0

​KATAIGIDA EPEISODIA 1-2-3-4-5-6-7-8 VIDEO ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ SIGMATV
«Αυτή η αγάπη περνάει, σαν καταιγίδα ξεσπάει, λάσπη ν' αφήσει και φως, αυτή η αγάπη λυγάει, το χρόνο τον σταματάει, ν' ανθίσει ο κόσμος αλλιώς» γράφει ο Σταύρος Σταύρου και ερμηνεύουν η Γλυκερία με το Σταύρο Σιόλα με το δικό τους μοναδικό τρόπο.
Η Γλυκερία και ο Σταύρος Σιόλας ερμηνεύουν το τραγούδι της νέας σειράς του ΣΙΓΜΑ «Καταιγίδα». Η σύνθεση του τραγουδιού ανήκει επίσης στον τραγουδοποιό Σταύρο Σιόλα, ενώ τους στίχους υπογράφει ο Κύπριος στιχουργός Σταύρος Σταύρου. Είναι η πρώτη φορά που η Γλυκερία συνεργάζεται με τους δύο ξεχωριστούς δημιουργούς. Η σειρά «Καταιγίδα» θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 14/9 στις 21:20 και θα μεταδίδεται καθημερινά την ίδια ώρα.

Καταιγίδα – Επεισόδιο 1
Ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται στην Ρώμη το 2013. Εκεί βρίσκεται η Ελπίδα όπου εκπροσωπεί την Ελλάδα και ο Παύλος εκπροσωπεί την Κύπρο σε ένα πανευρωπαϊκό συνέδριο διαφημιστών. Οι δύο τους θα συναντηθούν και αυτή η συνάντηση θα αλλάξει τα πάντα. Στην Κύπρο βρίσκεται ο Ορέστης το αγόρι της Ελπίδας όπου και εκείνος έχει μια αναπάντεχη συνάντηση με μια πρώην αγαπημένη του την Ζωή και το παρελθόν του θα ξυπνήσει. Την επόμενη μέρα ο Παύλος θα επιστρέψει πίσω στο νησί και θα πάει να φάει με τους κολλητούς του τον Γιώργο και τον Ορέστη. Ο Ορέστης θα τους γνωρίσει την καινούργια του αγαπημένη την Ελπίδα.Τώρα βρισκόμαστε στην Κύπρο το 2015 όπου Αλέξης ο τέταρτος φίλος της παρέας επιστρέφει από τις σπουδές του και στην έπαυλη του πατέρα του, του Λευτέρη έχει ετοιμαστεί μια πολύ μεγάλη δεξίωση για το γιο του.Οι φίλοι του έχουν ετοιμάσει κι εκείνη ένα πάρτι έκπληξη σε ένα παραλιακό μαγαζί. Θα πάνε όλοι εκεί εκτός από τον Ορέστη, ο οποίος θα πάει να συναντήσει την Ζωή. Όλοι τον περιμένουν στο μαγαζί αλλά για κακή του τύχη στην επιστροφή του θα πάει ένα φορτηγό και θα του κλείσει τον δρόμο με την μηχανή που οδηγεί. Όλοι παρέα βρίσκεται στο νοσοκομείο που ο Ορέστης είναι πολλές ώρες στο χειρουργείο. Εκεί στο νοσοκομείο πάει και η Ζωή. Πως θα αντιδράσει η Ελπίδα όταν θα μάθει ότι ο Ορέστης έχει συναντήσει την Ζωή;

