you ΜΕΛΙΝΑ ΣΠΕΤΣΙΕΡΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ | Minore 365

7

Melina Spetsieri viografiko-Μελίνα Σπετσιέρη βιογρααφικο
Η Μελίνα Σπετσιέρη είναι η Στέλλα Βασιλιά, η δεύτερη κόρη του Μάρκου στους ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ. Μόλις έχει τελειώσει το σχολείο, αλλά δεν ενδιαφέρεται να σπουδάσει, καθώς η μεγάλη της αγάπη είναι η μουσική. Γράφει, τραγουδάει και χορεύει χιπ χοπ και ραπ, έχει μια δική της μικρή μπάντα. Επαναστατημένη έφηβη, είναι τσαμπουκάς και μαγκάκι με ατημέλητη εμφάνιση.
1. Πως ονομάζεσαι;
Μελίνα Σπετσιέρη

2. Τι τάξη πας;
Πηγαίνω Γ' Λυκείου

3. Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχεις σε τηλεοπτική σειρά; Ποιες είναι οι έως τώρα εντυπώσεις σου;
Όχι, δεν είναι η πρώτη φορά. Έχω συμμετάσχει σε άλλες δύο τηλεοπτικές σειρές, έχω παίξει σε μία παράσταση στο Εθνικό Θέατρο και σε μία ταινία μικρού μήκους. Επίσης, έχω συμμετάσχει σε μία τηλεοπτική βραδινή εκπομπή. Είναι η πρώτη καθημερινή σειρά που λαμβάνω μέρος και μέχρι τώρα οι εντυπώσεις μου είναι άριστες γιατί έχω την τύχη να συνεργάζομαι με πολύ αξιόλογους ανθρώπους.

4. Ποια είναι η αγαπημένη σου ταινία; Το αγαπημένο σου βιβλίο; Το αγαπημένος σου τραγούδι;
Είναι δύσκολο να απαντήσω γιατί βλέπω πολλές ταινίες και γενικά μου αρέσει ο κινηματογράφος αλλά μία από τις αγαπημένες μου είναι το Max & Mary. Το αγαπημένο μου διήγημα είναι «Το αμάρτημα της μητρός μου» του Γ. Βιζυηνού. Το αγαπημένο μου τραγούδι είναι το «9 crimes» του Damien Rice (sorry rappers :P )

5. Ποιο μακρινό ταξίδι θα ήθελες να κάνεις;
Ένα ταξίδι στην Ανταρκτική!!! Οι αιώνιοι πάγοι και όλα αυτά τα σπάνια ζώα που ζουν εκεί, θα ήταν συγκλονιστικά αξιοθέατα.

6. Τι ονειρεύεσαι να κάνεις ως επάγγελμα στο μέλλον;
Το μόνο που ονειρεύομαι είναι να υπάρχει πρώτα απ' όλα μέλλον για τη δική μου γενιά...

7. Ο τηλεοπτικός σου μπαμπάς είναι ψαράς και φανατικός ΑΕΚτζης; Ποια είναι η δική σου σχέση με τα ψάρια και το ποδόσφαιρο;
Τι θέλεις συρτή; Καθετή; Δίχτυα; Παραγάδια; Μέγα Ψαρά με φωνάζουν στην Κεφαλονιά!!! Επίσης, είμαι και πολύ καλή στο να τα τρώω!!!! (όχι να τα καθαρίζω όμως) Ναι, λοιπόν εγώ και το ποδόσφαιρο δεν έχουμε τόσο καλές σχέσεις! Το βαριέμαι λίγο... ή μάλλον πολύ!!!

8. Αισθάνεσαι καθόλου «Βασιλιάς»;
Το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον κάθε ανθρώπου είναι ένα μικρό βασίλειο... εκεί σίγουρα εγώ είμαι βασίλισσα !!!

9. Τι έχει αλλάξει στην ζωή και η καθημερινότητας σου η συμμετοχή στους Βασιλιάδες;
Με τη συμμετοχή μου στη σειρά σίγουρα η καθημερινότητά μου άλλαξε, γιατί είμαι μια ανάσα πριν τις πανελλήνιες και έχω μεταμορφωθεί κάτι σε super girl για να είμαι όσο συνεπής θέλω... αλλά μ'αρέσει !!!

10. Τα λεφτά μπορούν να μας κάνουν «Βασιλιάδες»; Τι πιστεύεις;
Βασιλιάς είναι ο άνθρωπος που αξίζει πολλά και όχι ο άνθρωπος που έχει πολλά... άρα τα χρήματα, από μόνα τους, δεν εξασφαλίζουν κανένα αξίωμα.

MELINA SPETSIERI - VIOGRAFIKO

Δημοσίευση σχολίου