you ragismenes kardies 20-19-18-17-16 | Minore 365

0

​ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 16-17-18-19-20 paramparca

paramparca Ραγισμένες Καρδιές επεισόδιο 16 ragismenes kardies
H Κεριμάν πιστεύει ότι όλη αυτή η κατάσταση που δημιουργήθηκε ίσως να είναι η μοναδική ευκαιρία που θα έχει στη ζωή της, ώστε να μπορέσει και να βγει από την μιζέρια που ζει. Έτσι λοιπόν την βλέπουμε να παίρνει την απόφαση να κάνει ότι μπορεί για να καταφέρει και να πάρει χρήματα από την οικογένεια του Τζιχάν. Έτσι λοιπόν μέσα της φαίνεται να είναι πολύ αποφασισμένη μέχρι να καταφέρει και να πετύχει αυτό που θέλει.Ένα μεγάλο λάθος που θα κάνει η Γκιουλσερέν φαίνεται ότι θα δυναμιτίσει πάρα πολύ το κλίμα. Αυτό που πραγματικά θα γίνει, φαίνεται ότι θα αφήσει άναυδη μέχρι και την Ντιλάρα. Έτσι λοιπόν ύστερα από αυτή τη νύχτα τα πράγματα δείχνουν γίνονται όλο και πιο περίπλοκα.Ο Ραχμί θα πάει και θα ανακοινώσει σε όλους ότι βρήκε το κολιέ που είχε η Γκιουλσερέν, μέσα στην τσέπη του Τζιχάν έτσι όλη αυτή η ανακοίνωση θα δημιουργήσει ένα σοκ στον Τζιχάν, την Γκιουλσερέν, την Χαζάλ, αλλά και την Τζανσού. Έτσι λοιπόν η Γκιουλσερέν έχει καταλάβει ότι η Ντιλάρα οργάνωσε αυτό το δείπνο με πρωταρχικό σχέδιο της, να την υποβαθμίσει μπροστά στα κορίτσια. Έτσι λοιπόν η Γκιουλσερέν δεν φαίνεται να ανέχεται άλλο την συμπεριφορά της Ντιλάρα. Έτσι λοιπόν θα έχει έναν έντονο διάλογο μαζί με την Ντιλάρα και θα αποχωρήσει μέσα από την έπαυλη των Γκιουρπινάρ.Η Χαζάλ με τη σειρά της φαίνεται ότι θα αρνηθεί να πάει μαζί της.Ο Τζιχάν δείχνει έτοιμος, ώστε να πάει να βρει την Γκιουλσερέν μέχρι την στιγμή που η γυναίκα του η Ντιλάρα θα του πει ότι πήγαν και συνέλαβαν το γιο τους.

paramparca Ραγισμένες Καρδιές επεισόδιο 17 ragismenes kardies
O πατέρας του Τζιχάν φαίνεται να τον πιέζει έντονα, αλλά τον πιέζει και η Ντιλάρα. Ο Τζιχάν παίρνει τον οριστική απόφαση, ώστε να χωρίσει μαζί με την Ντιλάρα. Έτσι λοιπόν παίρνει την απόφαση να πάει να τα πει όλα στην Τζανσού και εκεί θα της μιλήσει και για την Γκιουλσερέν.Η Ντιλάρα έχει γίνει ένα ψυχολογικό ράκος και είναι σχεδόν βέβαιη ότι υπεύθυνη για το διαζύγιο της πρέπει να είναι οι Γκιουλσερέν και παίρνει την απόφαση να την εκδικηθεί. Η Χαζάλ θα μάθει ότι ο πατέρας της ο Οζκάν είναι στη φυλακή και θα έχει έναν έντονο καβγά μαζί με την Κεριμάν, αφού θα καταλάβει ότι όλο αυτό τον καιρό τους έκρυβε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.Η Σολμάζ παρέα με τον Αλπέρ θα μοιράσουν την φωτογραφία από την σύλληψη του γιου του Τζιχάν σε έναν δημοσιογράφο, ώστε να εκδικηθούν τον Τζιχάν.Η Γκιουλσερέν πιστεύει ότι έχει χάσει κάθε ελπίδα, ώστε να έχει μια καλύτερη ζωή και ένα καλύτερο μέλλον. Από τη μία σκέφτεται αυτό το περιβόητο δείπνο της Ντιλάρα και από την άλλη έχει στο μυαλό της το σκληρά λόγια που της είπε η Κεριμάν και η Χαζάλ και δεν φαίνεται να ηρεμεί.Έτσι λοιπόν η Γκιουλσερέν πιστεύει ότι έχει χάσει κάθε ελπίδα και αρχίζει να καταρρέει. Έτσι λοιπόν όταν θα συνέλθει από αυτό το δυνατό σοκ την περιμένει μία καινούργια έκπληξη, αφού θα δει κάποιον να είναι στο πλάι της.

