you 2ο International Magic Festival (Badminton) | Minore 365

0

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, μια νέα «εθνική ομάδα» των πιο ευφάνταστων μάγων και ταχυδακτυλουργών, από τα πιο διάσημα θέατρα και μιούζικ χολ του κόσμου, έρχονται με τα καλύτερά τους νούμερα, απίστευτο χιούμορ και πολλές εκπλήξεις για όλες τις ηλικίες, στο δεύτερο International Magic Festival που διοργανώνεται στο Θέατρο Badminton! (πέρυσι λεγόταν Las Vegas Magic Festival) Μια δίωρη διαδραστική με τους θεατές φαντασμαγορία από την παγκόσμια dream team των μάγων που «παντρεύουν» το πρόγραμμά τους με θεατρικά εφέ και στοιχεία stand up comedy και παντομίμας!
Oι μάγοι performer:

Kalin and Jinger, illusionists
Ο Mark Kalin και η Jinger Leigh είναι δύο καταξιωμένοι illusionists που σηματοδοτούν μια νέα εποχή στον κόσμο της μαγείας, επαναπροσδιορίζοντας τις παραδοσιακές απόψεις σχετικά με τις συνηθισμένες «παραστάσεις μαγείας». Οι εξαιρετικές παραγωγές τους έχουν κερδίσει πολλά βραβεία στη βιομηχανία του θεάματος -το 1998 εκλέχθηκαν «Μάγοι της Χρονιάς» από την αναγνωρισμένου κύρους Ακαδημία της Τέχνης της Μαγείας- χάρη στην πρωτοπόρα και θεατρική προσέγγισή τους και είναι περιζήτητες στην τηλεόραση και τα θέατρα όλου του κόσμου.

David Williamson, MC
Αυθεντικός σόουµαν µε ξεκαρδιστικό χιούµορ, εξαιρετικά επικοινωνιακά χαρίσµατα και ταχυδακτυλουργικά που αφήνουν άφωνους τους θεατές όλων των ηλικιών. Το 1981 κέρδισε το Gold Cups Award of Excellence για τα close-up µαγικά και την πρώτη θέση σε διαγωνισµό της ∆ιεθνούς Αδελφότητας Μάγων. Γνωστός από τις εµφανίσεις του στα µεγαλύτερα ξενοδοχεία του Λας Βέγκας όπως το Caesar's Palace και µόνιµος σχεδόν ταχυδακτυλουργός στο γνωστό Magic Castle του Χόλυγουντ. Ο David που θα κάνει το κοινό να γελάσει µε τη ψυχή του µε τα µοναδικά του τρυκ που απαιτούν τη συμμετοχή του κοινού, είναι και ο παρουσιαστής του Φεστιβάλ.

Raymond Crowe, unusualist
Με περισσότερα από είκοσι χρόνια εμπειρίας, ο Raymond Crowe είναι από τους καλύτερους και πιο περιζήτητους "Entertainer" της Αυστραλίας. Μίμος, εκπληκτικός εγγαστρίμυθος και εξπέρ στο θέατρο σκιών με τα χέρια, κάθε μία από τις συναρπαστικές παραστάσεις του εγγυάται ξεκαρδιστικό γέλιο και φωνές έκπληξης από θεατές κάθε ηλικίας. Είναι ο μοναδικός Αυστραλός που προσκλήθηκε στη διάσημη πια εκπομπή World's Greatest Magic του NBC, ενώ έχει μαγνητοσκοπηθεί στο περίφημο Ceasar's Palace στο Λας Βέγκας για να συμπεριληφθεί στο βίντεο με τους 20 καλύτερους μάγους του κόσμου που κυκλοφόρησε και το είδαν πάνω από 20 εκατομμύρια θεατές ανά την υφήλιο.