Καταιγίδα – Επεισόδιο 2
Η αστυνόμος ενημερώνει τον Λευτέρη Διάκο για το ατύχημα. Σοκαρισμένοι είναι ο Αλέξης κι ο Γιώργος όταν θα μάθουν πως ο Παύλος έδωσε τη μηχανή του στον Ορέστη. Έναν έντονο καβγά έχουν όλοι, αφού μαθαίνουν από τον γιατρό ότι μετά από 24 ώρες θα δουν αν θα ζήσει.Οι τρεις φίλοι τότε κάνουν μια περίεργη συμφωνία στο να ζήσουν και αυτή την επόμενη μέρα σαν να είναι η τελευταία τους… Ο Γιώργος πάει στην Θεσσαλονίκη αφού η Ελένη που είναι η τελευταία του σχέση τον είχε εγκαταλείψει πριν τέσσερα χρόνια και είχε πάει εκεί. Ο αστυνόμος έχει πάει στην έπαυλη του Διάκου και του λέει ότι υπάρχουν κάποιες ενδείξεις το ατύχημα να ήταν στημένο. Μετά από μια πολύ κουραστική μέρα ο Αλέξης πάει στο Πάρη που είναι ομοφυλόφιλος δημοσιογράφος να κάνει κάνουν παρέα στο διαμέρισμα του. Ο Αλέξης το δικό του τελευταίο εικοσιτετράωρα θέλει να το περάσει με τον Πάρη ερωτικά. Ο Παύλος πηγαίνει στο λόφο όπου πάνε συχνά όλοι μαζί οι παρέα και θα συναντήσει την Ελπίδα μετά από μια έντονη συζήτηση θα κάνουν έρωτα…

Καταιγίδα – Επεισόδιο 3
Οι τρεις φίλοι τις επόμενες ώρες θα έχουν να αντιμετωπίσουν όλα τα πράγματα που έκαναν. Ο Ορέστης δυστυχώς θα πεθάνει κι όλοι θα έρθουν πάλι στη πραγματικότητα. Η Ελπίδα κάνει μεγάλες προσπάθειες για να θάψει τα συναισθήματά της και ο Παύλος ύστερα από το προηγούμενο βράδυ προσπαθεί και πάλι να διεκδικεί τον έρωτά του. Τον Παύλο δεν τον σταματάει τίποτα ούτε και ο θάνατος του κολλητού του. Το ατύχημα που είχε ο Ορέστης διαδίδεται ότι ήταν ένα μέρος σχεδίου εκδίκησης και ο Λευτέρης είναι σίγουρος ότι αυτό το έστησε ο Ανδρέας ο πρώην κολλητός του και πατέρας του Γιώργου και πάνε να το συλλάβουν.

Καταιγίδα – Επεισόδιο 4
Είναι γεγονός πλέον ότι έχει φτάσει η ημέρα της κηδείας. Πλέον όλοι παρευρίσκονται εκεί, ώστε να αποχαιρετήσουν τον καλό τους Ορέστη. Εκεί έχει πάει μέχρι και η Ζωή, όπου κάποιοι από εκεί πέρα την θεωρούν ότι αυτή φταίει για το ατύχημα. Εκεί βλέπουμε ότι η Ελπίδα θα κάνει κάποιες προσπάθειες ώστε να μπορέσει να την διώξει. Παράλληλα βλέπουμε ότι και ο Ανδρέας είναι ακόμα στον αστυνομικό σταθμό. Δύσκολες όμως είναι οι στιγμές και για τον Παύλο, όπου κάνει κάποιες προσπάθειες ώστε να καταφέρει να φέρει σε έλεγχο τα δυνατά συναισθήματα που έχει για την Ελπίδα αλλά και να καταλαγιάσει τον αμέτρητο πόνο που έχει από τον χαμό του καλύτερου του φίλου.Παράλληλα θα δούμε και τον Αλέξη να τον πιέζει ο Πάρης, ώστε να του πει τι ήταν εκείνο που έζησαν οι δυο τους! Ο Αλέξης του λέει ότι η εμπειρία που του έζησαν δεν ήταν κάτι που του άρεσε και πάρα πολύ. Η Ελπίδα δείχνει να είναι αποφασισμένη ώστε να πάει και να τα πει όλα στην οικογένεια. Τότε την βλέπουμε ότι θα φύγει για την Αθήνα!