paramparca Ραγισμένες Καρδιές επεισόδιο 18 ragismenes kardies
O Τζιχάν μαζί με την Ντιλάρα έχουν ένα μεγάλο λόγο, ώστε να είναι χαρούμενοι, αφού το παιδί τους αποφυλακίζεται αλλά με την μόνη διαφορά ότι ο Τζιχάν δε μένει πια εκεί.Ο Τζιχάν όμως δείχνει να είναι ανήσυχος αφού η Γκιουλσερέν έχει κλείσει το κινητό της και δεν μπορεί να μιλήσει μαζί της.Η Γκιουλσερέν δείχνει να είναι αναστατωμένη όταν η κόρη της η Χαζάλ μαζεύει τα πράγματα της και ετοιμάζεται να φύγει από το σπίτι.Η Τζανσού είναι έκπληκτη όταν θα δει την Χαζάλ να πηγαίνει στην έπαυλη και εκεί πιστεύει ότι η Χαζάλ πήγε για να μείνει για πάντα.Η Χαζάλ είναι στο σπίτι και η Ντιλάρα κάνει ότι περνάει από το χέρι της, ώστε να νιώσει την έπαυλη σαν το σπίτι της. Η Ντιλάρα προχωράει σε ακόμα μία κίνηση και θα απαγορέψει στην Γκιουλσερέν να έχει οποιαδήποτε επαφή μαζί με την Χαζάλ.Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στο ιντερνέτ θα ανεβεί μία δυσφημιστική ανάρτηση και θα αφορά τον Οζάν και όλο αυτό το γεγονός θα κάνει έξω φρενών τόσο τον ίδιο αλλά και τον Τζιχάν, ο οποίος παίρνει την απόφαση να αντιμετωπίσει όλη αυτή την κατάσταση με έναν δικό του τρόπο.Η Γκιουλσερέν με τη σειρά της κάνει ότι περνάει από το χέρι της, ώστε να αποκαταστήσει την φήμη της αλλά και το όνομα της από τις συκοφαντίες του λένε για εκείνη. Η Γκιουλσερέν θα προσπαθήσει ακόμα να φέρει πίσω στο σπίτι της την κόρη της την Χαζάλ γεγονός που θα αιφνιδιάσει την Ντιλάρα.

​paramparca Ραγισμένες Καρδιές επεισόδιο 19 ragismenes kardies
Η Γκιουλσερέν δείχνει να είναι αναστατωμένη, αφού πιστεύει ότι έχει χάσει την Χαζάλ μια για πάντα. Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά αρνείται με τη σειρά της να πάει στον Τζιχάν και να του ζητήσει να την βοηθήσει.Όταν ο Τζιχάν θα μάθει τι πραγματικά έχει συμβεί, βρίσκει την Ντιλάρα και της ζητάει το λόγο. Η Ντιλάρα όμως φαίνεται να τον ξαφνιάζει αυτή με τη σειρά της, αφού του λέει ότι δέχεται να του δώσει το περιβόητο διαζύγιο αλλά θα του βάλει έναν όρο.Αυτός ο όρος είναι να μείνει στην έπαυλη η Τζανσού μαζί με την Χαζάλ και η Γκιουλσερέν να μην έχει κανένα δικαίωμα να βλέπει κανένα από τα δύο παιδιά.Η Χαζάλ με τη σειρά της δείχνει να περνάει πολύ όμορφα στην έπαυλη, αλλά συμπεριφέρεται με μεγάλη αγένεια και μεγάλη απληστία γεγονός που θα προκαλέσει μεγάλο σοκ σε όλους. Σοκ θα προκαλέσει ακόμη και στην Ντιλάρα, όπου και την ανέχεται επειδή την θέλει ώστε να εκδικηθεί την Γκιουλσερέν.Η Τζανσού δείχνει να είναι πολύ πληγωμένη από την βιολογική μητέρα της. Η Ντιλάρα πηγαίνει και λέει στον γιο της τον Οζάν ότι ο πατέρας του έχει σχέση μαζί με την Γκιουλσερέν και γι' αυτό σηκώθηκε και έφυγε από την έπαυλη. Έτσι λοιπόν βλέπουμε τον Οζάν να έχει μία άσχημη αντίδραση γεγονός που θα σοκάρει πολύ τον Τζιχάν αλλά και την Γκιουλσερέν.

paramparca Ραγισμένες Καρδιές επεισόδιο 20 ragismenes kardies
Η Τζανσού μαζί με τον Οζάν δείχνουν να έρχονται σε πολύ μεγάλη δυσκολία, ώστε να δεχτούν την καινούργια τους ζωή. Η Χαζάλ με την σειρά της δεν φαίνεται να βοηθάει με την συμπεριφορά της.Η Γκιουλσερέν θα ξαφνιάσει τον Τζιχάν με αυτό που θα του πει. Και ενώ γίνονται όλα αυτά θα έρθει στην εφημερίδα ένα άρθρο που θα προκαλέσει πολύ μεγάλη αναταραχή σε όλους. Έτσι λοιπόν με αυτό το άρθρο τα σχέδια που έχει καταστρώσει η Ντιλάρα θα αλλάξουν.H Ντιλάρα θα προσπαθήσει να σώσει ότι μπορεί από την εικόνα της, αλλά τα πράγματα δεν θα πάνε όπως θέλει εκείνη. Έτσι λοιπόν αυτό το περιβόητο άρθρο φαίνεται να βγάζει στη φόρα όλα τα οικογενειακά τους προβλήματα και δεν έφταναν όλα αυτά, αυτό το άρθρο θα κυκλοφορήσει ανάμεσα στους συμμαθητές που έχει η Τζανσού γεγονός που θα την φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Η Γκιουλσερέν δείχνει να είναι αναστατωμένη με την πορεία που έχουν πάρει τα πράγματα. Έτσι λοιπόν θα βρεθεί αντιμέτωπη για ακόμα μία φορά μαζί με την Ντιλάρα που θα τις κάνει κάποια πρόταση για να καταφέρουν και οι δύο οικογένειες να περισώσουν ότι έχει μείνει από την αξιοπρέπεια που έχουν.

νέα επεισόδια Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδια 21,22,23,24,25
ragismenes-kardies-16-17-18-19-20-21-22-23-24-25 Paramparca

Δημοσίευση σχολίου