George Saterial, dove Master
Τι χρειάζεται για να κερδίσει κανείς δύο Χρυσά Μετάλλια σε δύο Πρωταθλήματα; Μόνο ένας μάγος κατάφερε να ανακαλύψει επιτυχώς την απάντηση: o George Saterial. Συνδυάζοντας μία αληθινά πρωτότυπη ιδέα με κλασσικό στυλ, την εμμονή του για τελειότητα, το χάρισμά του, ατελείωτες ώρες προβών και σκληρής δουλειάς, ο George Saterial κατάφερε να φέρει εις πέρας τον μεγαλύτερο άθλο στη μαγεία: να βραβευτεί την ίδια χρονιά με τα χρυσά μετάλλια της Διεθνούς Αδελφότητας των Μάγων και της Κοινότητας Μάγων της Αμερικής.
Το βραβευμένο του νούμερο ονομάζεται «Timeless Magic», αφού ο χρόνος σταματά στην κυριολεξία όταν παρουσιάζει το νούμερό του. Με κύριο στοιχείο το εκκρεμές, ο George εκτελεί απίθανους ιλουζιονισμούς. Όμως αυτό που κερδίζει το κοινό είναι το γλυκό, παιχνιδιάρικο χαμόγελό του, η ερωτεύσιμη προσωπικότητά του, το απαράμιλλο ταλέντο του και οι εκπληκτικές ικανότητές του.
Ο George είναι παγκοσμίως γνωστός για τα υπέροχα νούμερα με περιστέρια. Φανατικοί οπαδοί του George δηλώνουν, μεταξύ άλλων, οι Clint Eastwood, Mick Jagger, και Tony Randall.

Pasha and Aliona, magic dancers
Ο Pasha και η Aliona, ζευγάρι ρωσικής καταγωγής, δεν είναι 2 απλοί μάγοι… Η κλασική παιδεία των νεανικών τους χρόνων στα Μπαλέτα Μπολσόι και την Κρατική Ακαδημία Χορού της Μόσχας τους προίκισε με ιδιαίτερες γνώσεις και ικανότητες επιτρέποντάς τους να τιθασεύουν πολλές μορφές τέχνης ταυτόχρονα: χορό, ακροβατικά και φυσικά… illusions. Ο επαγγελματισμός, το χιούμορ και η μοναδική ακροβατική χορογραφία τους μαγεύουν και συναρπάζουν το κοινό όλων των ηλικιών. Το κερασάκι στην τούρτα; Η εκπληκτικά γρήγορη εναλλαγή κοστουμιών που πραγματοποιείται «μαγικά» μπροστά στα μάτια μας, ενώ χορεύουν, και που έχει ενθουσιάσει τον κόσμο τόσο σε τηλεοπτικές εκπομπές, όσο και σε θέατρα στις ΗΠΑ, τη Νότιο Αφρική, την Ασία και την Ευρώπη.

Michael Goudeau, juggler
Ο ζογκλέρ της παρέας και ένας απίθανος κωμικός. Από το 1983 ο Michael εμφανίζεται σε πολλά σόου του Λας Βέγκας. Μόνο στο ξενοδοχείο Μόντε Κάρλο, έχει πραγματοποιήσει 5508 sold out παραστάσεις, γεγονός που του χαρίζει αναμφίβολα το ρεκόρ, αφού κανένα άλλο νούμερο του Λας Βέγκας δεν έχει φτάσει τον αριθμό αυτό. Εκτός από τις live παραστάσεις σε όλο τον κόσμο και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες που παρέχει στο χώρο του θεάματος, ο Michael έχει εργαστεί ως ερμηνευτής και ως συγγραφέας για άλλους κωμικούς όπως οι Smothers Brothers, Terri Garr, και Lyle Lovett, ενώ έλαβε εννιά υποψηφιότητες για βραβείο Emmy ως συγγραφέας και παραγωγός του Penn and Teller: Bullshit!.

Από σήμερα στο Θέατρο Badminton

Info
Ολυμπιακά Ακίνητα Γουδή
157 73, Αθήνα, Ελλάδα
τηλ: (+30) 211 10 100 20
φαξ: (+30) 211 10 100 22
e-mail: info@badmintontheater.gr
www.adamprods.com

Δημοσίευση σχολίου