you ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΕΙΡΑ | Minore 365

0
Karagul mavro triantafyllo tourkiki seira-Η διπλή ζωή ενός άντρα, τυλιγμένη σε έναν ιστό από ψέματα και συνωμοσίες, γίνεται το «Μαύρο Τριαντάφυλλο»
τριαντάφυλλο στην καρδιά της αγαπημένης του!
MAVRO TRIANTAFILLO GREEK SUBS
Αυτό είναι με λίγα λόγια το story της νέας δραματικής σειράς του Star, «Μαύρο Τριαντάφυλλο», που κάνει πρεμιέρα την Τρίτη, 28 Οκτωβρίου και θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 18:40.
Μαύρο Τριαντάφυλλο 1 (800x532).jpg
Η Εμπρού είναι μια όμορφη γυναίκα, παντρεμένη με τον γοητευτικό Μουράτ. Ζουν στην Κωνσταντινούπολη, ευτυχισμένοι με τις δυο τους κόρες, την Άντα και τη Μάγια και τον μικρό τους γιο.
Ετσέ Ουσλού (Εμπρού) (587x800).jpg
Ο Μουράτ είναι πλούσιος αλλά προέρχεται από μια συντηρητική, παραδοσιακή οικογένεια, που ζει στη νοτιοανατολική πλευρά της Τουρκίας.  Αφήνει πίσω του το καταπιεστικό αυτό περιβάλλον για να ζήσει μια μοντέρνα ζωή με τη γυναίκα και τα παιδιά του. Όταν όμως οι επιχειρήσεις του δεν πάνε καλά και αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, ο Μουράτ αποφασίζει να επιστρέψει στη γενέτειρά του και να ζητήσει λεφτά από τον μεγαλύτερο αδελφό του, τον Κεντάλ.
Οζκάν Ντενίζ (Μουράτ) (550x800).jpg
Ο Μουράτ έχει διπλή ζωή, μια εντελώς διαφορετική ζωή από αυτή, που ζει στην Κωνσταντινούπολη.  Έχει μια ακόμα γυναίκα, τη Ναρίν, με την οποία είναι παντρεμένος μόνο με θρησκευτικό γάμο, που δεν τον αναγνωρίζει το κράτος. Μαζί της έχει και έναν γιο, τον Μπαράν. Η Ναρίν είναι συγγενής του Μουράτ και για αυτό τον λόγο η οικογένεια τη θεωρεί πραγματική τους νύφη.  Η οικογένεια δεν επιθυμεί ο Μουράτ να εγκαταλείψει τη Ναρίν και για αυτόν το λόγο, εκείνος τους επισκέπτεται μια φορά κάθε μήνα. Όμως ο Μουράτ κρατάει κρυφό από τη νόμιμη σύζυγό του Εμπρού και τα παιδιά τους, αυτό το κομμάτι της ζωής του!
Οζλέμ Τσονκέρ (Ναρίν) (800x450).jpg
Υπάρχει όμως ένα ακόμα μυστικό, το οποίο επηρεάζει τη ζωή της Ναρίν αλλά και της Εμπρού στον ίδιο βαθμό.  Πριν από χρόνια, όταν ο Μουράτ παντρεύτηκε την Εμπρού, απέκτησαν ένα μωρό, ένα αγοράκι.  Η Εμπρού δεν πηρέ ποτέ στην αγκαλιά της αυτό το παιδί γιατί της είπαν πως πέθανε αλλά στην πραγματικότητα ο Μουράτ το πήρε και το έδωσε στη Ναρίν επειδή εκείνη δεν μπορούσε να κάνει παιδιά. Το παιδί πήρε το όνομα Μπαράν και μεγάλωσε από τη Ναρίν χωρίς ποτέ να γνωρίσει την αληθινή του μητέρα.  Αυτό είναι ένα ακόμα επτασφράγιστο μυστικό.
Μερτ Γιαζιτσιόγλου (Μπαράν) (528x800).jpg
Ο Μουράτ εξηγεί στον αδελφό του τη δύσκολη οικονομική του κατάσταση και ζητάει την κληρονομιά του από την οικογενειακή περιουσία για να ορθοποδήσει.  Επίσης του εξηγεί πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει να λέει ψέματα στη γυναίκα του. Θέλει να πάρει τον γιο του, τον Μπαράν, στην Κωνσταντινούπολη και να αποκαλύψει σε όλους το φοβερό μυστικό, που για τόσα χρόνια τον στοιχειώνει.  Ο αδελφός του όμως δεν το δέχεται, δεν θέλει να του δώσει την κληρονομιά του και δεν θέλει να αφήσει τον Μπαράν να φύγει.  Γεμάτος οργή και μίσος, φτάνει στο σημείο να σκοτώσει τον αδελφό του, τον Μουράτ.
Μεσούτ Ακουστά (Κεντάλ) (513x800).jpg
Η τραγωδία αυτή αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη ριζικά τη ζωή της Εμπρού.  Η ζωή της μετατρέπεται σε εφιάλτη όταν μαθαίνει ότι ο άντρας της πέθανε και ότι η οικονομική τους κατάσταση είναι άθλια, σε σημείο που να μην μπορεί πια να συντηρήσει την οικογένειά της. Μην έχοντας άλλη επιλογή, η Εμπρού αποφασίζει να μετακομίσει στη γενέτειρα του άντρα της. Προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή εκεί αλλά η ιστορία περιπλέκεται όταν γνωρίζει έναν άλλο άντρα, τον Φιράτ.
Μαύρο Τριαντάφυλλο 2 (800x506).jpg
Η ιστορία μιας δυναμικής μητέρας, που προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της μετά τον θάνατο του άντρα της…
Θα μάθει η Εμπρού πως ο Μπαράν είναι στην πραγματικότητα γιος της;
Θα ανακαλύψει πως ο δολοφόνος του Μουράτ είναι ο αδελφός του, Κεντάλ;
Θα καταφέρει η Εμπρού και τα παιδιά της να προσαρμοστούν στη νέα τους ζωή;
Το σενάριο συνυπογράφουν οι Εϊλέμ Τσανπολάτ και Σέμα Εργκενεκόν, που έχουν στο ενεργητικό τους μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες όπως τα «Ασημένια Φεγγάρια», «Σιλά», «Ρώτα την αγάπη», «Karadayi» και «Διαμάντια και έρωτας».
Την δραματική σειρά τουρκικής παραγωγής 2013 – 2014 σκηνοθετει ο Μουράτ Σαρατσόγλου, ενώ παίζουν οι Ετσέ Ουσλού, Οζκάν Ντενίζ, Οζλέμ Τσονκέρ, Μεσούτ Ακουστά, Μερτ Γιαζιτσιόγλου, Γιαβούζ Μπινγκόλ, Σερίφ Σεζέρ, Ιλάιντα Τσεβίκ και Αϊτσά Αϊτσίν Τουράν.
karagul 1-98 bolum tek parca
MAVRO TRIANTAFYLLO EPEISODIO 1 VIDEO
MAVRO TRIANTAFYLLO TELEUTAIO EPEISODIO 98 VIDEO

Δημοσίευση σχολίου