you Κλεμμένα Όνειρα 457-458-459-460-461 | Minore 365

0

​EPEISODIA ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ 457-458-459-460-461 KLEMMENA ONEIRA
Κλεμμένα Όνειρα στο επεισόδιο 457 όπου η Μάνια θα πάει και θα συναντήσει τον Στέφανο όπου και θα του πει ότι η αδερφή της η Χαρά έχει φύγει για το Παρίσι απρόοπτα, ώστε να πάει να κανονίσει ένα προσωπικό τους οικογενειακό πρόβλημα. Η Λήδα μαζί με τον Νότη κάνουν ότι μπορούν ώστε να ξεφορτωθούν το πτώμα του Κλαδά. Ακόμα βλέπουμε τον Νότη να εμπιστεύεται ένα μεγάλο πρόβλημα που έχει και αυτό είναι η περιβόητη κούτα που άφησε η μητέρα του Μαλτέζου η Έλεν πίσω της . Η Αλεξάνδρα θα ξεκαθαρίσει μια και καλή στον Σταύρο ότι δεν θα φύγει από την Ελλάδα χωρίς να πάει κι εκείνος μαζί της στην Ελβετία.

Κλεμμένα Όνειρα Επεισόδιο 458 4ος κύκλος (Επεισόδιο 17) Παρασκευή 26/12/2014
Κλεμμένα Όνειρα στο επεισόδιο 458 όπου κολακευμένος νιώθει ο Γιώργος όταν μαθαίνει από τον Λευτέρη τα καλά λόγια που είπε η Νιόβη για εκείνον.Την συζήτηση που έχει η Αλεξάνδρα με την Χρύσα κρυφακούει ο Νότης και μαθαίνει ότι η Χρύσα θα ήθελε να δει την κούτα που άφησε η Τζόρνταν.Την απόφαση να χωρίσει τον Στέφανο έχει πάρει η Χαρά και ο λόγος είναι να μην τον ταλαιπωρήσει με το νέο πρόβλημα στην υγεία της που της έχει παρουσιαστεί.Συγκλονιστικές θα είναι οι παρακάτω εξελίξεις αφού η αστυνομία θα ανακαλύψει το πτώμα του Κλαδά και όλα τα σχέδια που έχει ο Σταύρος θα ανατραπούν....

Κλεμμένα Όνειρα Επεισόδιο 459 4ος κύκλος
Δευτέρα 29/12/2014 - Κλεμμένα Όνειρα στο επεισόδιο 459 όπου όπως φαίνονται τα πράγματα η επίσκεψη που έκανε στο νοσοκομείο η Λήδα στη Χαρά θα την ταράξει για τα καλά. Ακόμα βλέπουμε την Λήδα να φέρετε πάρα πολύ έξυπνα,όπου και θα κανονίσει με τους γιατρούς να πάει να κάνει μια εξέταση, ώστε να δούν αν είναι συμβατή δότρια για την περίπτωση της Χαράς. Ακόμα βλέπουμε την Αλεξάνδρα να δείχνει ανακουφισμένη και να λέει στον Σταύρο ότι είναι πιο καλά τώρα, που έχει φύγει από τη μέση ο δολοφόνος του Άρη. Ακόμα θα δούμε τον Σταύρο να ενθαρρύνει την Αλεξάνδρα να σταματήσει να κλείνεται στον εαυτό της και να είναι όλη μέρα μέσα σε ένα σπίτι και να ξαναρχίσει τη ζωή που έκανε. Βλέπουμε τον Γιώργο να ανακαλύπτει μέσα στο συρτάρι της Νιόβης αντισυλληπτικά χάπια και μπροστά του περνάνε οι προσπάθειες που έκαναν ώστε να αποκτήσουν παιδί.

Κλεμμένα Όνειρα Επεισόδιο 460 4ος κύκλος Τρίτη 30/12/2014
Κλεμμένα Όνειρα στο επεισόδιο 460 όπου σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε την Μαρέλα να είναι πάρα πολύ χαρούμενη, αφού η γιαγιά της θα την αναγνώριση παρ όλο που πάσχει από ανία. Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις αφού ο Νότης λέει στην Λήδα ότι είναι πάρα πολύ αποφασισμένος, να μάθει τι κρύβει μέσα στο κουτί που έχει κρύψει η Έλεν. Ο Γιώργος θα κάνει μια κίνηση ώστε να δείξει στη Νιόβη ότι γνωρίζει αυτό που έκανε και θα πάει να της βάλεις το κουτί με τα αντισυλληπτικά χάπια κάτω από το πιάτο της δείχνοντας με αυτή την κίνηση ότι πλέον γνωρίζει την αλήθεια. Πλέον η ζωή της Αλεξάνδρας θα αλλάξει και θα αναστατωθεί αφού θα ανοίξει το κουτί που είχε η Έλεν και εκεί μέσα θα κάνει μια τρομερή αποκάλυψη.

Κλεμμένα Όνειρα Επεισόδιο 460 4ος κύκλος Τετάρτη 31/12/2014
Κλεμμένα Όνειρα στο επεισόδιο 461 όπου η Νιόβη ύστερα από αυτό που έμαθε ο Γιώργος θα προσπαθήσει να τα μπαλώσει και να εξηγήσει στον Γιώργο για ποιο λόγο έπαιρνε τα αντισυλληπτικά χάπια .Ο Γιώργος όμως φαίνεται να μην θέλει να την ακούσει και παίρνει την απόφασή να φύγει από το σπίτι.Ο γιατρός της Χαράς θα κάνει μια κουβέντα μαζί της και της λέει, να είναι πάρα πολύ προσεκτική με την σχέση που έχει με το Στέφανο,γιατί υπάρχει πολύ μεγάλος κίνδυνος να πάθει μια σοβαρή λοίμωξη, γεγονός που θα βαρύνει ακόμα περισσότερο την κατάστασή της.Ο Σταύρος καθώς θα γυρίζει στο σπίτι θα δει την άσχημη χτυπημένη Αλεξάνδρα.

Δημοσίευση σχολίου