you SULEIMAN O MEGALOPREPIS TELEUTAIO EPEISODIO | Minore 365

0

SULEIMAN TELEUTAIO EPEISODIO Suleiman the Magnificent final - Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής τελευταίο επεισόδιο Α΄ΚΥΚΛΟΣ
Muhtesem Yuzyıl - Bolum - Tek Parca (Sezon Finali) ant1 greek subs

Ο Σουλτανος μαθαινει για την επιθεση στη Γκιουλφεμ και για την αναμειξη της Μαχιντεβραν και αποφασιζει να της παρει τον ελεγχο του χαρεμιου.Συναντωντας τον Ιμπραημ, η Μαχιντεβραν του λεει οτι η Χιουρεμ της εστησε παγιδα και του ζητα να την βοηθησει. Ο Ιμπραημ της λεει να σιωπησει και οτι δεν εχει χρονο να ασχοληθει με αυτα, εχει κουραστει. Οταν συναντα τον Σουλτανο , αυτος θυμωμενος του λεει οτι αυτος φταιει που κρατησε την Μαχιντεβραν και δε την εστειλε στη Μανισα και το οτι ειναι ακομα ζωντανη το οφειλει στον Μουσταφα. Παρατηρωντας οτι ο Ιμπραημ δεν ειναι καλα του λεει οτι το σωμα του ειναι εκει αλλα το μυαλο του αλλου. Να προσεξει γιατι, το προβλημα που τον βασανιζει, μπορει και να τον σκοτωσει. Η Μαχιντεβραν βλεποντας την Χιουρεμ της λεει οτι αυτη τα εκανε ολα.

Η Χιουρεμ το αρνειται και της λεει οτι καιρος ειναι, να παει να ησυχασει στην Μανισα. Η Μαχιντεβραν απαντα οτι θα την βοηθησει ο Ιμπραημ και η Χιουρεμ της απαντα να μην βασιζεται πανω του, γιατι εχει πολυ μεγαλο προβλημα αυτος. Οταν τον βλεπει του θυμιζει την φραση που της ειπε καποτε οταν του ειπε οτι αυτη θα νικησει και του την επιστρεφει. ''Μεγαλη μπουκια βαλε, μεγαλο λογο μην πεις''. Ο Ιμπραημ της απαντα οτι ειναι νωρις να χαιρεται. Ο Ματρακσι τον ρωτα τι θα γινει τωρα και ο Ιμπραημ του απαντα οτι η Χατιτζε θα τον συγχωρησει, η Χιουρεμ τον προβληματιζει. Η Χατιτζε καθησυχαζει τη Νιγκιαρ να μην φοβαται, οτι δεν θα της κανει κακο.
Η Χιουρεμ παει στον Σουλευμαν και της ανακοινωνει οτι απο τωρα και στο εξης το χαρεμι ειναι δικο της, αυτη θα ειναι η κυριαρχη. Η Χατιτζε ανακοινωνει στον Ιμπραημ, οτι τον χωριζει και η Χιουρεμ γινεται η Σουλτανα ολων!
ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσίευση σχολίου