σε απόγνωση και νιώθει ντροπιασμένη και κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο.Ο Αχιλλέας παίρνει την απόφαση και δίνει εντολή να γκρεμιστεί ο τοίχος από το τούνελ στο κτήμα Δημοσθένους και αυτός ο τοίχος φαίνεται να κρύβει ένα πάρα πολύ μεγάλο μυστικό, όπου η Χρυσάνθη που είναι εκεί, φοβάται να μην αποκαλυφθεί το μυστικό της.Ο Σήφης επιτίθεται στον Ματθαίο και θα τον κατηγορήσει ότι θέλει να απομονώσει την Αναστασία από την οικογένειά της, αλλά ο Ματθαίος δεν υποχωρεί από τις απόψεις που έχει.Μια πρόταση θα κάνει ο Νικηφόρος στον Αχιλλέα και στον Νεκτάριο για να μπει κι αυτός την εταιρεία τους, με σκοπό να μπορέσει να εξυπηρετήσει τα δικά του σχέδια.Ο Πάτροκλος σε ένα συναισθηματικό του ξέσπασμα θα έρθει πάρα πολύ κοντά με τη Χρυσάνθη, η οποία τον στηρίζει και θα δημιουργηθεί μια περίεργη φιλική σχέση ανάμεσά τους..

νέα επεισόδια Μπρούσκο 428-429-430-431-432 mproysko
mproysko-423-424-425-426-427-428-429-430-431-432 ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Δημοσίευση σχολίου