you Οι Συμμαθητές επεισόδιο 166-167-168 | Minore 365

0

​OI SYMMATHITES EPISODIO 166 Οι Συμμαθητές επεισόδιο 9 κύκλος Β' - H Τατιάνα είναι πολύ αγχωμένη για το αν θα καταφέρει να μεγαλώσει το παιδί της. Η Ντίνα θα πάει και θα αναγκάσει τον Άρη να της δεσμευτεί πως θα χρηματοδοτήσει την επιχείρηση της.Ο Άρης θα απαιτήσει ο Παύλος να παραιτηθεί από την εταιρία και η Τατιάνα να επιστρέψει τις μετοχές της. Ο Παύλος και η Τατιάνα θα έρθουν πιο κοντά χάρη στο νεογέννητο παιδί τους.Η Γκέλυ θα αποκαλύψει στον Ισίδωρο αλλά και στην Ντίνα την αλήθεια για το παιδί της Τατιάνας.

OI SYMMATHITES EPISODIO 167 Οι Συμμαθητές επεισόδιο 10 κύκλος Β' - O Ανδρέας είναι πολύ θυμωμένος μετά την απόφαση που πήρε η Μαριλένα να φύγει για ταξίδι. Έτσι λοιπόν εκείνος θα κανονίσει ένα ταξιδάκι για τον γύρο της Ευρώπης. Η Μαριλένα θα το μάθει έκπληκτη αυτό το γεγονός και θα πάθει σοκ, αλλά αυτό που θα την σοκάρει περισσότερο από όλα είναι ότι θα πάει και η Κρίστη μαζί του. Ο Παύλος μαζί με την Τατιάνα θα συμφιλιωθούν και θα αναλάβουν το παιδί τους.Ο Αριστείδης φαίνεται ότι τελικά πείθεται από τον Γιώργο και τον Άρη να πάει να βγει ένα ραντεβού μαζί με την Τζένη.

OI SYMMATHITES EPISODIO 168 Οι Συμμαθητές επεισόδιο 11 κύκλος Β' - Η Μαριλένα θα μάθει το νέο μου ότι ο Ανδρέας θα πάει ένα ταξίδι μαζί με την Κρίστη. Τότε θα τον πάρει τηλέφωνο και θα του κάνει σκηνή.Ο Στέφανος θα πιέσει την Τατιάνα να πάει και να μιλήσει στον Παύλο για την πραγματική ταυτότητα που έχει. Η Σοφία θα ανακοινώσει στον Τζέρι και στον Βαγγέλη ότι θα αναχωρήσει για την Αμερική. Ο Τζέρι θα της προτείνει να αποχαιρετήσει τον Άρη από κοντά. Η Ντίνα θα αρχίσει να δέχεται παραγγελίες για τα περιβόητα « πιτάκια της Ντίνας ».Ο Αριστείδης μαζί με την Τζένη βγαίνουν για φαγητό. Τότε θα πάρουν την απόφαση να μείνουν φίλοι, αλλά θα καταλήξουν να φιλιούνται.Η Πωλίνα θα πείσει τον Άρη να πάνε να επισκεφθούν το μωρό που έχει ο Παύλος .

Δημοσίευση σχολίου