Καταιγίδα – Επεισόδιο 5
Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε την Ζωή να έχει πάει στο νοσοκομείο ύστερα από την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, ενώ παράλληλα η Ελπίδα πηγαίνει στην οικογένεια του Ορέστη και λέει ότι έχει πάρει την απόφαση ώστε να σηκωθεί και να φύγει και να πάει στην Αθήνα ύστερα από τον τραγικό θάνατο που βρήκε ο αγαπημένος της. Ο Παύλος δείχνει να είναι αναστατωμένος, αφού έχει μάθει τις προθέσεις της Ελπίδας και κάνει ότι μπορεί ώστε να εντοπίσει και να την σταματήσει, αλλά δυστυχώς για αυτόν η Ελπίδα ήδη έχει φτάσει στο νοσοκομείο. Εδώ θα δούμε ότι η Κατερίνα θα μάθει το νέο σχετικά με τον Ανδρέα ότι οι αρχές τον έχουν καλέσει να δώσει κατάθεση και να πει όσα γνωρίζει σχετικά με τον θάνατο που βρήκε ο Ορέστης. Την ίδια ώρα βλέπουμε ότι η Ελένη κάθεται και σχεδιάζει τον τρόπο όπου και θα πάει να παρουσιάσει τον κολλητό της τον Στέφανο σαν να είναι ο άντρας της, ώστε να καταφέρει και να γλιτώσει από την υπόθεση με τον Γιώργο. Εδώ βλέπουμε ότι τα πράγματα αρχίζουν και ζορίζουν αφού η ξαφνική ζαλάδα που νιώθει η Μύρια φαίνεται ότι αλλάζει τα δεδομένα!

Καταιγίδα – Επεισόδιο 6
Ο Παύλος φαίνεται ότι κάνει ότι μπορεί ώστε να μεταπείσει την Ελπίδα από το να φύγει οριστικά για την Αθήνα ,αλλά απ' ότι φαίνεται η Ελπίδα δεν το μετανιώνει καθόλου και επιμένει στην απόφαση της. Ενώ θα δούμε και την Αντιγόνη να δείχνει να είναι πάρα πολύ θλιμμένη παρ όλες τις προσπάθειες που προσπαθεί και κάνει η Μύριας. Εδώ βλέπουμε ότι και η Φαίη δείχνει να είναι πάρα πολύ εξοργισμένη όταν θα μάθει το νέο σχετικά με την Ελπίδα και την απόφαση που πήρε ώστε να φύγει για την Αθήνα. Ο Ανδρέας δείχνει να είναι αποφασισμένος, ώστε να πάει στην οικογένεια του και να τους μιλήσει και να κάνει ότι μπορεί ώστε να καταφέρει να τους προστατέψει.Αλλά την ίδια ώρα θα δούμε ότι για ακόμα μία φορά έρχεται αντιμέτωπος με το πολύ σκληρό παρελθόν του. Έτσι λοιπόν ο Αλέξης θα έχει μία συνάντηση μαζί με τον Πάρη και εκεί θα του πει ότι αυτό που έγινε μεταξύ τους δεν ήταν κάτι που το ήθελε και έκανε λάθος και ότι από δω και πέρα θέλει να συνεχίσει και να είναι δύο καλοί φίλοι. Ο Πάρης δείχνει να εξοργίζεται με τα λεγόμενα του Αλέξη και δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένος ώστε να καταλάβει. Ο Λευτέρης με διάφορα τεχνάσματα φαίνεται ότι θέλει να ζητήσει από την Φαίη να σταματήσει την διαδικασία πώλησης που έχει ξεκινήσει για το ξενοδοχείο του Ανδρέα.Παράλληλα θα δούμε και τον Στέφανο να πηγαίνει και να δίνει πλαστά πιστοποιητικά γάμου στην Ελένη.Παράλληλα βλέπουμε και την Ιόλη να δείχνει αναστατωμένη σχετικά με τον Γεράσιμο όταν εκείνος θα της αποκαλύψει ότι δεν μπορεί να αναχωρήσει για την Κωνσταντινούπολη.

Καταιγίδα – Επεισόδιο 7
Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε την Ελπίδα να καταφέρνει και να αποκαλύπτει τα πραγματικά σχέδια που έχει σχετικά με την οικογένεια του Διάκου. Παράλληλα βλέπουμε και τον Παύλο να ανακαλύπτει ότι τελικά η Ελπίδα δεν έχει φύγει για την Κύπρο. Ο Γιώργος δείχνει να είναι αποφασισμένος, ώστε να αποκαλύψει στον Αλέξη όλη την αλήθεια σχετικά με τον φόνο που έγινε με τον πατέρα του Παύλου.Ο Ανδρέας θα πάει και θα εκμυστηρευθεί στην Αλίκη τα παράπονα που έχει για την Κατερίνα αλλά και τους μεγάλους φόβους που έχει σχετικά με την οικονομική καταστροφή. Παράλληλα βλέπουμε και την Ιόλη να έχει αρχίσει να καταλαβαίνει ότι η υπόθεση που πήγε και ανέλαβε σχετικά με την Κωνσταντινούπολη είναι πάρα μα πάρα πολύ επικίνδυνη και έτσι θα την δούμε να παίρνουν την απόφαση, ώστε να κάτσει και να σταθεί στο πλευρό του παππού της. Η Μύρια δείχνει να είναι αναστατωμένη από την ξαφνική αδιαθεσία που είχε η Αντιγόνη. Η υγεία της δείχνει να είναι σε ευαίσθητο σημείο και οι επιπτώσεις που θα έχει είναι άμεσες και γρήγορες. Έτσι λοιπόν θα δούμε και τον Παύλο να πηγαίνει και να αποκαλύπτει στην Φαίη το μυστικό που είχε εδώ και δύο χρόνια και προσπαθούσε να το κρύψει.

Καταιγίδα – Επεισόδιο 8
Τρομερές και σε αυτό το επεισόδιο είναι οι εξελίξεις αφού βλέπουμε την Ελπίδα να βρίσκει τον Αλέξη και να έχουν έναν έντονο διάλογο μεταξύ τους και θα του ζητήσει το λόγο σχετικά με το φυλαχτό του Ορέστη, όπου το είχε στα χέρια της η Ζωή. Παράλληλα βλέπουμε και την Φαίη να δείχνει να είναι αναστατωμένη και προσπαθεί να αποτρέψει με όποιον τρόπο περνά από το χέρι της τον Παύλο από το να πάει στην Ελπίδα και να της εκδηλώσει τα συναισθήματα του.Έτσι λοιπόν ο Παύλος θα την ηρεμήσει και της λέει ότι δεν θα το προχωρήσει το θέμα αλλά στο βάθος στις κρύβει την πραγματική της αλήθεια.Ο Ανδρέας προσπαθεί με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί, ώστε να καταφέρει να σταματήσει τον οικονομικό έλεγχο που θα κάνουν στην εταιρεία. Ο Γιώργος μαθαίνει το μεγάλο νέο ότι η Αστυνομία πήγε και συνέλαβε τον οδηγό που δημιούργησε το ατύχημα του Ορέστη και έτσι ο Γιώργος πήρε την απόφαση ώστε να πάει να τον συναντήσει! Έτσι λοιπόν η συνάντηση που θα έχει ο Παύλος παρέα με την Ελπίδα φαίνεται ότι θα έχει άμεσες επιπτώσεις στην Φαίη, αφού θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση και ίσως να βρεθεί αντιμέτωπη με την ίδια της την ζωή!

Καταιγίδα επομενο Επεισόδιο 9-10-11-12-13

Δημοσίευση σχολίου